Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Gnomeo en Juliet gaan op avontuur met Sherlock Gnomes”

Aanstaande vrijdag, op Koningsdag, start hier de meivakantie. Twee hele weken lang zijn de kinderen vrij van school. Als kind vond ik dat het einde. Het betekende langer opblijven, uitslapen en vooral heel veel spelen. In mijn herinneringen was het ook altijd prachtig weer in de meivakantie en vulden wij onze dagen met stoepranden, buskruit en andere buiten spelletjes. Maar als ik de weersvoorspellingen voor de komende tijd zie, vrees ik dat het niet elke dag buiten spelen gaat worden deze meivakantie. Misschien is het dan wel een leuk idee om een filmpje te pakken en laat ik daar nu wel een suggestie voor hebben.

Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

Als je zin heb in wat humor op miniatuur niveau dan kan je terecht bij Gnomeo en Juliet in hun nieuwe avontuur samen met Sherlock Gnomes. De naam komt je vast bekend voor en het is inderdaad de wereldberoemde detective. In dit verhaal is hij tevens de beschermheer van Londense tuinkabouters  Uiteraard heeft hij zijn trouwe metgezel Watson ook meegenomen om hem te assisteren bij zijn nieuwe zaak. Er verdwijnen namelijk tuinkabouters in London. Geen tuintje is meer veilig voor de gnoompjes. Ook de familie van Gnomeo en Juliet zijn gekidnapt. Reden genoeg dus om op onderzoek uit te gaan en je dus in een nieuw avontuur te storten.

Sherlock Gnomes, Watson, Gnomeo and Juliet in Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

De film is van dezelfde makers als van Kung-fu Panda. Dat geeft denk ik wel genoeg aan hoe geestig deze zal zijn. De trailer beloofde in ieder geval al veel goeds (vooral de twerkende blote billen kabouter aan het einde was erg amusant). Sherlock Gnomes is al sinds vorige week in de bioscoop te zien.

Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

Natuurlijk kan ik geen filmtitel voorbij laten gaan zonder daar een winactie aan te koppelen. En dit keer eentje voor vier personen uit het gezin. Ik geef namelijk 2×4 kaartjes weg. Naast de kaartjes ontvangen de winnaars ook twee knuffels, twee sleutelhangers en een velletje nep tattoos. Zo kan je in stijl en met comfort naar de film. Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter. De winactie loopt tot en met 28 april en de winnaar maak ik bekend op Facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar word kleinzoon tije vast heel blij van

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Gerda B

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn 3 kleinzoontjes.
  Dan kunnen we in de meivakantie gezellig naar deze leuke film toe!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Graag doe ik mee voor mijn drie oudste kleinkinderen, die graag met oma naar de bioscoop gaan om deze leuke film te zien. De knuffel is leuk voor de allerkleinste. Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.
  Ik waag graag een kansje.

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Lijkt me een geweldige film. Met mijn man heb ik een aantal jaar geleden heel hard kunnen lachen om deel 1, lijkt me heel leuk om nu met de kinderen naar deze film te gaan.
  En dan is de bios nu ook nog eens vernieuwd met alleen maar ligstoelen, dus een super ontspannen uitje haha.

 • Nele Vdb

  2 jaar ago

  Leuk, ik doe graag mee.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Altijd leuk,ik doe mee voor mijn zoontje!

 • Viv Schobben

  2 jaar ago

  Daar wordt onze zoon echt ontzettend blij van en kan gelijk zijn beste vriendje mee!! Twee boys dolgelukkig, daar doet deze mama het voor! We hebben de trailer gezien en die was al TOP!

 • Renee

  2 jaar ago

  Heeeeel leuk weer! Laatst was deel 1 op de tv en mijn eigen kabouter heeft geschaterd!!!! Ik doe graag mee voor dit pakket. We zijn dan wel geen familie van 4 maar ipv papa gaan er vast graag andere kindjes mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.
 • #tipvanflip

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Met de Trunki voelt het echt als vakantie

Als je een fervent vakantieganger bent en al helemaal met ...

Sluiten