Kinderen zijn vaak aparte wezens. Ze hebben hun voorkeuren en hun nukken en beiden kunnen per dag veranderen. Soms zijn ze echter zeer consequent in hun favorieten. Zo ook onze tweede. Al sinds jaar en dag zweert ze erbij dat ze groot Paw Patrol fan is. Ik heb werkelijk geen idee hoe, want toen ik een jaar geleden een aflevering ervan opzette, vond ze er niets aan. Toch wil ze alles er van hebben. Inmiddels al een muts, een onesee, een tandenborstel, puzzels, schrijfspulletjes, stickers en weet ik wat nog niet meer. En als je haar vraagt hoe de hondjes heten, heeft ze geen flauw idee. Dus ja, soms snap ik niets van mijn kind(eren).

Voor de echte Paw Patrol fan

Alhoewel mijn dochter zelf denkt dat ze een groot fan is van Paw Patrol, zijn er genoeg kinderen die ook daadwerkelijk alle afleveringen hebben gezien en de hondjes bij naam kunnen noemen. Eigenlijk überhaupt weten waar de serie over gaat, want zelfs dát betwijfel ik bij haar. Enfin, voor de echte Paw Patrol fanaten heb ik dus goed nieuws. Er is een nieuwe dvd uit met hele bijzondere afleveringen, namelijk zes onderwatermissies. Leuk voor de waterratten onder ons. De bekende hondenhelden moeten onder andere dit keer helpen de magische stad van de meerpups, Puplantis (ja, geen grapje), gestand te houden. Het betekent sowieso 91 minuten vol avonturen (en dus ook anderhalf rust voor mama)

Winactie

Heb jij wel een echte die hard fan van Paw Patrol in huis en zou jij deze dvd wel willen hebben? Vertel mij dan wie je favoriete Paw Patrol pup is en wie weet maak je kans op één van de twee exemplaren. De leuke woensdagavond filmavond winactie loopt gewoon een week en wel tot en met 15 mei en de winnaar maak ik bekend op Facebook.