Ik kan niet vaak genoeg zeggen, dat boekjes goed zijn voor kinderen. Voor hun ontwikkeling en voor de qualitiy time met papa en / of mama. Ik zal dan ook altijd leuke boeken blijven promoten en weggeven. Zo dus ook vandaag. Twee leuke prentenboeken voor de kleintjes, namelijk “Van wie is dit potje” en “Kijk en ontdek de boerderij”. Beiden van Uitgeverij Deltas.

Van wie is dit potje?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, dat het boekje “Van wie is dit potje?” gaat over een po. Deze is achtergelaten op de kinderboerderij. De dieren vinden het machtig interessant, omdat ze geen enkel idee hebben waarvoor de po dient. Stuk voor stuk hebben ze een theorie en proberen ze deze uit. Uiteraard zonder dat het succesvol is. Van wie zou de po dan wel zijn ene waarvoor wordt het gebruikt? De eigenaar onthult zich uiteraard aan het einde van het verhaal. “Van wie is dit potje?” is zeker een leuk boekje voor bij de start van de zindelijkheidstraining.

Kijk en ontdek de boerderij

Met “Kijk en ontdek de boerderij” blijven we in het thema van de dieren. Dit boekje staat in het teken van nieuwsgierigheid in de vorm van schuifjes en flapjes. Door ze te draaien, trekken of te schuiven ontdek je samen alle geheimen van de boerderij. Super leuk voor de kinderen om zelf aan te frummelen of om samen alle dieren te benoemen. Hoe dan ook, gegarandeerd leesplezier.

Winactie

Deze leuke boekjes geef ik ook weg. Wil je kans maken? Laat dat een reactie achter. Meedoen kan tot en met 23 februari. Succes!