Over een weekje start de lente alweer en komt alles weer in bloei. Wij hebben alvast hele bijzondere “bloembollen” gepland. Helemaal ook in het teken van ons huidige huishouden: baby’s. Misschien heb je er al eerder van gehoord? Ik niet, maar kan je inmiddels wel meer vertellen over dit nieuwe speelgoed genaamd Blume Baby Pop. Is het wat of is het het zoveelste stuk speelgoed dat in de kast verdwijnt?

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

De ontdekking van Blume Baby Pop

Ik was in eerste instantie lichtelijk sceptisch over de aantrekkingskracht van dit speelgoed. Totdat ik een YouTube filmpje over Blume Baby Pop zag. Ik dacht namelijk dat het simpelweg een paar plantjes waren, die een plopgeluid konden maken en waar een babypoppetje in verstopt was. Ja, ik was wat naïef. Het is gelukkig wel wat meer dan dat. Oké, het plopgeluid maak je wel met de planten. En om eerlijk te zijn, het is stiekem ook gewoon heel erg leuk om dat te doen. Maar het is niet één poppetje dat er in zit. In onze plantenbak, om het zo maar even te noemen, zaten er maar liefst vier! Vier kleine schattige baby’tjes met elk een snoezig slaapzakje aan. In de vijfde plant zat wat speelgoed en een zonnebrilletje voor de mini’s. Aan de onderkant van de plantenbak troffen we nog meer verrassingen aan. Een soort van huisje waar een badje en een slaapbank in stonden. Daaronder was ook weer opbergruimte waar we meer kleine dingetjes aantroffen. En toen we dachten dat er niets meer was, zagen we nog een glijbaantje onderin de plantenbak. Genoeg kleine verrassinkjes dus in deze Blume Baby Pop!

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

Voor meer informatie over en andere producten van Blume Baby Pop klik je hier.

Geslaagd?

Eigenlijk stiekem wel. De hoeveelheid onnodig plastic was minimaal, dus dat vond ik al fijn. Dat terwijl het verrassingseffect net zo goed aanwezig was als bij de bekende ballen. Verder is het ploppen elke keer weer net zo leuk en kan je het eindeloos herhalen. Blume Baby Pop is dus niet een eenmalig speelgoed. Doordat alles handig opgeborgen zat, kan je het allemaal weer makkelijk terug stoppen. Dat maakt het leuk en praktisch om ergens mee naar toe te nemen. Wat ik ook een voordeel vind, is dat er meerdere poppetjes in zitten. Dat maakt het samen spelen wat leuker en zeker ook makkelijker. Al met al dus een verrassend vermakelijk stuk nieuw speelgoed.

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

Winactie

Ben jij inmiddels ook wel nieuwsgierig naar de Blume Baby Pop? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag een exemplaar weggeven. Om kans te maken laat je mij weten wat je aantrekt in dit stuk speelgoed. Meedoen kan tot en met 21 maart. Succes!

Lees ook: Souza nagellak op waterbasis

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden