Disney Doorables is schattigheid in klein formaat

Het regent uitnodigingen voor kinderfeestjes de laatste tijd. Hartstikke leuk natuurlijk dat mijn meisje door iedereen zo aardig wordt gevonden, maar ook soms lichtelijk problematisch. Ik kan moeilijk namelijk elk jarig kind hetzelfde cadeautje geven. Dat gaat opvallen bij de vriendinnetjes. Mij maakt dat natuurlijk niet zoveel uit, maar ik vermoed dat mijn dochter zelf er niet zo blij mee zal zijn. Dus ben ik voortdurend op zoek naar leuke cadeautjes voor een redelijke prijs. Dat laatste is nog wel eens lastig, want de één vindt vijf euro redelijk en de ander weer tien. In mijn zoektocht kijk ik daarom dan maar in die hele range tussen de vijf en tien.

Disney Doorables

Wat eigenlijk altijd wel bevalt, zijn de spulletjes van Disney. Normaal gesproken zijn deze knetter duur vanwege de prijzige licentie, maar soms komt er wat nieuws betaalbaars op de markt. Zo nu dus ook de Doorables. Voor een leuk prijsje van €4.95 kan je al starten met de verzameling van schattige kleine Disney figuurtjes. Maar de echte leuke setjes zijn de zogeheten mini display. Deze kan je namelijk aan en op elkaar klikken. Hoe meer je er verzameld hoe groter het gebouw / kasteel / toren is dat je bouwt.

Elk setje komt ook nog eens met twee schattig kleine poppetjes om mee te spelen. Als volwassene kan je je echt haast niet voorstellen dat het leuk is, maar de kinderen vermaken zich er prima mee. Eindeloos gingen de deurtjes open en dicht en werden de displays aan elkaar vastgeklikt. “Kom je op de koffie?”, hoorde ik ze elkaar vragen. Vervolgens werd er een piepklein (en dus niet geschikt voor kleine kinderen) haarborsteltje tevoorschijn getoverd. Werkelijk geen idee waarom, maar veel plezier dus. En gezien de prijs ideaal voor partijtjes!

Voor meer informatie over de Doorables producten klik je hier.

15 thoughts on “Disney Doorables is schattigheid in klein formaat

 • Ik ken deze Disney Doorables figuurtjes niet, maar wat zijn ze grappig klein en schattig.
  Ik heb twee kleindochters die gek zijn op de spulletjes van Disney.
  Ik weet niet of ze deze poppetjes ook kennen.
  Maar voor hen doe ik graag mee en volg op Bloglovin.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Hoi, vorig week kwam mijn dochter met een YouTube filmpje van de Disney Doorables en riep deze wil ik allemaal op mijn lijstje. Dinsdag is ze jarig en haar lijstje staat nu inderdaad vol met Doorables. Sowieso is ze dol op Disney dus dat is al een. Het spaarelement vind ze ook helemaal geweldig dat is twee. En ze kan met de figuurtjes spelen dat is drie. Dus ik weet zeker dat ze door het dolle heen zal zijn als ze zo’n mooie set zou krijgen.

 • Dit vindt mijn dochter geweldig. Ze zijn schattig en ze kan daar heerlijk mee spelen. Ze vindt dit soort figuren sparen leuk en vooral het uitpakken, daar maakt zij een heel momentje van. En disney is altijd goed naruurlijk!

 • carina peters says:

  Ik kende de Disney Doorables niet, maar heb samen met de kleine eens gekeken op You Tube. Die viel gelijk in de smaak. Disney blijft toch de harten van de kids veroveren. Nu de Lion King weer opnieuw is uitgebracht, kunnen we straks samen naar de bioscoop. Net als ik vroeger.

 • Lynn Brekelmans says:

  Wat mijn meisje aantrekt aan de Disney Doorables is dat het allemaal zo klein en schattig is, hier zouden we veel speelplezier aan beleven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.