Het regent uitnodigingen voor kinderfeestjes de laatste tijd. Hartstikke leuk natuurlijk dat mijn meisje door iedereen zo aardig wordt gevonden, maar ook soms lichtelijk problematisch. Ik kan moeilijk namelijk elk jarig kind hetzelfde cadeautje geven. Dat gaat opvallen bij de vriendinnetjes. Mij maakt dat natuurlijk niet zoveel uit, maar ik vermoed dat mijn dochter zelf er niet zo blij mee zal zijn. Dus ben ik voortdurend op zoek naar leuke cadeautjes voor een redelijke prijs. Dat laatste is nog wel eens lastig, want de één vindt vijf euro redelijk en de ander weer tien. In mijn zoektocht kijk ik daarom dan maar in die hele range tussen de vijf en tien.

Disney Doorables

Wat eigenlijk altijd wel bevalt, zijn de spulletjes van Disney. Normaal gesproken zijn deze knetter duur vanwege de prijzige licentie, maar soms komt er wat nieuws betaalbaars op de markt. Zo nu dus ook de Doorables. Voor een leuk prijsje van €4.95 kan je al starten met de verzameling van schattige kleine Disney figuurtjes. Maar de echte leuke setjes zijn de zogeheten mini display. Deze kan je namelijk aan en op elkaar klikken. Hoe meer je er verzameld hoe groter het gebouw / kasteel / toren is dat je bouwt.

Elk setje komt ook nog eens met twee schattig kleine poppetjes om mee te spelen. Als volwassene kan je je echt haast niet voorstellen dat het leuk is, maar de kinderen vermaken zich er prima mee. Eindeloos gingen de deurtjes open en dicht en werden de displays aan elkaar vastgeklikt. “Kom je op de koffie?”, hoorde ik ze elkaar vragen. Vervolgens werd er een piepklein (en dus niet geschikt voor kleine kinderen) haarborsteltje tevoorschijn getoverd. Werkelijk geen idee waarom, maar veel plezier dus. En gezien de prijs ideaal voor partijtjes!

Voor meer informatie over de Doorables producten klik je hier.