We leven alweer in november 2021. Jeetje, de tijd is voorbij gevlogen! Waar ik van plan was het hele jaar door een verlanglijstje bij te houden, is het er toch verrassend genoeg (not) bij ingeschoten. En nu staan de feestdagen al om de hoek te gluren!!! Tijd om dus van mijn luie achterste te komen en aan de slag te gaan met de cadeau’s. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor manlief. Want speelgoed weet ik altijd wel te vinden. Maar leuke attenties voor de man des huizes? Een ware hel!!!

Dit zijn geen opties

Volgens mij weten je inmiddels al langer dat manlief nogal kieskeurig is qua cadeaus. Ik heb al zo vaak wat aangeschaft, dat uiteindelijk ongebruikt in de kast beland. Het enige waar hij echt blij mee leek te zijn was de ster, die hij voor zijn verjaardag kreeg. De waterbidons voor tijdens het hardlopen, de mannelijke verzorgingslijn en de hoverboard die hij eerder heeft gekregen, zijn nimmer aangeraakt. Wat dat betreft is hij een hele lastige man. Een geurtje heeft hij al en hij hoeft geen nieuwe. Kleren geeft hij totaal niet om. Daar maak ik hem dus ook niet blij mee. En klusgereedschap? Dan heb je eerst tijd nodig om te klussen! Je leest het, ik had wat inspiratie nodig!

Een bijzondere gift

Ineens had ik het! Al geruime tijd ‘klaagt’ manlief over het feit dat hij niet jaren geleden in de crypto hype ingestapt is. Op de een of andere manier durfden we het toen nog niet aan. Soms hoor ik hem daarover zeggen dat hij dat zo jammer vindt. Ook is hij nog naar nieuwe opties aan het kijken om toch iets van een soort belegging te doen. Hoe leuk zou het dan zijn om dat als cadeau voor de feestdagen te geven? Bij Bitvavo kan je terecht voor dit soort leuke geschenken.

Ik heb zoiets bedacht voor manlief, maar je kan het natuurlijk ook gewoon aan je kind als cadeau geven. Dan wel nog op je eigen naam natuurlijk, want investeringen zoals dit mogen pas vanaf het achttiende levensjaar. Bovendien kan je niet voor iemand anders een rekening zoals deze openen. Op je eigen naam kan het natuurlijk wel. Om later het uit te keren. Een extraatje voor de toekomst wellicht? Of een investering voor de toekomst? Hoe dan ook, het is weer wat anders dan het reguliere speelgoed. Mocht je hier nou meer over willen weten, lees je dan eerst goed in. Bij Bitvavo kan je alle informatie vinden. En bedenk altijd dat beleggingen geen garantie zijn op winst, dus gebruik nooit geld dat je eigenlijk niet missen kan. Dus de tip voor de feestdagen: een bitcoin cadeau geven!