Oh jee, het is bijna september en de eerste pepernoten zijn al gestopt. Een hele leuke periode komt er aan, maar het geeft ook enigszins stress zo richting de laatste tijd van het jaar. Want wat ga ik dit jaar aan Sinterklaas en voor mijn verjaardag vragen? Help, ik heb mijn verlanglijstje echt nog niet klaar!

Mijn verlanglijstje is leeg, want ik koop teveel

Eigenlijk ben ik gewoon gruwelijk verwend en mijn kinderen ook. Als ik bedenk dat ik iets graag wil hebben, koop ik het vaak gewoon. Het is veel beter als ik het op een verlanglijstje zet en daarna aan mensen vraag in december. Maar nee, ik wil het vaak gelijk hebben. Zo heb ik nu al mijzelf de Cameo Silhouette 4 gegeven terwijl ik pas echt over drie maanden jarig ben. Of ik niet kon wachten? Nee, want het zit al een half jaar in mijn hoofd, er is nu een aanbieding van en ik heb grootse plannen voor de komende tijd. Dus die is al onderweg. Oké, deze uitgave is wel echt een uitzondering hoor. Ik heb het vooral over make-up, geurtjes en dat soort dingen, die ik prima op mijn lijstje kan zetten maar doorgaans gewoon al zelf koop. Het gevolg? Als iemand mij vraagt wat ik hebben wil, weet ik het vaak niet.

De luxe van mijn hobby

Naast dat ik eigenlijk nooit kan wachten, wordt er ook behoorlijk wat opgestuurd. Het hele jaar door worden we verblijd met speelgoed, geurtjes en allerlei producten om te testen. De speelhoek van de meisjes lijkt inmiddels ook een speelgoedwinkel. Nou ja, de niet opgeruimde versie dan. Soms weten de meisjes daarom zelf niet meer wat ze nog graag zouden willen hebben. Zo rond de feestdagen al helemaal niet. Ook voor de dames zou ik eigenlijk gewoon gedurende het jaar een verlanglijstje moeten bijhouden met hun wensen. Temeer daar ik voor hun het niet gelijk koop en vaak gewoon vergeet bij welke items ze “die wil ik” geroepen hebben. Overigens weten ze dat zelf vaak ook niet meer. Des t meer reden om het gewoon eens bij te houden.

Voor de zekerheid wel alvast de vraag: Wat is leuk voor de meisjes en voor mama om op de verlanglijstjes te zetten? Help me out!!! Inspiratie gezocht!