Als ik nu om mij heen kijk zie ik allemaal blije gezichten. En weet je waarom? Het is gewoon prachtig weer en het is alweer bijna vakantie. Ik kijk er ook erg naar uit om voor het eerst dit jaar pootje te baden met de meisjes. Of misschien als het echt lekker weer is gewoon een duik te nemen in het meertje vlakbij ons huis. Vorig jaar hebben we daar ook een aantal dagen heerlijk ontspannen gezeten en gezwommen. De oudste twee dametjes konden zich uitstekend vermaken met hun taartvormpjes in het zand. De mooiste baksels werden gemaakt en naar het water gedragen. Maar ook de grotere kinderen met hun enorme waterspeelgoed collectie kon de aandacht vinden van de meisjes. Ik vrees dan ook dat dit jaar de taartvormpjes niet meer voldoende zullen zijn voor de meisjes.

Herinner je je het lijstje bij Listi nog?

Tijd dus voor een momentje samen met de dames om een kijkje te nemen op Listi. Misschien herinner je nog dat ik er vorig jaar wat over verteld had vlak voor Sinterklaas? Gemakshalve zal ik toch weer even herhalen wat er nou zo leuk is aan Listi. Het is dus eigenlijk een website voor verlanglijstjes. En natuurlijk zijn er duizend in één dozijn van dit soort websites, maar Listi is wel op haar manier uniek. Het is namelijk zeer kindvriendelijk,  overzichtelijk en vergelijkend.  Van alle producten op je lijstje is zichtbaar waar je deze voor de laagste prijs kan aanschaffen. Het is dus ook een prijsvergelijker. En je weet hoe dol ik ben op koopjes! Wat verder ook een zeer groot voordeel is van Listi, is dat je heel gemakkelijk het lijstje kan delen met bijvoorbeeld de familie.  Zo is het met één druk op de knop voor iedereen duidelijk wat dit jaar de verjaardagswensen zijn. Nu alleen nog een beetje proberen de lijstjes van de meisjes enigszins van normaal formaat te houden. Dat is denk ik nog wel het lastigste van alles.

Winactie

Wij waren dus op zoek gegaan naar waterpret artikelen. Het oog is gevallen op de roze flamingo en het waterijsje luchtbed. Misschien toch nog wat extra taartvormpjes erbij en we zijn klaar voor de eerste zonvakantie. Heb jij ook zo’n zin in het warme weer en ben jij net zo fan van koopjes als ik? Dan heb ik een leuk nieuwtje, want ik mag maar liefst een speelgoedpakket van € 75 aanbieden van Listi, afgestemd op de leeftijd en geslacht van je kind(eren). Hoe leuk is dat? Het enige wat je hoeft te doen is een lijstje aan te maken bij Listi, deze delen op facebook (kwestie van op de knop drukken), de pagina van Listi een like te geven en mij laten weten dat je alles gedaan hebt door 1,2,3 go te zeggen. Makkelijk toch? De winactie loopt tot en met 20 april. Succes!