Afgelopen maandag heb ik weer een dagje met Noor in het ziekenhuis doorgebracht. Nou ja, zeg maar de hele dag want er waren tal van onderzoeken. Zodra ik daar wat meer zinnigs over kan zeggen, laat ik het uiteraard weten. Het betekende die dag ook wat tijd in de wachtkamer doorbrengen. Daar zag ik kinderen in verschillende leeftijden braaf wachten op het moment dat hun nummertje op het scherm tevoorschijn kwam. Sommige kids waren zeer ontspannen, bij enkelen zag ik dat de angst aardig aanwezig was. Het ziekenhuis is natuurlijk ook best spannend. Zeker als je daar met een ernstige reden zit.

Klein blijmakertje

Ik kan mij voorstellen dat een ziekenhuisopname nog spannender is voor een kind. Je weet niet wat je te wachten staat en er lopen allerlei mensen in witte jassen rond. Wat is daar nou niet eng aan? Nu weet ik dat er tal van boekjes zijn die gaan over het ziekenhuis en op een kindvriendelijke manier het hele reilen en zeilen in dat gebouw uitleggen. Daar zit je toch niet altijd op te wachten als kind? Als ik aan mijzelf als jonge draak denk, dan denk ik aan plaatjes inkleuren en stickeren en zo. Dat vond ik nou gewoon leuk om te doen. Niet een boekje lezen over saaie doktoren. Waarschijnlijk ben ik daar niet de enige in, want uitgeverij Deltas heeft een nieuw boekje uitgegeven onder de toepasselijke naam: Bij de dokter, kleur- en stickerboek met woordjes.

Sla snel dit stickerboek open en breng een bezoekje aan verschillende dokters. Je kan in de grote stoel bij de tandarts zitten, komt te weten hoe een operatiekamer eruitziet en ontdekt zelfs hoe het er bij de dierendokter aan toegaat. Door het boek heen leer je een heleboel nieuwe woorden. Maar wat dit boek echt leuk maakt, zijn de stickers die erbij zitten. Plak ze allemaal op de juiste plaats en kleur daarna de kleurplaten mooi in! Voor urenlang kleur- en plakplezier voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Met herbruikbare stickers.

Met dit boek Bij de dokter, kleur- en stickerboek met woordjes kan je kind op een leuke manier kennis maken met het hele ziekenhuisgebeuren en hopelijk maakt het een bezoekje aan de artsen net een klein beetje leuker.

Winactie

Uiteraard heb ik ook weer een exemplaar om weg te geven. Laat een reactie achter en maak kans. De winnaar ontvangt een e-mail.

Deze winacties staan nog open