Waren jouw kind of kinderen ook zo opgetogen vandaag? Hier waren ze op van de zenuwen. Ik kan het ze niet kwalijk nemen, want het is natuurlijk altijd wel iets, het moment dat Sinterklaas eindelijk weer in ons kikkerlandje aankomt. Ik vond het vroeger als kind ook altijd bijzonder en blijkbaar heeft mijn kroost de spanningen van hun moeder overgenomen. Eerlijk is eerlijk, als ik de Pieten in de verte zie aankomen, bonst mijn hart gewoon weer in mijn keel. Dus helemaal er overheen groeien doe je niet.

Nu zijn er veel verschillende online manieren om verlanglijstjes te maken, maar als je het aan je kind wil overlaten is er eentje die bovenaan staat, namelijk Listi. Eigenlijk is het gewoon het online speelgoedboek voor kinderen. Zo Net zoals bij de andere online lijstjes is er een eindeloos aanbod aan speelgoed wat je als wens kan opgeven. Het voordeel van Listi ten opzichte van de andere is dat je nog lekker ouderwets kan “aankruisen”. Het heeft wel wat om je favoriete item te kunnen omcirkelen, net zoals vroeger. In één oogopslag zie je dan wat tot je favorieten behoort. En ook echt heel kindvriendelijk, want een simpele klik op de muis is voldoende!

Wat Listi dus zo bijzonder maakt is :

  • dat het het enige online speelgoed boek is en echt voor kinderen
  • Je handig cadeautjes kan selecteren en omcrirkelen
  • je je lijstje handig kan delen met familie, vrienden etc (via de what’s app deel knop)
  • je ook cadeautjes kan afstrepen – zodat niemand een dubbel cadeautje koopt
  • je kan de prijzen vergelijken , want van alle cadeautjes in je lijstje zie direct wat deze per retailer kosten. Zodat je precies weet waar je ze voor de laagste prijs kan kopen. 

Listi is door de komst van Sinterklaas in een hele gulle bui gekomen. Ik mag namelijk 2x €75 aan producten weggeven. Hoe het werkt? Simpel!

  • Like de Facebook of Instagram van Listi 
  • Deel je Listi verlanglijstje via Facebook

Laat mij wel even weten dat je de stappen gevolgd hebt! En dan mag je een week wachten tot ik de winnaars bekend maak. De twee gelukkige personen wiens naam ik noem, mogen mij dan laten weten voor welke leeftijd(en) en geslacht er een pakket mag worden samengesteld t.w.v.  €75!!! Zeker de moeite waard om dus gewoon even mee te doen. Denk je wel ook aan mijn toepasselijke algemene voorwaarden?