Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews, Winacties

“Je Sinterklaas lijstje maken met Listi”

Waren jouw kind of kinderen ook zo opgetogen vandaag? Hier waren ze op van de zenuwen. Ik kan het ze niet kwalijk nemen, want het is natuurlijk altijd wel iets, het moment dat Sinterklaas eindelijk weer in ons kikkerlandje aankomt. Ik vond het vroeger als kind ook altijd bijzonder en blijkbaar heeft mijn kroost de spanningen van hun moeder overgenomen. Eerlijk is eerlijk, als ik de Pieten in de verte zie aankomen, bonst mijn hart gewoon weer in mijn keel. Dus helemaal er overheen groeien doe je niet.

Nu zijn er veel verschillende online manieren om verlanglijstjes te maken, maar als je het aan je kind wil overlaten is er eentje die bovenaan staat, namelijk Listi. Eigenlijk is het gewoon het online speelgoedboek voor kinderen. Zo Net zoals bij de andere online lijstjes is er een eindeloos aanbod aan speelgoed wat je als wens kan opgeven. Het voordeel van Listi ten opzichte van de andere is dat je nog lekker ouderwets kan “aankruisen”. Het heeft wel wat om je favoriete item te kunnen omcirkelen, net zoals vroeger. In één oogopslag zie je dan wat tot je favorieten behoort. En ook echt heel kindvriendelijk, want een simpele klik op de muis is voldoende!

Wat Listi dus zo bijzonder maakt is :

 • dat het het enige online speelgoed boek is en echt voor kinderen
 • Je handig cadeautjes kan selecteren en omcrirkelen
 • je je lijstje handig kan delen met familie, vrienden etc (via de what’s app deel knop)
 • je ook cadeautjes kan afstrepen – zodat niemand een dubbel cadeautje koopt
 • je kan de prijzen vergelijken , want van alle cadeautjes in je lijstje zie direct wat deze per retailer kosten. Zodat je precies weet waar je ze voor de laagste prijs kan kopen. 

Listi is door de komst van Sinterklaas in een hele gulle bui gekomen. Ik mag namelijk 2x €75 aan producten weggeven. Hoe het werkt? Simpel!

Laat mij wel even weten dat je de stappen gevolgd hebt! En dan mag je een week wachten tot ik de winnaars bekend maak. De twee gelukkige personen wiens naam ik noem, mogen mij dan laten weten voor welke leeftijd(en) en geslacht er een pakket mag worden samengesteld t.w.v.  €75!!! Zeker de moeite waard om dus gewoon even mee te doen. Denk je wel ook aan mijn toepasselijke algemene voorwaarden?

Facebook Comments

«

»

20 COMMENTS
 • Marian Zw

  1 jaar ago

  Volg Listi op beide kanalen, ik loot heel graag mee voir zo’n te gekke prijs. Ons lijstje op Facebook gedeeld

 • Simone

  1 jaar ago

  Ik heb een lijstjegemaakt en gedeeld! Zou tof zijn om te winnen… fingers crossed.

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinkinderen maar
  alle schoentjes staan klaar #duimenmaar

 • Marion Poeste Thomas

  1 jaar ago

  gave actie MeerVanMir​ icm LISTI​ https://meervanmir.eu/je-sinterklaas-lijstje-maken-met-listi/?fbclid=IwAR0381DZn2BhYGIp94Hvf_hoEvJ95__OEUADpbJwKvKOKltbhZUwaBkG-Ro
  Dit zou ik er denk ik van shoppen van het lijstje voor Emma <3 twv 75euro kadobon.. en jij?
  LEGO DUPLO Het Grote Bos – 10584 & Sophie de Giraf – Badboekje
  gedeeld via facebook en beide pagina's volg ik (Y)

  https://listi.nl/listi/-LRY2dN-gJt5xT2uyt44

 • Stephanie

  1 jaar ago

  Done! Nu een week lang duimen draaien

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  1 jaar ago

  Hoi Hoi, mijn meiden zijn lekker bezig geweest op Listi. Het klikt lekker makkelijk dus het lijstje puilt uit.

 • kimberley van Ravenswaaij

  1 jaar ago

  Echt super leuk, hebben hier de stappen doorlopem en het lijstje is al doorgestuurd naar opa en de oma’s haha

 • Evi Huys

  1 jaar ago

  Ik doe heel graag mee en heb al de stappen doornomen normaal gezien!

 • Femke

  1 jaar ago

  We doen graag mee! Een lijstje hadden we al van Listi, zelfs al een aantal dingen af kunnen strepen! Twee kinderen jarig geweest, nu de Sint en oudste nog!

 • Diana

  1 jaar ago

  Wauw.. doe graag mee!

 • Andy E ijzermans

  1 jaar ago

  Wat een handige manier van lijstjes doorgeven! Ik heb de stappen gevolgd en doe graag mee, mijn zoontjes zouden het geweldig vinden een cadeau te krijgen voor Sinterklaas <3

 • Francis

  1 jaar ago

  Goedemorgen,

  Ik heb alle stappen gevolgd. Het lijstje die ik hen gemaakt is voor allebei mijn dochters. Ze delen nu al alles dus dit vinden ze ook leuk(lees geweldig).

 • Goele H

  1 jaar ago

  Wij maakten in het verleden al gebruik van Listi. Zo blijft de hele familie op de hoogte van waar de kinderen graag mee bezig zijn en kunnen ze een gepast cadeautje vinden. De stappen heb ik hopelijk allemaal juist doorlopen, want ik doe heel graag mee met deze winactie.

 • Tamara Stoc

  1 jaar ago

  Nou zeker een superstart van een winweek! Ik volg List op facebook en heb mijn listi ook daar gedeeld!

 • Marian B

  1 jaar ago

  Wat een leuke verrassing zou het zijn, Ik heb een lijstje met daarop dingen die mijn zoontje en dochtertje erg leuk zouden vinden. De stappen gevolgd. https://listi.nl/listi/-LOy9CtxmRl7qQf-JufL

 • Jess Kniest

  1 jaar ago

  Alle stappen gevolgd voor onze kleine meid, wat is Listi toch ideaal en wat een geweldige actie zo in deze dure maanden!

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Hoi hoi,

  Wauw ik ga meteen een lijstje maken! Ik hoop dat het lukt. Ik heb het nog nooit gedaan. Nieuwe dingen zijn niet zo makkelijk. Lang verhaal. Doet er niet toe, verder! Ik ga proberen! Alle stappen gevolgd. Ik like ze op Instagram en Facebook!

  Groetjes Claudia!

 • Miekske Dingens

  1 jaar ago

  Heel graag meegedaan! <3 ons Listilijstje is te vinden via Listi 🙂

 • Jen

  1 jaar ago

  Jaaa super leuk zeg wij doen mee!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Heb jij je lijstje al klaar voor de zomer? - MeerVanMir on november 17, 2018
 • Instagram
  Instagram has returned invalid data.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Sinterklaas Blog Hop

  Ik ben in een super jubelige stemming. Niet alleen vandaag ...

  Sluiten