Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uit het leven gegrepen

“Waarom ik wat stiller ben de laatste tijd …”

De oplettende / trouwe lezer is het vast al opgevallen, dat ik niet heel actief ben geweest op mijn blog de laatste tijd. Steeds vaker krijg ik ook per persoonlijk bericht de vraag of alles wel goed met mij en / of de kinderen gaat. Ook al kan ik nog niet heel vertellen op dit moment zal ik toch even een kleine update geven.

Het gaat weer wat beter nu. Een paar weken geleden bereikten er wat nare berichten ons, waar ik later nog over zal vertellen, en sindsdien heeft ons leven even op zijn kop gestaan. Gelukkig krijgt alles uiteindelijk wel een plekje en het lijkt erop dat we daar nu net terecht zijn gekomen. Ook al moeten er eerst nog wat behoorlijk onderzoeken plaats vinden, wat veel tijd en energie kost. Het belangrijkste is is dat geen nieuws ons kapot zal maken. We zijn een super sterk gezin en wij kunnen samen alles overwinnen!

Het stil zijn betekent helaas ook dat ik gigantisch achter loop qua samenwerkingen, reviews en winacties. Gelukkig zijn de bedrijven met wie ik graag en geregeld samenwerk enorm begripvol na het horen van de reden van de vertraging. Ik zal wel binnenkort wat inhaalslagen maken, dus wellicht zal je wat meer producten voorbij zien komen dan gewoonlijk.

Ik weet dat het nu allemaal vaag klinkt en mijn oprechte excuses dat ik nu niet veel meer kan vertellen. Er moet gewoon eerst meer duidelijkheid zijn en dingen moeten geregeld zijn, voordat ik alles online kan zetten. Wel kan ik je geruststellen dat er niemand stervende of iets dergelijks is. Ons leven is gewoon met één telefoontje veranderd en dat moeten we eerst zelf verwerken voordat we de rest van de wereld daar in mee willen nemen. Maar het komt echt goed hoor! Onkruid vergaat niet 😉

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Diana

  12 maanden ago

  ❤️

 • Jelmar

  12 maanden ago

  sterkte!

 • Jolanda

  12 maanden ago

  Sterkte! Je gezin gaat voor.

 • Liline Erdmann

  12 maanden ago

  Wow jeetje, deze blog had ik gemist gisteren. Heel veel sterkte, neem je tijd!

 • Iris

  12 maanden ago

  Sterkte

 • Marjo

  12 maanden ago

  Sterkte en samen sta je sterk!

 • Marian Zw

  12 maanden ago

  Heel veel sterkte, wat het dan ook is, neem je tijd!

 • Merel

  12 maanden ago

  Dikke knuffel, lieve Mir!

 • Claudia Diependaal

  12 maanden ago

  Knuffel! Je gezin gaat altijd voor!

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Wat de nare berichten ook zijn, ik wens je heel veel sterkte met het verwerken.
  Veel liefs!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dit dus...
 • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump

Wat is het toch met jongetjes en auto’s? Mijn zoon is nog ...

Sluiten