Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“Waarom ik wat stiller ben de laatste tijd …”

De oplettende / trouwe lezer is het vast al opgevallen, dat ik niet heel actief ben geweest op mijn blog de laatste tijd. Steeds vaker krijg ik ook per persoonlijk bericht de vraag of alles wel goed met mij en / of de kinderen gaat. Ook al kan ik nog niet heel vertellen op dit moment zal ik toch even een kleine update geven.

Het gaat weer wat beter nu. Een paar weken geleden bereikten er wat nare berichten ons, waar ik later nog over zal vertellen, en sindsdien heeft ons leven even op zijn kop gestaan. Gelukkig krijgt alles uiteindelijk wel een plekje en het lijkt erop dat we daar nu net terecht zijn gekomen. Ook al moeten er eerst nog wat behoorlijk onderzoeken plaats vinden, wat veel tijd en energie kost. Het belangrijkste is is dat geen nieuws ons kapot zal maken. We zijn een super sterk gezin en wij kunnen samen alles overwinnen!

Het stil zijn betekent helaas ook dat ik gigantisch achter loop qua samenwerkingen, reviews en winacties. Gelukkig zijn de bedrijven met wie ik graag en geregeld samenwerk enorm begripvol na het horen van de reden van de vertraging. Ik zal wel binnenkort wat inhaalslagen maken, dus wellicht zal je wat meer producten voorbij zien komen dan gewoonlijk.

Ik weet dat het nu allemaal vaag klinkt en mijn oprechte excuses dat ik nu niet veel meer kan vertellen. Er moet gewoon eerst meer duidelijkheid zijn en dingen moeten geregeld zijn, voordat ik alles online kan zetten. Wel kan ik je geruststellen dat er niemand stervende of iets dergelijks is. Ons leven is gewoon met één telefoontje veranderd en dat moeten we eerst zelf verwerken voordat we de rest van de wereld daar in mee willen nemen. Maar het komt echt goed hoor! Onkruid vergaat niet 😉

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Diana

  4 maanden ago

  ❤️

 • Jelmar

  4 maanden ago

  sterkte!

 • Jolanda

  4 maanden ago

  Sterkte! Je gezin gaat voor.

 • Liline Erdmann

  4 maanden ago

  Wow jeetje, deze blog had ik gemist gisteren. Heel veel sterkte, neem je tijd!

 • Iris

  4 maanden ago

  Sterkte

 • Marjo

  4 maanden ago

  Sterkte en samen sta je sterk!

 • Marian Zw

  4 maanden ago

  Heel veel sterkte, wat het dan ook is, neem je tijd!

 • Merel

  4 maanden ago

  Dikke knuffel, lieve Mir!

 • Claudia Diependaal

  4 maanden ago

  Knuffel! Je gezin gaat altijd voor!

 • Oma Will

  4 maanden ago

  Wat de nare berichten ook zijn, ik wens je heel veel sterkte met het verwerken.
  Veel liefs!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump

Wat is het toch met jongetjes en auto’s? Mijn zoon is nog ...

Sluiten