De oplettende / trouwe lezer is het vast al opgevallen, dat ik niet heel actief ben geweest op mijn blog de laatste tijd. Steeds vaker krijg ik ook per persoonlijk bericht de vraag of alles wel goed met mij en / of de kinderen gaat. Ook al kan ik nog niet heel vertellen op dit moment zal ik toch even een kleine update geven.

Het gaat weer wat beter nu. Een paar weken geleden bereikten er wat nare berichten ons, waar ik later nog over zal vertellen, en sindsdien heeft ons leven even op zijn kop gestaan. Gelukkig krijgt alles uiteindelijk wel een plekje en het lijkt erop dat we daar nu net terecht zijn gekomen. Ook al moeten er eerst nog wat behoorlijk onderzoeken plaats vinden, wat veel tijd en energie kost. Het belangrijkste is is dat geen nieuws ons kapot zal maken. We zijn een super sterk gezin en wij kunnen samen alles overwinnen!

Het stil zijn betekent helaas ook dat ik gigantisch achter loop qua samenwerkingen, reviews en winacties. Gelukkig zijn de bedrijven met wie ik graag en geregeld samenwerk enorm begripvol na het horen van de reden van de vertraging. Ik zal wel binnenkort wat inhaalslagen maken, dus wellicht zal je wat meer producten voorbij zien komen dan gewoonlijk.

Ik weet dat het nu allemaal vaag klinkt en mijn oprechte excuses dat ik nu niet veel meer kan vertellen. Er moet gewoon eerst meer duidelijkheid zijn en dingen moeten geregeld zijn, voordat ik alles online kan zetten. Wel kan ik je geruststellen dat er niemand stervende of iets dergelijks is. Ons leven is gewoon met één telefoontje veranderd en dat moeten we eerst zelf verwerken voordat we de rest van de wereld daar in mee willen nemen. Maar het komt echt goed hoor! Onkruid vergaat niet 😉