Wat is het toch met jongetjes en auto’s? Mijn zoon is nog maar anderhalf jaar oud en heeft nu al veel interesse in de vierwielers. Elke auto in huis wordt uit de kast getrokken om mee te spelen. De ‘Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump’ is dan ook een geweldige aanvulling op alle voertuigen die we al hebben. Met de Little Tikes sportwagen kan je namelijk jumps maken. Super gaaf dus voor zo’n klein jongetje. 

Zo doet de sportwagen het

De auto werkt heel simpel. Bovenop de sportwagen zit een grote oranje knop. Je drukt op de knop en en je ziet hoe de auto zelf wegrijdt! Het voertuig is verder voorzien van echte lichten en rij-geluiden en rijdt wel 5 meter ver op een plat oppervlak! Als de auto al rijdt, kan je nog een keer op de bovenkant drukken voor een extra boost en meer geluiden. Dit maakt de hele ervaring van een sportwagen helemaal compleet en elk jongetje intens gelukkig.

Voor meer uitdaging

Naast de Little Tikes sportwagen heeft het pakket ook een schans, pylonen en wegblokkades om een stuntsprong mee samen te stellen. Je kan dus je eigen traject instellen en je auto stunts uit laten halen. Ram, sla en stort je in de actie metde Little Tikes sportwagen!

Voor mijn zoon was dit echt iets te veel van het goede. Hij kan wel samen met zijn grote broer de stunts uithalen, maar alleen vindt hij dit toch echt iets te lastig. Regelmatig zien we dus de auto over de vloer rijden, zonder alle stunts. Of loopt hij met de De Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump in zijn handen en drukt continu op de knop. Mijn zoon is al helemaal gelukkig om het geluid van de wagen te horen. 

Geschikt vanaf jonge leeftijd

Volgens de doos is de wagen pas goed geschikt vanaf 3 jaar, maar ook voor de hele kleintjes is het een speelgoed waar makkelijk mee te spelen is. De extra onderdelen worden dan wel niet gebruikt, de Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jumpn is super makkelijk en daar kan elk kind al heel vroeg mee spelen. En wat is er nou niet leuker om je sportwagen weg te zien rijden er hier achteraan te rennen! Het product is onder andere hier te koop.

Geschreven door Bobijn

Lees ook: De Klorofil speelboom