De laatste tijd ben ik een echte koukleum. Niet normaal meer, maar ik krijg het gewoon niet meer warm. Ik weet ook wel hoe het komt en deels kan ik daar wat aan doen. Allereerst ben ik gewoon moe. De vermoeidheid van het afgelopen jaar komt er nu uit en ik krijg het altijd erg koud als ik moe ben. Dus meer de rust pakken zou kunnen helpen. Als tweede ben ik goed aan het sporten de laatste tijd en daardoor ook aan het afvallen. Blijkbaar krijg je daar ook de bibbers van. Je begrijpt vast wel dat ik dat nou niet echt wil gaan veranderen. Ben net zo trots op mijn lichaam dat zich aan het vormen is. Als laatste, en zeker ook wel belangrijk voor de gevoelstemperatuur, is het gewoon ook kouder buiten! En het gaat alleen maar nog meer afkoelen. Voor mij dus ook een goed excuus om even weer lekker online te gaan winkelen. Want ik heb een andere kledingmaat en heb meer vesten nodig.

Mijn favoriete vesten

Voorheen had ik slechts twee vesten voor als ik het koud had. Het waren van die oncharmante hoodie dingen, die een overblijfsel waren van mijn studententijd. Maar met die dingen kan ik echt niet op mijn werk verschijnen of mij überhaupt enigszins degelijk vertonen. Ik was dus al eerder overstag gegaan naar de vrouwelijke vesten. En ik heb er steeds meer! Ik heb namelijk ontdekt dat ik die dingen eigenlijk ook gewoon heel erg fijn vind om te dragen. Maar ik kan natuurlijk niet dag in dag uit in dezelfde vest rondlopen, dus heb ik inmiddels al wat variatie qua kleur en lengte. Nu ik een kledingmaatje kleiner ben, zou ik ook wel wat meer getailleerde truien en vesten voor de winter willen. Dus als je weet waar ik een heerlijk gebreide trui kan vinden, hoor ik het graag!

Mijn weekend outfits

Als ik nergens naar toe hoef in het weekend, loop ik niet in de meest sexy kleren rond. Ik heb een knalroze tien jaar oude joggingsbroek waar ik praktisch in woon. En ja, deze is inmiddels echt aan vervanging toe. Manlief vindt mij nou niet bepaald aantrekkelijk in het roze gevaar. Geen zorgen, ik ga wel weer even winkelen hoor! Bij LASCANA had ook wat leuke huispakken gezien voor een zeer aantrekkelijk prijsje, dus ik kan daar zeker wel een paar leuke weekendoutfits scoren. Ze zien er in ieder geval comfortabel genoeg uit! Nu nog alleen even de perfecte combinatie met een nieuw trui of vest en ik ben helemaal klaar voor de koude wintermaanden! Kaarsje aan, wijntje erbij en ik ben in mijn nopjes. Gezelligheid!