Zal ik je eens wat vertellen? Onze vakantie komt steeds dichterbij. Oké, dat is natuurlijk altijd zo, maar het is en blijft een heerlijk gevoel. Toch? Ik kan altijd zo uitkijken naar een vakantie. En dan zijn die laatste weken ervoor altijd zo langzaam aan het voorbij gaan. Dit keer is dat niet zo erg, want ik heb nog genoeg voorbereiding te treffen.

Vorige week vertelde ik je al, dat mijn voorgevel dusdanig veranderd is na mijn zwangerschappen en borstvoeding, dat ik geen passende zwemkleding meer had. Een bezoekje aan een speciaal verder en ik kan mij binnenkort weer vertonen bij het zwembad. Qua outfit dan, qua lichaam mogen er nog wel wat kilootjes van af. Maar zoals gezegd, ik heb nog wel wat weken om dat voor elkaar te krijgen. Een vakantie is wat dat betreft soms best een goede motivator.

Het is maar goed dat ik tijdig aan zwemkleding ben gaan denken, want niet alleen bij mij waren de items niet echt passend meer. Toen ik de dames aankleedde, zag ik dat de badpak rond de billetjes toch niet echt heel comfortabel meer zat. Althans, zo leek het mij. Blijkbaar was er een groeispurt of een te hete sessie in de droger geweest. Hoe dan ook, deze ontaarde moeder moest overduidelijk nieuwe zwemkleding voor haar kroost aanschaffen.

Nou weet ik niet hoe jij dat normaliter doet, maar ik zag het niet helemaal zitten om er samen op uit te gaan voor een badpak. Ik vrees dan dat er van die verschrikkelijke topjes uitgezocht worden met veel glitters en waar ze eigenlijk te jong voor zijn (en ook niet kunnen vullen als je begrijpt wat ik bedoel). Ik heb liever gewoon een simpel zwembroekje of badpak voor mijn dames. Dus om het mijzelf gemakkelijker te maken, bestel ik het gewoon online bij de OTTO.

Volgens mij kocht mijn moeder vroeger ook al eens kleding bij de OTTO. Zo lang bestaat dit bedrijf al. Toen ging het vast nog met een catalogus waarin de collectie afgebeeld stond. Wat dat betreft leven we nu in een gemakkelijk tijdperk waar we met één klik op de knop een grote variatie aan kinderzwemkleding kunnen bekijken. Het heeft ook wel weer een nadeel, want het betekent vrijwel altijd keuzestress. Dus qua tijd bespaar je er niet veel mee. En het is ook bijna nooit goed voor de portemonnee, want als je eenmaal aan het browsen bent, vind je geheid nog meer leuke kledingstukken. Het leven van een online shopper is zwaar (en duur).