Drones zijn het helemaal op het moment. Niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Hoe leuk is het dan om dit te verwerken in een spelletje? Met het spelletje Geestenvlucht kan je genieten van de magie van de dromen. En niet één keer, maar meerdere keren tijdens het spel stijgt ie op. Al nieuwsgierig?

De spelregels van Geestenvlucht 

Geestenvlucht kan je met vier personen spelen. Iedere speler krijgt drie geesten in een bepaalde kleur en die moeten zo snel mogelijk opstijgen met de drone om te kunnen ontsnappen. Voordat je kan beginnen met het spel moet je het in elkaar zetten. Je hebt een ronde schijf, waar vier lanceerplatformen aan zitten. Elke lanceerplatform heeft een uiteinde in een bepaalde kleur. Zijn de lanceerplatformen aan de ronde schijf bevestigt, dan kan je de drone in het midden van de ronde schijf neerzetten. 

Je pakt dan de drie geesten die in de kleur van jouw lanceerplatform zijn. Je zet één geest op het uiteinde van het lanceerplatform en dan is het aftellen….1 ….2….3 …… GO! Tegelijkertijd probeer je allemaal je geest in de drone te krijgen. Je kan je geest richting de drone krijgen, door op het uiteinde te duwen, dit is namelijk een soort van katapult. Je geest glijdt dan over het lanceerplatform richting de drone. en zo kan je je geest laten ontsnappen. 

Geestenvlucht

De dromen gaat echt de lucht in!

Op het moment dat je geest over het lanceerplatform in de drone zit, stijgt deze na 3 seconden op en is deze geest vrij. De anderen proberen hun geest natuurlijk ook in de drone te krijgen en kunnen jou tijdens die 3 seconden ook eruit stoten. Blijf dus opletten en opnieuw katapulten, zodat niet een andere geest opstijgt met de drone.

Speltip: Bank Attack en Louis Liaan

Blijf vooral kalm 😉 

Geestenvlucht is een heel leuk spel, vooral als de drone opstijgt. Doe het alleen niet net onder een lamp, want de drone gaat eigenlijk best wel hoog. Blijf ook rustig als de drone naar je toe vliegt, want je moet hem zeker niet uit de lucht slaan (ja, echt gebeurd). Nadat de drone is opgestegen daalt hij redelijk snel en rustig. Op dat moment kan je hem aan zijn geestbakje uit de lucht pakken en opnieuw in het midden zetten, zodat je de volgende geest kan laten ontsnappen. 

Geestenvlucht is een groot succes

Voor ouders die toch een spelletje willen spelen met hun kinderen, maar niet veel tijd hebben …. Geestenvlucht is het spel! Binnen 15 minuten is het spel namelijk al weer afgelopen. Houd er alleen wel rekening mee, na één keer spelen wil je zeker nog een keer spelen. Het is namelijk echt een super grappig spel. 

Meer informatie over dit product

Geestenvlucht