Heb jij alles al in huis voor 5 december of voor Kerst? Of ben jij een late shopper? Eigenlijk maakt het allemaal niets uit, want geheid ga je na het lezen van dit bericht sowieso even flink winkelen. Nou ja, eind volgende week dan, want dat het is BLACK FRIDAY!!! Één van de betere tradities, die uit de Verenigde Staten is overgewaaid. Er lijken ook steeds meer winkels er aan mee te doen, dus maakt het elk jaar steeds leuker. En vooral ook aantrekkelijker! Want wie houdt er nou niet van mega kortingen. Één van de participerende winkels is de Bijenkorf. En laat ik nou net weten welke items daar in de Black Friday Sale zullen gaan. Kan je de spanning al aan? Want de shopverleiding gaat groot zijn! Vooral voor vrouwen!

Voor het huishoudelijk gemak

Mijn innerlijke huisvrouw werd dolblij toen ze een paar grote namen zag, die vrijdag 27 november mee doen. Of het nou gaat om koken met Le Creuset Black Friday of taarten bakken met de hulp van KitchenAid Black Friday. Na het kokkerellen zal je eerst even je nieuwe steelstofzuiger uit de Dyson Black Friday willen proberen om daarna heerlijk te genieten van een kopje koffie uit je Nespresso Black Friday.  Ja, inderdaad! Al deze geweldige grote namen hebben geweldige deals klaar liggen voor volgende week.

Black Friday Bijenkorf

Even jezelf verwennen

Natuurlijk is er meer dan de innerlijke huisvrouw. Ook de dame in mij moet af en toe gekoesterd en vertroeteld worden. Des te leuker is het dus dat de make-up en parfum en lingerie eveneens mee zal doen aan Black Friday. Alleen keuzes maken wordt nog wel een dingetje. Want eigenlijk wil je gewoon even helemaal lekker los gaan, toch? Gelukkig zullen de prijzen op 27 november het enigszins mogelijk maken. Als je alvast een kijkje wil nemen kan dat op make-up Black Friday, parfum Black Friday en lingerie Black Friday.

Wat ga jij kopen?

Ik heb al een aardig lijstje zo doorgegeven met leuke Black Friday acties van de Bijenkorf. Ik ben nu ook wel erg benieuwd welke deals jij voor volgende week kan aanraden. Ik hoor ze graag! Je laat het in een reactie voor mij achter? Kunnen anderen het ook gelijk lezen. Enne…mocht je nog op zoek zijn naar Lego? Ook die heeft een actie volgende week. Bij de Bijenkorf uiteraard. Dus iedereen alvast heel veel stopplezier gewenst!