Met een beetje hulp van Goedgemerkt met haar naamstickers

Wat hebben we er naar uit gekeken: de eerste schooldag van onze lieve Noor. Wat hebben we er hard voor moeten werken. En wat gaat het haar vast zoveel goeds brengen. Met de grootste hoop dat zij leert te communiceren met ons. Wat lijkt me dat heerlijk voor haar als ze duidelijk kan maken wat ze wil of voelt. Net zoals destijds bij de grote zussen, heb ik de avond ervoor wat voorbereidingen getroffen. Het was wel een piepklein beetje anders hoor! Maar nog steeds erg leuk om te doen.

De lunchset

Ook Noor gaat haar boterhammetjes op school nuttigen. Dus heb ik voor haar een lunchbox gemaakt met een foto van haar. Handig zodat zij zichzelf herkennen kan en dan weet dat het van haar is. Ik heb er wel een sticker van Goedgemerkt op gedaan, want niet iedereen kent haar lieve koppie. Dan komt het in ieder geval weer terug. Hetzelfde geldt voor de rietjesbeker. Daar is een glittersticker op gegaan. Deze mama had een vooruitziende blik wat betreft de jaloerse blikken van de grote zussen en heeft daarom alleen de achternaam er op laten drukken. Dan kunnen de andere meisjes ook de glitter naamstickers gebruiken. We hebben overigens nog genoeg met hun eigen naam er op, want de naamstickers van Goedgemerkt blijven bizar lang goed. Zelfs na meerdere keren in de vaatwasser! Misschien dat manlief dus ook een glitter exemplaar wil voor op zijn laptop ;-).

naamstickers goedgemerkt

De kleding

Noor zal uiteraard wat reservekleding naar school mee moeten nemen. Omdat ik totaal geen zicht heb op wat van ons is en wat niet, wilde ik de kleding dit keer toch soort van merken. Maar ja, de jongste wil misschien niet in kleren met “Noor” in de kraag rond lopen. Daarom heb ik ook nu gekozen voor een kledingstempel met de achternaam van de kinderen en mijn telefoonnummer. Terwijl ik druk aan het stempelen was, bedacht ik mij dat ik dit eigenlijk ook gewoon kon doen in de gymkleren van de zussen. Die lijken eveneens soms door kaboutertjes meegenomen te worden. Even serieus, die kledingstempel is echt gewoon een uitkomst. Had ik veel eerder moeten doen!

kledingstempel goedgemerkt

De outfit

Speciaal voor deze eerste dag, heeft Noor van Miki4all een shirtje gekregen. Ik had namelijk geroepen dat ik de tekst “anders begaafd” zo heerlijk positief vond. Shirin en Sarah waren het met mij eens en hebben het opgenomen in hun webshop collectie. Omdat Noor voor het eerst naar school zou gaan, hebben ze het op een shirt voor haar gedrukt. Indruk maken zal ze zeker!

naamstickers goedgemerkt

De andere items

Het wordt een busje vol morgen, want naast al het bovengenoemde gaan er nog wat meer spulletjes voor Noor mee. Zo ligt er een pak luiers klaar, een speciaal potje, haar statafel en haar GoTalk 9 Plus (een communicatiemiddel waarmee we oefenen gaan). En natuurlijk ook de rolstoel, maar daar zal ze in zitten als we de school in rijden. Alles staat klaar. Laat de schooldag maar beginnen!

naamstickers goedgemerkt