Ken jij Magna Face Monsters van Tiger Tribe al?

De setjes van Tiger Tribe hebben eigenlijk nooit een introductie nodig. Meestal gaat het echter om de tekensetjes. En dit keer is het totaal iets anders! Natuurlijk wel weer in een handig magnetisch boxje zodat het ideaal is voor onderweg. En natuurlijk ook wel een item dat de creativiteit van een kind stimuleert. Of dit keer beter gezegd: de fantasie. Want de Magna Face Monsters van Tiger Tribe is net even wat anders.

Magna Face Monsters van Tiger Tribe

Wat is het?

Met 9 verschillende monster gezichtjes om uit te kiezen en 3 verschillende vellen met leuke magneetjes (snorren, wenkbrauwen, gekke haren en ogen) kun je de grappigste monsters maken. Maak de monstertjes na van de voorbeeldkaarten of laat je kleintje zelf de gekste maken. Dit magneetspel Monsters van Tiger Tribe stimuleert de fijne motoriek en het creatief denkvermogen. De set wordt geleverd in een handige doos met magnetische achterkant. Compact en makkelijk mee te nemen op restaurant of op reis.

Het ontdekken van Magna Face Monsters van Tiger Tribe

Eigenlijk zegt de productnaam al voldoende. Magna staat voor magnetisch en Face staat voor gezicht. Het komt dus neer op magnetische gezichtsdelen en in dit geval de Monsters variant. Het deed mij een beetje denken aan Mr. Potato Head. Dat is natuurlijk ook een soort canvas dat je bewerkt. De Magna Face Monsters van Tiger Tribe werkt eigenlijk ook zo. Je hebt een ongeschreven (magnetisch) veld waar je oren, ogen, mond en neus op kan “plakken”. Je kan de bijgeleverde voorbeelden namaken of je doet net zoals ik gewoon lekker gek en creatief. De gezichtsonderdelen blijven goed vast zitten. Ook op de kop!

Magna Face Monsters van Tiger Tribe

De voordelen

Je vraag je natuurlijk af wat er zo bijzonders is aan de Magna Face Monsters van Tiger Tribe. Ik zie er meerdere! Met de verschillende gezichtsuitdrukkingen zou je kind zijn of haar gevoel kunnen aanduiden. Er kan out of the box gewerkt worden, dus zonder de voorbeelden. Doe gewoon eens lekker gek. En voor de kleinere kindjes is het een leuke manier om de fijne motoriek te oefenen. Oh ja, het is ook nog eens prima vermaak voor in de auto of restaurant of waar dan ook. Kortom, wederom een leuke set van Tiger Tribe.

Meer informatie over deze set

Winactie

Gek op monsters? Laat het mij weten en maak kans op een set. Meedoen kan tot en met 4 september. Succes!

Magna Face Monsters van Tiger Tribe