Oh mensen, ik heb weer eens een leuke nieuwe website mogen ontdekken. Dat is wel één van de leukste dingen aan het hebben van mijn blog. Ik kom vaak in contact met originele en creatieve mensen. Nu dus ook weer! En als je mij al wat langer volgt, weet je precies waarom ik enthousiast ben over de webshop Bellakids. Het staat namelijk bomvol gepersonaliseerde cadeau’s!I love it! En weet je wat nog mooier is? Het is allemaal niet eens zo duur. Echt dus leuk om even te neuzen op de website. Ik weet al waar ik het eerstvolgende kraamcadeau vandaan ga halen. Of de traktatie voor de eerste verjaardag van de jongste. Zo’n gepersonaliseerde koetjesreep ziet er origineel en smakelijk uit.

Bellakids en Sinterklaas

Als je op zoek bent naar leuke producten rondom het thema Sinterklaas (of Kerst) kan je ook terecht bij Bellakids. Zo heb ik voor de meiden een gepersonaliseerde jutezak aangevraagd en hebben wij sinds kort, en voor het eerst, een raamsticker voor de Sint op ons raam. Dit op verzoek van de meisjes, want de Sint heeft het vast heel erg druk en kan niet bij iedereen, dus op deze manier willen ze hem laten weten dat ze altijd nog aan hem denken. Aan dat laatste twijfel ik niet, want er wordt echt volop voor de Goedheiligman getekend. Sterker nog, er zijn inmiddels zoveel tekeningen dat ik het hele huis ermee kan versieren. De meisjes zijn dus echt helemaal in het thema Sinterklaas “verdronken”. Het lijkt ook alsof het dit jaar meer leeft bij de dames dan andere jaren. Misschien ook doordat het zo’n raar jaar is geweest? Dat geldt natuurlijk voor alle kinderen. Des te meer reden om het feestje dit jaar nog even extra aan te pakken middels leuke Sinterklaasversiering. Of het een raamsticker, jutezak met naam of een aftelkalender is, kom helemaal in 5 december sfeer met een beetje hulp van Bellakids!