Sinterklaas is in het land en dat betekent natuurlijk ook dat veel gezinnen weer cadeautjes moeten regelen voor de oh zo bekende pakjesavond. Traditiegetrouw willen de bloggers in Nederland wel een handje helpen qua inspiratie en geweldige witacties. In de zogeheten Sinterklaas bloghop ga je kennis maken met maar liefst 21 bloggers. En als je ze allemaal doorloopt kom je weer uit waar je gestart bent en heb je wellicht meegedaan met 12 winacties. Je bent nu op mijn blog. Mocht je mij nog niet kennen, dan hierbij een kleine introductie.

Dit ben ik!

Mijn naam is Miriam, de persoon achter MeerVanMir. Mijn website ben ik begonnen toen mijn tweede dochter net zes maanden was. Inmiddels heb ik vier dochters, waarvan de jongste bijna vier is. Ik schrijf over vanalles op mijn website. Een beetje een chaos dus, hetgeen mijn leven ook wel is. Wij zijn namelijk geen doorsnee gezin. Mijn derde dochter is namelijk meervoudig beperkt (het syndroom van Kleefstra). Ons leven is daardoor net wat anders dan gemiddeld (voor zover dat überhaupt bestaat). Enfin, op mijn website vertel ik daar dus ook meer over. Naast de blog heb ik ook een aardig lopende TikTok, waarover we vaker in de krant hebben gestaan, en een net gestart YouTube kanaal. Kortom, genoeg te lezen en te zien over ons gezin.

Dit geef ik weg!

Tiger Tribe meeneem Colour By Numbers Rainbow Garden
Een frisse kijk op een kleurklassieker en een geweldige manier om creativiteit aan te moedigen bij kinderen die wat sturing kunnen gebruiken. Kleur eenvoudig de bijbehorende cijfers (of bijpassende stippen) in met de juiste gekleurde stift en zie hoe de tekening tot leven komt. Zo oefent je kind ook op een creatieve manier de cijfers en kleuren. 

Tiger Tribe Activiteiten set light & shine
Dit is een speelgoed set waarbij het draait om licht en schaduw. De set bestaat uit een handige box met magneet sluiting met daarin een zaklamp, een opdrachten boekje met experimenten en accessoires om de experimenten uit de voeren. Super interessant voor kindjes vanaf 5 jaar. 

Hier ga je nu naar toe!

Je kwam wellicht al van Martine vandaan, dus al goed bezig met hoppen. Mijn lieve collega Judith, van Lees lees lees, volgt nu na mij. Ik ken haar inmiddels al jaren en draag haar een heel warm hart toe. Haar website is natuurlijk ook gewoon erg leuk om te volgen. Zeker als je inspiratie zoekt voor goede leesboeken. We weten allemaal dat dit te weinig gebeurt tegenwoordig, dus voor de juiste motivatie kan je bij haar terecht. Kortom, de moeite waard om even naar haar door te hoppen, nadat je eerst alles bij mij uitgebreid bekeken hebt uiteraard. Veel bloghop plezier nog verder!

Deze winacties staan nog open op MeerVanMir:
https://meervanmir.eu/stratego-spel-jumbo/
https://meervanmir.eu/helpen-bij-huiswerk-rekenen-taal-basisschool/
https://meervanmir.eu/boek-het-menselijk-lichaam/