Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Xsensible Stretchwalker, voor echte comfort aan je voeten”

Wist je dat ik al bijna 40 ben? Dat betekent dat ik al vele jaren ervaring en wijsheid heb opgebouwd en ik deze uiteraard graag met je deel. Zo ook mijn zoektocht naar de perfecte schoenen. Aan de ene kant zijn dat de paartjes met hoge hak die er super leuk uit zien en waarvan ik niet na een uur weer naar mijn gympen verlang. Aan de andere kant zijn het inderdaad gewoon platte schoenen waar ik een hele dag op lopen kan, maar dan ook de volgende dag weer. Ik heb veel comfortabele schoenen, maar er zijn er weinig die na vier dagen kilometers wandelen nog steeds aangenaam zitten. Waarom vier dagen hoor ik je je afvragen? Nou, dat zal ik je vertellen. Afgelopen februari was ik naar de Spielwarenmesse in Duitsland. De grootste speelgoedbeurs ter wereld. Het is zo groot dat we werkelijk elke dag bijna 10 kilometer aflegde van stand naar stand. En toen bleken mijn nieuwe Xsensible schoenen echt het beste te zijn wat mijn voeten in tijden overkomen is.

Wat zijn Xsensibles?

Tot een paar maanden terug had ik echt nog nooit van Xsensible gehoord. Ik was het merk tegen gekomen op een persdag en vond het maar rare schoenen met die blokjes eronder. Ik kon me niet voorstellen dat dat lekker zou lopen. Inmiddels weet ik wel beter.

De Xsensibles Stretchwalker zijn gebaseerd op de traditionele houten sandalen uit Japan, de Ippon-ba geta. Misschien heb je ze wel eens gezien? Het is een houten plankje, balancerend op een ander houten plankje. Doordat het drukpunt in het midden van je voet is, neem je een meer natuurlijke houding aan wat weer minder belasting op je gewrichten is. Je verwacht een vreemde schoen dus, maar op het kleine plakje onder de zool na zien ze er heel normaal uit.

Wat maakt deze schoenen zo anders?

Eerlijk is eerlijk. Of het nou beter voor mijn gewrichten of houding is kan ik echt niet beoordelen. Wat dat betreft geloof ik maar de makers van dit schoeisel. Wat ik wel echt gemerkt heb, is dat ik gewoon de hele dag zonder vermoeide benen kan staan als ik ze aanheb. En de dag erna ook weer! Normaal moet ik dan andere schoenen aan doen om mijn voeten weer soort van rust te geven. Met de Xsensibles hoeft dit echt niet. En ze blijven ook echt goed. Inmiddels heb ik ze al een paar maanden, vaak gedragen, en ze zijn nog steeds helemaal heel. Maar zodra ze kapot zijn, koop ik een nieuw paar. Serieus! Dus als je veel staat of lopen moet of voornemens bent één van beide te doen, dan kan ik de Xsensibles echt oprecht aanbevelen. Nou zijn deze schoenen niet heel goedkoop, dus ik zou altijd uitkijken naar leuke aanbiedingen. Ik had al een outlet gevonden voor je. Mocht je een paar kopen, hoor ik graag of je er net zo enthousiast over bent als ik.


Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het krijspaleis brengt werkelijk alles in rekening

Ik zal je eerlijk bekennen, dat ik geregeld met mijn ...

Sluiten