Wat is leuker dan met Carnaval voor de deur, op zoek te gaan naar een mooi verkleedpak voor de kids. Hoewel we in Zuid-Holland over het algemeen niet volop Carnaval vieren, is naar de optocht gaan altijd leuk en wordt er vaak op school ook wel wat aandacht aan besteed. Maar waar te beginnen. Het stikt van de webwinkels met allerlei carnavalskleding en ook bij een gemiddeld tochtje door het winkelcentrum kom je stapels met verkleedpakken tegen. Mijn kids kregen de kans om bij Carnavalskleding.nl iets moois uit te zoeken.

Sepp heeft Mario fever

Omdat zoon Sepp op dit moment in de ban is van Mario spelen op de Wii, was die keus snel gemaakt. Een cool blauw-rood Mario-pak met pet. Hij kon zijn geluk niet op bij het openen van de doos. Hij vroeg zich meteen af of er wel ook een ster op de pet stond. Erg Mario-minded dus. Sepp is superblij met zijn pak en heeft hem meteen maar aangehouden bij een potje Mario. Alleen de snor mist nog en iets beter passende bijpassende handschoenen. Die gaan we nog even op de kop tikken. De lengte van het pak is overigens niet helemaal in verhouding met de maat (146). Sepp is rond de 1.25m maar de lengte van het pak past behoorlijk goed. Sepp kan er tegen aan! 

Tess wilde Minnie zijn

Dochter Tess kijkt erg uit naar ons uitje naar Disneyland Parijs over een poosje, dus zij koos voor een Minnie Mouse-jurk. Ook zij was verguld toen ze dit mooie pak de doos uit zag komen. Zeker toen er een diadeem met Minnie Mouse-oren bij bleek te zitten. Ze is helemaal in de jurkjes-fase dus zo’n mooie als deze maakt haar erg blij. De veel te grote handschoenen maken het helemaal af. Nu nog mooie schoentjes scoren. Voor Tess had ik maat 7-9 jaar besteld, ook al is onze behoorlijk lange jongedame van 1.21m pas bijna 5. Hij is niet eens heel erg groot, ze heeft nog een paar centimetertjes die ze erin kan groeien. 

Op naar Carnaval, Alaaf! 
Geschreven door Femke

Winactie

Ik kan me goed voorstellen dat na het lezen van dit artikel je al in een verkleedstemming komt. Hoe leuk is het dan dat ik €30 shoptegoed mag weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar te laten weten hoe je verkleed wil gaan. De winactie loopt tot en met 16 februari. Succes!