Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Klorofil, je vrienden uit het magische bos”

Terwijl ik met mijn vriendinnetjes door de stad loop, bespreken we het speelgoed van tegenwoordig. Er is zo ontzettend veel, dat het soms moeilijk is om keuzes te maken voor je kinderen. Wat is nou leuk om cadeau te geven en wat ook nog enigszins verantwoord is. Hier antwoord een vriendinnetje op dat zij vroeger heel graag de speelboom van Klorofil wilde. De liefde voor dit speelgoed werd beaamd door de andere dames. Maar ik had werkelijk geen idee waar ze het over hadden. Wat in hemelsnaam was Klorofil? En wat was er dan zo leuk aan de speelboom? Uiteraard ging ik op onderzoek uit.

Een en al Klorofil warmte

De wereld van Klorofil bestaat uit kleine schattige dieren poppetjes, die alleen maar liefde en vreugde kennen. Echt waar, zo zoet is het. Ze leven allemaal in een natuurlijk en ietwat magische omgeving. Dat zal waarschijnlijk ook wel bijdragen aan hun vrolijke humeur. Het heet dan ook niet voor niets “your Friends from the Magic Forest”. Maar los van de schattige gezichtjes, de originele woonhuisjes of de bijzondere voertuigen is het toch gewoon weer speelgoed? Ja, natuurlijk is het dat. Maar wel speelgoed waar ik enthousiast van word.

Waarom ik Klorofil leuk vind

Ik houd van speelgoed waarmee een kind zelf moet spelen in plaats van vermaakt te worden. Bij een computerspel of een interactieve robot is het het product dat het kind iets laat doen. Het is absoluut niet verkeerd hoor, maar ik denk dat het belangrijk is dat er ook gespeeld wordt met items die andersom werken. Bij speelgoed zoals Klorofil, wordt een actieve en creatieve houding van een kind gevraagd. Het stimuleert de fantasie en originaliteit. Elk verhaal wordt weer anders en al helemaal als anderen gaan meespelen.

Voor de jongste telg had ik de speelboom in huis gehaald, maar het was uiteindelijk haar zus van vier jaar die telkens weer het stuk speelgoed erbij haalde. Het was voor het eerst dat ik haar helemaal zelfstandig en met fantasie zag spelen. Ik hoorde de mooiste verhalen en ze leek er geen genoeg van te krijgen. De speelboom is overduidelijk een succes bij onze kleuter.

Winactie

Ben jij al bekend met de wondere wereld van Klorofil? Of ben je, net als ik was, inmiddels wel nieuwsgierig ernaar geworden? Dan heb ik een leuke verrassing. Ik ga iemand blij maken met Kloro’Go – The Helicopter. Om kans te maken wil ik eigenlijk alleen maar van je weten of jij Klorofil wel of niet uit je jeugd kent. Ben gewoon erg nieuwsgierig. Meedoen kan tot en met 21 september. Succes!

Facebook Comments

«

»

35 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  mijn jeugd is 65 jaar geleden dit merk ken ik dus echt niet
  het is wel ontzettend leuk voor een jarige job

 • Floor Verseveldt

  1 maand ago

  Wat leuk! Maar ik heb nog nooit van de speelboom en het merk gehoord.

 • Ina

  1 maand ago

  Nee, ik ken het niet uit mijn jeugd of mijn dochters jeugd. Maar het lijkt mij heel leuk voor kleindochter Noelle; zij zit ook vol liefde en vreugde, en houdt van spelen.

 • Simone

  1 maand ago

  Ik ken het niet. Nog nooit van gehoord! Maar het ziet er leuk uit! Ik denk dat mijn dochter het heel leuk zal vinden.

 • Kelly Aarts

  1 maand ago

  Ja, wij hadden het vroeger in de kleuterklas! Was toen altijd erg in trek om met de boom te spelen!

 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik ken hem niet…

 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik ken hem niet…

 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik ken hem niet… ‍♀️

 • Marian B

  1 maand ago

  Het is mij helemaal onbekend. Mijn dochtertje en ik willen wel graag kennismaken met Klorofil want we zijn er reuze nieuwsgierig naar.

 • Lenny Wibbelink

  1 maand ago

  Ik ken de speelboom wel, maar wist de merknaam niet. Ik denk dat mijn meiden er erg vrolijk van gaan worden

 • Oma Will

  1 maand ago

  Ik ken de speelboom en het merk Glorofil niet.
  Heel leuk speelgoed voor mijn jongste kleindochter.
  Heel graag doe ik mee voor de kleine helicopter.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 • Claudia Diependaal

  1 maand ago

  Ik had de boom. Maar daar zat een familie in. Niet deze schattige diertjes hoor. De boom en de auto, volgens mij zag ik ook de lift. Ik wordt 45 komend jaar. Maar het was dus een gezin en niet deze schattige diertjes Ik loot graag mee!

 • Goele H

  1 maand ago

  Ik ken het niet,nog nooit van gehoord, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

 • Nele

  1 maand ago

  Ik had er nog nooit eerder over gehoord

 • Susan

  1 maand ago

  Nee, ik ken het niet uit mijn jeugd, ben wel erg benieuwd

 • maris

  1 maand ago

  ahhhh t cute voor mn nichtje… doe graag mee voor haar

 • m chen

  1 maand ago

  Het groene ding komt mij wel bekend voor als ´ik heb het wel eens gezien maar ermee hebben gespeeld´ (nee) en de naam van het merk komt mij niet bekend voor. Ik zal graag deze heli voor mijn nichtje willen winnen!

 • Nelly

  1 maand ago

  Ik ken het niet, maar loot graag mee.

 • Eliatha Buurmans

  1 maand ago

  Voor mij onbekend, maar denk dat mijn kinderen het wel leuk zouden vinden. Ik loot dus graag mee.

 • Suus

  1 maand ago

  Ik ken Klorofil niet maar vind ze super leuk en loot graag mee voor mijn nichtje.

 • J. Jonker

  1 maand ago

  Ja, ik ken het van vroeger. Ook toen was ik al gek van zoiets sprookjesachtig. Helaas zag ik het alleen bij andere kinderen. Ik vind het er nu zelfs nog liever uit zien met die diertjes!

 • Tineke

  1 maand ago

  Ik ken Klorofil niet uit mijn jeugd, mijn kinderen gaan dit sowieso wel meekrijgen! Dit staat al op het lijstje voor Sinterklaas. Mijn dochter is wel van Little People, hier heeft ze al veel van en ik was op zoek naar vergelijkbaar speelgoed zonder batterijen. Toen kwam ik per toeval klorofil tegen en ik ben er helemaal weg van. Binnenkort ga ik de boom voor haar bestellen als groot cadeau. Het zou mij erg leuk lijken om de helikopter erbij te kunnen geven.

 • Jan

  1 maand ago

  Nog niet eerder van gehoord .

 • Roy ten Pas

  1 maand ago

  Ik ken het niet, maar lijkt me erg leuk

 • Saskia

  1 maand ago

  Onwijs snoezig voor kleine emma

 • wilmsen anita

  1 maand ago

  Nee, ik ken het niet uit mijn jeugd

 • Trotsema fati

  1 maand ago

  Nee ik ken het niet! Maar lijkt me super leuk voor mijn peutertje

 • Iris

  1 maand ago

  wat leuk. ik doe mee☺

 • Aide

  1 maand ago

  Zo leuk, speelde er graag mee bij mijn vriendinnetje vroeger

 • Iris Bakker

  1 maand ago

  Zou heel leuk zijn voor mijn dochters derde verjaardag volgende maand. De speelboom kende ik zeker wel van vroeger, maar van Klorofil heb ik nog nooit gehoord

 • Judith Veldhuizen

  1 maand ago

  Goedemiddag.,
  Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord maar ben er wel nieuwsgierig naar geworden en doe dus graag mee voor mijn zoontje Tygo

 • berendina Jaasma

  1 maand ago

  Ik ken het niet,maar vind het wel erg leuk voor mijn kleinzoon

 • Tygo

  1 maand ago

  Ik heb er nog nooit van gehoord. Maar ik denk dat mijn zoontje dit erg leuk vind.

 • Anneliese de Waal

  1 maand ago

  Erg leuk, doe erg graag mee voor de jongste, ziet er erg leuk uit , ik ken het niet uit mijn jeugd.

  Groeten Anneliese

 • Renilda

  1 maand ago

  ik ken het niet. maar lijkt me leuk voor mijn kleinkinderen. ik loot mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De film van Thomas de Trein: opgraven en ontdekken

Het eerste liedje dat mijn oudste meisje zelfstandig kon zingen, ...

Sluiten