Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel”

Inmiddels heb ik al over veel van mijn favoriete merken verteld. Uiteraard hoort Little Tikes daar natuurlijk ook nog onder. Zo heeft mijn tweede destijds leren lopen achter de activity walker, glijdt mijn oudste in de zomer het liefst non-stop van de glijbaan en heeft de kleinste dame nu ook haar uitdaging gevonden in een speeltje van Little Tikes, namelijk de 3-in-1 Switcharoo Tafel. Hopelijk zal ze het op haar buikje liggen steeds leuker gaan vinden nu ze meer te doen en te ontdekken heeft.

De speeltafel

Deze 3-in-1-tafel biedt volop entertainment voor de kleintjes. Het zit namelijk vol met grappige liedjes, geluiden en functies voor de kleine oortjes. Doordat het drie verschillende standjes heeft, is het ook al geschikt voor het kleine grut. Je begint gewoon met de tafel zonder de poten. Ons meisje speelt er nu nog liggend mee, maar het is zo ook uitermate geschikt voor de kleine die al zitten kan. Zoek je wat extra uitdaging? Dan plaats je de poten eronder. De telg die al een beetje kan staan kan er nu omheen lopen en op die manier de mogelijkheden van de tafel ontdekken. En er is genoeg te verkennen aan de SwitchaRoo. Het huisje in het midden van de tafel en ook de hoekpunten zijn er gemakkelijk af te halen. Wellicht leuk om mee te nemen als je op pad gaat?

Ook leuk om samen te doen

Terwijl de kleine op haar buikje ligt, is haar grote zus alles van de speeltafel aan het proberen. Elk onderdeel lijkt weer een nieuw geluid te triggeren, dus vervelen doet het niet snel. Ondertussen kijkt de kleine nieuwsgierig naar alles wat wordt omgedraaid en probeert ze af en toe de bewegingen van haar zus na te doen. Voor nu is dat voldoende. Maar uiteraard hopen we dat binnenkort de speeltafel volop wordt gebruikt door de kleinste dame in huis en dat de zussen zich moeten vermaken met hun eigen speelgoed. Gezien de interesse, die ze nu voor de SwitchaRoo lijkt te tonen, komt dat vast wel goed.

Winactie

Goede dingen mogen gedeeld worden, dus doe ik dat ook graag. Ik zal iemand blij maken met een Little Tikes SwitchaRoo. Wil jij kans maken op dit exemplaar? Laat het mij dan weten onder dit bericht of op Facebook. De winactie loopt tot en met 31 januari. Succes!

Facebook Comments

«

»

25 COMMENTS
 • marion poeste thomas

  8 maanden ago

  jaaa graag wat een geweldig ding om te ontdekken voor onze kleine meid

 • Katrien

  8 maanden ago

  Wat een super leuke winactie! Echt een knaller om mee af te sluiten! Als we dan een keer geluk mogen hebben dan hopen we op deze prijs voor onze Lucas!❤ zitten kan hij nog niet maar tijgeren al wel. Wat leuk dat het ook als tafeltje te gebruiken is!! Wij doen mee!!

 • Nele

  8 maanden ago

  Super zo’n activiteiten tafel, zou een mooi cadeautje zijn voor een zwangere vriendin.

 • Ingrid

  8 maanden ago

  Deze is echt heel leuk..en handig weet iemand die ik hier superblij mee maak:-)

 • Jacobine Mol-Broekhuizen

  8 maanden ago

  Dit is een geweldig cadeau voor onze jongste dochter Anne-Mae, zodat ze heerlijk kan spelen en ontdekken met haar oudere zussen.

 • anita kempenaers

  8 maanden ago

  ziet er zeer leuk en handig uit, moet nog op kraambezoek en dit zou een mooi cadeau zijn

 • Corinne de Graaf

  8 maanden ago

  Ja leuk voor mijn kleine neefje.Dan kan ie er straks meespelen als ie wat groter is.

 • Marian B

  8 maanden ago

  Leuk voor meerdere fases. Wist niet dat bestond. Leuk als kraamcadeau ook, komt straks zeker van pas!

 • m chen

  8 maanden ago

  Een leuk speeltje voor mijn nichtje!

 • Linda

  8 maanden ago

  Ooo fantastisch!! We moeten Sepp stimuleren om op zijn buik te liggen/spelen. Ivm zijn voorkeurshouding heeft hij een wat afgeplat hoofdje, dus hij moet meer met dat koppie omhoog.
  Hij rolt nu al heen en weer en hij speelt veel met zijn babygym, maar ook dan ligt hij plat wta niet de voorkeur heeft.
  Ik vind deze speeltafel erg leuk, met al die elementen. En fijn dat hij zonder poten ook leuk te gebruiken is.

 • Nelly

  8 maanden ago

  Ik wil graag kans maken.

 • Linda tromp

  8 maanden ago

  Leuk kunnen de 2 kleintjes zich uren mee vermaken

 • Mark

  8 maanden ago

  Ja heel graag voor onze zoon!

 • anja

  8 maanden ago

  erg leuk ik doe graag mee voor de kids

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Graag doe ik mee voor mijn vriendin, die voor de tweede keer oma wordt.
  Voor haar is het ook leuk, wat speelgoed achter de hand te hebben, als de kleine bij haar komt logeren.
  Hoop haar blij te kunnen maken.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Corinne

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn neefje.
  Hij is nu nog erg klein maar hij gaat er vast mee in de toekomst spelen.

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  Wow dat zou een pracht kans zijn voor mijn kleinste vriendje Pepijn. Ik ben sinds een maand of 5 tante! Ik was al 3 keer oma, maar tante nog nooit! Ik zou deze graag voor mijn neefje Pepijn winnen!

 • Manon

  8 maanden ago

  Wij sluiten graan aan in de rij, als we winnen maakt ons dat heel blij..
  ons zoontje is bijna 4maanden oud, ik weet zeker dat hij er van houd..

 • lottie

  8 maanden ago

  Super leuk voor mijn kleine neefje!

 • Nicol Rolefes

  8 maanden ago

  Super gaaf!! Wat gaan we hier hard duimen draaien!!

 • Yessica koot leidner

  8 maanden ago

  Goedemorgen ooh wat gaaf
  Doe dolgraag mee voor mijn kleine nichtje
  Ze is nu 5 mnd oud en wat zou mijn nicht blij zijn als ik deze little tikes ga
  Winnen,erg goed voor haar motoriek,volg je uiteraard al op alle pages
  Veel liefs

  Yessica

 • Lynn Brekelmans

  8 maanden ago

  Ik zou hier echt ontzettend blij mee zijn, lekker spelen! ♥ Fantastisch! 🙂

 • ebru

  8 maanden ago

  Wil graag meedoen voor mijn lieve kleine nichtje

 • Femke Dekker

  8 maanden ago

  Wauw … deze zou heel gaaf zijn voor Mees. Ik doe graag mee

 • Iris Steenbekkers

  8 maanden ago

  Volgende week op kraambezoek bij mijn collega . Leuk kado om mee te nemen . Ik doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Drie draagzakken getest. Welke is mijn favoriet?

Ons gezin bestaat uit drie kinderen. Drie meisjes, stuk voor ...

Sluiten