Inmiddels heb ik al over veel van mijn favoriete merken verteld. Uiteraard hoort Little Tikes daar natuurlijk ook nog onder. Zo heeft mijn tweede destijds leren lopen achter de activity walker, glijdt mijn oudste in de zomer het liefst non-stop van de glijbaan en heeft de kleinste dame nu ook haar uitdaging gevonden in een speeltje van Little Tikes, namelijk de 3-in-1 Switcharoo Tafel. Hopelijk zal ze het op haar buikje liggen steeds leuker gaan vinden nu ze meer te doen en te ontdekken heeft.

De Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel

Deze 3-in-1-tafel biedt volop entertainment voor de kleintjes. Het zit namelijk vol met grappige liedjes, geluiden en functies voor de kleine oortjes. Doordat het drie verschillende standjes heeft, is het ook al geschikt voor het kleine grut. Je begint gewoon met de tafel zonder de poten. Ons meisje speelt er nu nog liggend mee, maar het is zo ook uitermate geschikt voor de kleine die al zitten kan. Zoek je wat extra uitdaging? Dan plaats je de poten eronder. De telg die al een beetje kan staan kan er nu omheen lopen en op die manier de mogelijkheden van de tafel ontdekken. En er is genoeg te verkennen aan de Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel. Het huisje in het midden en ook de hoekpunten zijn er gemakkelijk af te halen. Wellicht leuk om mee te nemen als je op pad gaat?

https://meervanmir.eu/review-little-tikes-3-in-1-switcharoo-tafel/

Ook leuk om samen te doen

Terwijl de kleine op haar buikje ligt, is haar grote zus alles van de speeltafel aan het proberen. Elk onderdeel lijkt weer een nieuw geluid te triggeren, dus vervelen doet het niet snel. Ondertussen kijkt de kleine nieuwsgierig naar alles wat wordt omgedraaid en probeert ze af en toe de bewegingen van haar zus na te doen. Voor nu is dat voldoende. Maar uiteraard hopen we dat binnenkort de speeltafel volop wordt gebruikt door de kleinste dame in huis en dat de zussen zich moeten vermaken met hun eigen speelgoed. Gezien de interesse, die ze nu voor de Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel lijkt te tonen, komt dat vast wel goed.

https://meervanmir.eu/review-little-tikes-3-in-1-switcharoo-tafel/

Lees ook: De Cozy Coupe van Little Tikes