TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“De nieuwe Glam Goo: het Zeemeerminnendromenpakket”

Of mijn meiden slijm wilde uitproberen, vroeg Miriam. Hm… ik zag dat eigenlijk niet meer zo zitten, maar de meiden waren natuurlijk heel enthousiast, dus hebben we toch ja gezegd. Als ze er zoveel lol mee hebben, dan kan je het toch niet weigeren? En ze kunnen het zonder mijn hulp af, dus waarom ook niet? Al snel ontvingen wij de nieuwe Glam Goo: Zeemeerminnendromen-pakket

De inhoud van het Zeemeerminnendromen-pakket

Welk meisje is nou geen fan van zeemeerminnen? Deze Glam Goo variant beloofde dan ook veel goeds. Het pakket wordt geleverd met twee draagbare slijmaccessoires (halsbandje van schelpen en zeemeerminnenring met parel). En een houder met Glam Goo™ (doorzichtig slijm), drie sprankels, twee glanspoeders en één geur.

Zo gingen ze aan de slag

Het Glam Goo slijm zit in een doosje en dat hebben de meiden in een groter bakje gedaan, zodat ze het beter konden kneden. Na een paar minuten kneden werd het goed slijm en voelde het fijn aan, aldus mijn dochters. Ik kon me er niet echt iets bij voorstellen, maar goed, Lotte en Maud hebben er gelukkig meer verstand van dan ik 😉 Met het flesje met geurwater, de twee potjes met glanspoeder en de drie buisjes met glitters konden ze het slijm nog mooier maken. Er is genoeg van, dus je kan het ook met je andere slijm gebruiken. Hun gemaakte goedjes werden vervolgens bewaard in een ketting met een potje van een zeester erop en in een ring met een bolletje erop, zodat het een diamant lijkt. Als je de slijm wat langer in het potjes laat liggen, dan wordt het best plakkerig. Maar als je dan even goed doorkneed, wordt het weer het mooie slijm. Lotte heeft het setje gelijk op haar verlanglijstje voor Sinterklaas gezet, zodat ze allebei een ring én een ketting hebben. Maar of Sinterklaas dat ook in de zak met kado’s stopt, is natuurlijk maar de vraag 😉

Geschreven door Lieke

Het pakket is onder andere hier te koop.

«

»

33 COMMENTS
 • Marian

  7 maanden ago

  Ik doe graag mee!

 • Bonnie

  7 maanden ago

  Wat ziet dat er leuk uit zeg. Doe graag mee voor mn dochter ze kan maar geen genoeg krijgen van al dat slijm 🙂

 • Anna wienen

  7 maanden ago

  Woooow gaaf! Ik doe mee!

 • Wendy Van De Reyd

  7 maanden ago

  Voor mijn dochtertje Sharona, die steeds praat over GlamGoo, zou dit een wauw magische verrassing zijn, ze word 16 december al 9 jaar , de ideale verrassing voor mijn slijmfannetje

 • elisabeth maria martina

  7 maanden ago

  ik wil niet graag slijmen maar hier kan ik mijn kleindochter wel mee lijmen

 • Heidie

  7 maanden ago

  Ik heb er ook geen verstand van maar mijn dochter vindt het vast superleuk, en weet ook vast snel hoe het werkt.
  En zeemeerminnen, ja, die vallen wel in de smaak bij haar. Het zou een leuke verrassing voor onder de kerstboom zijn, kan ze er in de kerstvakantie mee knoeien…

 • Kelly Aarts

  7 maanden ago

  Had gedacht dat de slijm rage wel weer voorbij zou gaan, maar vorig jaar stond bij mijn meiden slijm op nummer 1 op het verlanglijstje en dit jaar weer… toch maar meedoen voor deze prijs dus

 • Lisanne Bons

  7 maanden ago

  Heel graag voor mijn dochter. De slijm-hype is bij haar nog niet voorbij.

 • Ina

  7 maanden ago

  Ik waag een gokje voor Noelle. Zij vind slijm leuk-spannend. Later wil ze zeemeermin worden

 • elly Dongen

  7 maanden ago

  Leuk! Voor mijn kleindochter, al een meerminnetje

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Dit vinden mijn kleindochters nog steeds geweldig.
  Ze zijn allemaal gek op slijm en dit zeemeerminnendromenpakket vinden ze vast en zeker ook super!
  Graag doe ik mee voor hen en volg op bloglovin.

 • Marian zw

  7 maanden ago

  Te gek voor mijn dochter! Ik doe heel graag mee

  • Marianzw

   7 maanden ago

   Type foutje in mijn mailadres…..

 • Marange

  7 maanden ago

  Ahhh heel leuk, mijn dochter Mia is helemaal into the glam goo, en dit staat uiteraard op haar lijstje. Fingers crossed

 • Marian B

  7 maanden ago

  Mijn nichtje vindt slijm geweldig, ze maakt het ook zelf. Met dit zeemeerminpakket weet ze wel raad!

 • Trotsema fati

  7 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter❤

 • Anneliese De Waal

  7 maanden ago

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochter, heel erg leuk Groetjes Anneliese

 • anja jager

  7 maanden ago

  leuk ik doe mee

 • melissa

  7 maanden ago

  ja, onze elise wil heel graag aan de slag met slijm en superleuk ook dit zeemeerminnenpakket. elise heeft onlangs haar snorkelen 3 diploma gehaald dus waant zich ook een zeemeermin haha.

 • Susan

  7 maanden ago

  Leuk voor mijn nichtje

 • marij brand

  7 maanden ago

  wat super leuk voor mn dochter! dol op dingen zelf maken vooral slijm! *jak*

 • Diny Frijters

  7 maanden ago

  Leuke actie! Daar doe ik graag voor mee.

 • Ipie Oudshoorn

  7 maanden ago

  Super leuk! Ik loot graag mee voor mijn lieve slijmmonster.

 • wilmsen anita

  7 maanden ago

  Ik doe mee voor de kleindochters. Ze doen niets liever dan slijm maken

 • Marloes

  7 maanden ago

  Leuk, dat gaat m’n dochter weer helemaal geweldig vinden.

 • Jan

  7 maanden ago

  Superleuk als ik hiermee mijn dochtertje zou mogen verrassen.

 • Iris

  7 maanden ago

  Ik doe graag mee. Kan ik mijn nichtje in India zeker een plezier met doen

 • Elle W

  7 maanden ago

  mijn beide dochters zouden het uitgillen van blijheid als we dit winnen. Slijm en glitter, in hun ogen de perfecte combi

 • Marcia Kan

  7 maanden ago

  Slijm blijft populair hier in huis, maar heeft de zak van Sinterklaas niet gehaald…. Misschien dat ik het goed kan maken door het winnen van deze Glam Goo set!

 • Nadine

  7 maanden ago

  Ik doe graag mee!!

 • Els Timmers

  7 maanden ago

  Gaaf! Dat zouden we graag gaan uitproberen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Magic Mermaids van PLAYMOBIL is nieuw - MeerVanMir on november 30, 2019
 • Pingback: Weer een nieuwe slijmsoort ondekt: Glam Goo - MeerVanMir on november 30, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Weer zo’n super tas van Gaston Luga

  Ik was al een tijdje op zoek naar een goede ...

  Close