Patty Brard collectie van Kruidvat

Voor de echte panterprint liefhebber

Deze week kwam er een speciaal pakketje voor mij binnen, wat gelijk door mijn oudste dochter ingepikt is. Deels dan. Ze heeft nog nooit van de naam gekoppeld aan deze merchandise gehoord, maar weet wel wat ze leuk vindt. Jawel, mijn oudste meisje is groot fan van de Patty Brard collectie van Kruidvat. En dan vooral de panterprint versie. Ik had al een vermoeden dat ze van dit soort printjes hield, maar toen ik haar grote ogen zag na het openen van de doos wist ik het zeker: ik heb een klein Veerkampje gebaard. Ik zelf ben wat minder er van, maar vind deze collectie stiekem ook wel leuk. Ik zal vertellen wat wij hebben ontvangen.

De Patty Brard collectie van Kruidvat

In ons pakket zat een goudkleurige gieter om lekker decadent de plantjes water te geven. Manlief doet dat eigenlijk altijd, dus ik ben benieuwd of hij dat ook met deze collectorsitem wil gaan doen. Verder zat er een enorme strandtas in. Ik heb die vandaag voor de boodschappen gebruikt. Ook super handig daarvoor, want er past best veel in. De andere tas is een koeltas. Voor de witte wijn, toch? In het pakket trof ik eveneens een panterprint deurmat aan. Mijn dochter wilde die graag bij haar kamer leggen. Vond ik toch wat overdreven. Ook een setje clips voor op het strand waren aan de collectie toegevoegd. Om je strandlaken mee op te hangen? Verder werden we verrast met een picknickkleed. Die is gelijk in gebruik genomen. En daar zijn we enorm blij mee! De meegezonden geurstokjes krijgen nog een plaatsje ergens in huis. De rest van het pakket is ingepikt door mijn dochter.

Patty Brard collectie van Kruidvat

Voor haar verjaardag

De Patty Brard collectie van Kruidvat heeft namelijk feestartikelen en laat er nou net iemand binnenkort jarig zijn! Met grote ogen, bijna smekend, vroeg ze mij of ze het tafelkleed en de bordjes en de bekers en de slingers en de ballonnen mocht bewaren voor haar verjaardag. Het leek haar fantastisch om van haar favoriete printje taart te eten met haar vriendinnen. Daar kon ik toch geen nee tegen zeggen? Het enige probleem is dat we net tekort komen, dus ik hoop voor haar feestje nog wat bij te kunnen halen van de Patty Brard collectie van Kruidvat. Online leek het al uitverkocht! De schoenen met panterprint en het toilet papier is wel nog verkrijgbaar. Hopelijk is het succes reden genoeg voor een herhaling. Wij zijn in ieder geval voor!

Patty Brard collectie van Kruidvat

55 thoughts on “Voor de echte panterprint liefhebber

 • Ilse Brinkhuis says:

  Wie kent Patty niet?
  Van LUV, en vaak in programma’s geweest. Vind het een leuke spontane vrouw.deze panterspulletjes zijn ook geweldig leuk

 • Renee van Oudshoorn says:

  Hi Mirjam, oh heel leuk. Ik ken Patty van haar realifesoaps met die klysma’s
  Ik heb van de week die tissuebox met panter gekocht van PB. Heel leuk. Ik doe voor dit pakket graag mee voor mijn dochter Amber die van de week is geslaagd voor de Havo, groetjes Renée

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

  Ik doe heel graag mee.. Ik ben helemaal weg van de panter print en m’n meisje ook! Ik ken Party brard van de tv en van Luv.

 • elisabeth maria martina says:

  begonnen in LUV en sindsdien doet ze zoveel ze was in zoveel verschillende programma’s te bewonderen
  ik vind haar collectie te gek daar maak ik graag kans op

 • Ah wat gaaf zeg! Ik heb hier ook een meisje die alles inpikt altijd, denk dat ze deze print helemaal te gek vind.
  Heerlijk met dit weer om het koeltasje in gebruik te kunnen nemen. En het jurkje erbij aan. Helemaal matchend;)

 • Simone Wiersma says:

  Wauw wat een gaaf pakket! Er zitten veel leuke items bij waar wij ook zeker gebruik van zullen maken. Ik ken Patty Brard van verschillende tv programma’s.

 • Yeah, supertof die spulletjes van Patty! Ik ‘ken’ haar van tv, o.a. van ‘Vier handen op 1 buik’. Ik zou het erg leuk vinden om te winnen. Als juf zal ik de prijzen delen met ‘mijn’ kleine panterprint-fans uit mijn klas

 • Patricia Bouthisma says:

  Ik ken Patty alleen van TV. Ik vind haar een erg leuk, hartelijk en boeiend mens. Zou haar best wel een in het echt willen ontmoeten en gezellig samen een drankje/bakkie willen doen.
  Dit pakket zou geweldig zijn voor de verjaardag van onze dochter komende maand.

 • Monique Weber says:

  Ik ken haar van LUV maar ook van Banansplit met Ralp Imbar zo’n leuk stel samen en daarna had ze zelf ook twee leuke programma’s Brard gaat extreem en Absolutely Patty

  Ze gaat al jaren mee en blijft leuk!

 • Gave spulletjes zijn er te winnen ! Ik doe graag mee. En Patty is van mijn leeftijd; we hebben destijds erg genoten van de liedjes van LUV. Ik vind haar een lekker gek mens, soms wat over de top, maar dat hoort er ook een beetje bij in showbizz-land.

 • Patty wie kent haar niet van Luv en van bananesplit en realitysoap klysma En ik weet zeker dat mijn kinderen dat ook een heel leuk pakket vinden waar ze graag iets van zullen gebruiken

 • Loes van Bommel says:

  Supertof!
  Ik weet nog dat Patty haar eigen reallifesoap had, waarin ze het bad met de wc borstel schoonmaakte dat beeld raak ik dus maar niet kwijt!

 • Ik doe graag mee ik ‘ken’ Patty van vele leuke programma’s maar mijn voorkeur gaat echt uit naar 4 handen op 1 buik.
  Daar zijn tienermoeders nog zwanger en gaan bekende Nederlanders hun helpen waaronder Patty

 • Ik ken Patty van meerdere tv programma’s maar het meest is me bij gebleven, het programma waarin ze klysma’s nam… brrrr.. Maar deze leuke artikelen met tijgerprints daartegen zeg ik zeker geen ‘brrrr’. Super leuk hoor ik zou ze heel graag winnen!

 • Wat een super leuk pakket is dit met vrolijke gezellige items. Patty Brard , wie kent haar niet, begonnen als zangeres bij LUV, assistente bij televisieprogramma Bananasplit, daarna bekend van haar realitysoaps en vele verschillende tv programma’s en nu bij SBS Shownieuws mee presenteert!!

 • Diny Frijters says:

  Leuke actie! Ik maak graag kans. Ik ken Patty volgens als eerste als zangeres. Mijn vader vond Luv heel leuk en we hadden LP’s thuis van ze.

 • Corinda Wit says:

  Patty is op de dezelfde datum (25 maart) jarig…een echt rammetje! Tja en waar je haar van kent: LUV, de ex van Ron Brandsteder, ze zat in de verborgen camera met Ralph Inbar (dat presenteerde ze). Vroeger was ze zo mooi, daarna heel stevig en nu (na een maagverkleining) waar helemaal ‘strak’. Tja, nu ik dit zo teruglees, verraadt het mijn leeftijd en wellicht moet ik wat minder op internet zitten hahaha. De collecatie is wel heel tof. Had voor mezelf al het tijger toiletpapier gekocht. In een echt mannengezin even wat vrouwelijke touch!

 • Inga Sevenich says:

  Wat een geweldige spulletjes. Heb telkens vrijwel de hele collectie gekocht maar deze was mij helemaal ontschoten.. en nu is het uitverkocht.. zou super blij zijn als ik win! Ik ken patty van tv & van de panterprintjes. Was altijd al gek op panter maar was altijd vrij beperkt te verkrijgen toendertijd. Dus ben super blij dat patty dit nu in samenwerking met Kruidvat op de markt heeft gebracht. Heb met Kerst al een mooie panterprint kerstboom gehad , hoop nu een mooie panter zomer te mogen hebben.

 • Patty ken ik van de WANDOLALA Babe, LUV zangeres tot de Kruidvat PANTER VAMP. Zelf ben ik ook wild op wild (PANTER) printjes, van kleding, tasjes, tot lampenkap, helemaal in de ban van de panterprint. Zo leuk om dit pakket te winnen.

 • Patty Brard ken ik al heel lang.
  Van de groep LUV, Bananensplit , Hotter than my daughter en natuurlijk een tijdje als tafeldame van het programma RTL Late Night met Twan Huys.
  En nog veel meer programma’s waarin ze regelmatig verschijnt.
  Heel graag doe ik mee voor de Patty Brard collectie, voor mijn dochter, die gek op panterprintjes is.
  Ik volg op bloglovin en waag een kansje.

 • Wie kent Patty niet … Toen ze nog bij Luv zong was ik nog heel jong, maar mijn moeder zong de liedjes keihard mee. Zelf was ik fan van haar Real-life serie en sinds haar GBP volg ik haar nog meer. (heb deze zelf ook gehad) Vroeger vond ik panterprintjes snel ordinair, maar tegenwoordig ben ik fan!!

 • Els Timmers says:

  Gaaf! Ik doe graag mee. Ik ken Patty nog van lang geleden want toen ik klein was werden hits als Trojan Horse en You’re the greatest lover tot vervelens toe gedraaid in de woonkamer 😀

 • Natuurlijk ken ik Patty van Luv (zo oud ben ik al helaas) en natuurlijk Bananasplit met Ralph Inbar. Daarnaast heeft ze vele jaren Shownieuws gepresenteerd, Bonje met de buren en Hotter then my daugher, deed ze mee aan tal van programma’s zoals Sterren dansen op het ijs, Alles mag op vrijdag wie ben ik en het perfecte plaatje. Een veelzijdige vakvrouw die ondanks soms controversiële onderwerpen ( wie kent de klysma uit Patty’s ford niet?) toch al jaren aan de top van de nederlandse showbiz.

 • Wilma van 't Hof says:

  Maak graag kans op deze leuke spulletjes.
  Ik “ken” Patty van haar tijd bij Luv.
  En van haar vele andere programma’s. Een leuke spontane vrouw.

 • Patty ‘kennen’ is een groot woord
  Heb haar een keer mogen aanschouwen tijdens de
  Libelle Zomerweek en zij is dan in het geheel niet
  ‘fake’ loot graag mee…

 • Ik ken Patty Brard van Prinsjesdag in Den Haag. Jaren geleden toen ze haar dochtertje nog klein had stond ik met mijn moeder in Den Haag live bij Prinsjesdag. Ik was toen ook nog klein! We kwamen aan de praat en het was best wel zielig want ze verkochten al haar dierbare spullen en huisraad. Altijd wanneer ik haar op tv zie moet ik daar nog aan denken wat dat is toch te erg voor woorden. Mijn ma leeft niet meer maar we hadden het er samen vaak over wanneer we weer op Prinsjesdag voor de buis zaten te kijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.