Deze week kwam er een speciaal pakketje voor mij binnen, wat gelijk door mijn oudste dochter ingepikt is. Deels dan. Ze heeft nog nooit van de naam gekoppeld aan deze merchandise gehoord, maar weet wel wat ze leuk vindt. Jawel, mijn oudste meisje is groot fan van de Patty Brard collectie van Kruidvat. En dan vooral de panterprint versie. Ik had al een vermoeden dat ze van dit soort printjes hield, maar toen ik haar grote ogen zag na het openen van de doos wist ik het zeker: ik heb een klein Veerkampje gebaard. Ik zelf ben wat minder er van, maar vind deze collectie stiekem ook wel leuk. Ik zal vertellen wat wij hebben ontvangen.

De Patty Brard collectie van Kruidvat

In ons pakket zat een goudkleurige gieter om lekker decadent de plantjes water te geven. Manlief doet dat eigenlijk altijd, dus ik ben benieuwd of hij dat ook met deze collectorsitem wil gaan doen. Verder zat er een enorme strandtas in. Ik heb die vandaag voor de boodschappen gebruikt. Ook super handig daarvoor, want er past best veel in. De andere tas is een koeltas. Voor de witte wijn, toch? In het pakket trof ik eveneens een panterprint deurmat aan. Mijn dochter wilde die graag bij haar kamer leggen. Vond ik toch wat overdreven. Ook een setje clips voor op het strand waren aan de collectie toegevoegd. Om je strandlaken mee op te hangen? Verder werden we verrast met een picknickkleed. Die is gelijk in gebruik genomen. En daar zijn we enorm blij mee! De meegezonden geurstokjes krijgen nog een plaatsje ergens in huis. De rest van het pakket is ingepikt door mijn dochter.

Patty Brard collectie van Kruidvat

Voor haar verjaardag

De Patty Brard collectie van Kruidvat heeft namelijk feestartikelen en laat er nou net iemand binnenkort jarig zijn! Met grote ogen, bijna smekend, vroeg ze mij of ze het tafelkleed en de bordjes en de bekers en de slingers en de ballonnen mocht bewaren voor haar verjaardag. Het leek haar fantastisch om van haar favoriete printje taart te eten met haar vriendinnen. Daar kon ik toch geen nee tegen zeggen? Het enige probleem is dat we net tekort komen, dus ik hoop voor haar feestje nog wat bij te kunnen halen van de Patty Brard collectie van Kruidvat. Online leek het al uitverkocht! De schoenen met panterprint en het toilet papier is wel nog verkrijgbaar. Hopelijk is het succes reden genoeg voor een herhaling. Wij zijn in ieder geval voor!

Patty Brard collectie van Kruidvat