Ik ben dol op feestdagen en vooral degene met meerdere dagen achter elkaar. Wij doen dan meestal een rondje langs beide families. Pasen is bijvoorbeeld zo’n feest van samen zijn met elkaar. Vroeger werden we dan ook nog eens verwend met een enorme hoeveelheid chocolade. Mam, als je dit leest: dat mag dit jaar ook wel weer hoor. Ook bij mijn schoonfamilie is Pasen echt een feestje. Vooral voor Sanne. Nu ze iets ouder is, helpt ze graag mee met het eieren zoeken in het dorp. Hopelijk vindt ze ook ooit nog het gouden ei. Dan kan deze mama met pensioen.
We hebben dus het geluk dat we elk jaar bij beide families heel veel plezier mogen beleven aan dit weekend. De meiden vinden het ooka altijd fantastisch als we binnen twee dagen bij beide opa’s en oma’s langs gaan.

Kleding met Pasen

Net zoals met Kerst vind ik het leuk om de meisjes leuke pakjes aan te trekken deze feestdagen. Ik weet nog niet helemaal wat ik ze aan ga doen, maar mijzelf kennende ga ik ze twinnen. Manlief beslist altijd vlak voor vertrek wat hij aan wil doen. Ik vermoed wel, dat hij één van zijn nieuwe overhemden zal aantrekken. Persoonlijk vind ik de donkerblauwe van OLYMP hem fantastisch staan. Aan de binnenkant zit een mooi detail in de vorm van kleine ruitjes – wat het toch afmaakt – en bovendien staat de kleur hem erg goed. Het combineert ook goed met zijn donkerblauwe spijkerbroek waar ik ook zo’n fan van ben (hij heeft er een prima achterwerk in).  Misschien moet ik hem subtiel laten weten, dat hij dat gewoon moet dragen. Als je de beschrijving leest van het merk, kan het ook niet anders dat het een perfect fit is voor de man en diens vrouw.

OLYMP

De collectie OLYMP Level Five Bodyfit is gericht op de man die weet wat hij wil. De trendy designs combineren perfect met de strakke taillering en Italiaanse kraag. Een pluspunt is dat de stof stretcht en dankzij de mouwlengte 7 zit hij ook precies goed bij de langere man. Verder is het strijkvrij, waardoor je (man) zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

Strijkvrij? Ik ben verkocht! Italiaanse kraag? Jammie! Ik denk dat we nog maar zo’n overhemd in huis moeten halen.