Nieuw van Dooky is de Traveller, ook wel de Opvouwbare Reiswieg

Onlangs had ik weer het genoegen een nieuw product te mogen proberen van Dooky. Eentje waarover ik eerlijk lichtelijk sceptisch was in het begin. Gelukkig heb ik ook dit keer weer het “aha” momentje ondervonden. Ik houd ervan als een product mij kan verrassen en zeker als het een voordeel biedt. Zo dus ook met de Dooky Traveller – Opvouwbare Reiswieg. Ik hoor je al denken, wat daar nou zo bijzonder aan is. Ik had precies hetzelfde idee in eerste instantie, ondanks het super enthousiaste verhaal van Dooky zelf. Maar door het gebruik zelf, snapte ik helemaal waarom de Traveller eigenlijk gewoon heel fijn is.

De pluspunten van de Dooky Traveller – Opvouwbare Reiswieg

Als speelplek

Ik ben groot fan van mijn speelkleedje waar ik de kleine altijd op leg als ik ergens ben. Zou de Dooky Traveller dan nog een meerwaarde kunnen bieden? Het antwoord is JA! Het grootste voordeel zit in de opstaande randen. Een kleedje heeft deze niet. Het geeft niet alleen een gevoel van geborgenheid voor de kleine, het betekent ook dat ze niet er af kunnen rollen. Dat is voor de mama ook wel een fijn idee. Zeker als de kleine al wat beweeglijker begint te worden. Hetzelfde geldt voor de speeltjes van de baby. Zo hoef je niet eindeloos daarnaar te zoeken.

Dooky Traveller Opvouwbare Reiswieg

Als slaapplek

Door de opstaande randen is de Dooky Traveller – Opvouwbare Reiswieg tevens een prima plek voor de baby om een dutje te doen. Wederom weer door het gevoel van geborgenheid, maar ook door de mogelijkheid tegen de randen aan te liggen. Het matrasje er in is zacht genoeg om even je oogjes op te sluiten. De matrasdikte is één cm en gemaakt van een comfortabel foam. Het is verder zeer makkelijk schoon te maken met een simpel vochtig doekje. Uitgeklapt is de Dooky Traveller 75 centimeter lang, dus als je kleine in foetushouding slaapt, kan het nog lang mee.

Duidelijk voor andere kinderen

Het grootste voordeel ontdekte ik afgelopen week. De Dooky Traveller Opvouwbare Reiswieg is namelijk ook een soort van bescherming van de kleine. Ik was een paar dagen geleden met de meiden in het krijspaleis. Normaal gesproken neem ik dan een kleedje mee waar de baby op kan liggen. Dit keer had ik uiteraard de Traveller meegenomen. De kleine dame vermaakte zich prima in haar plekje. En waar normaal gesproken er non-stop kinderen over de randen van je kleedje heen rennen, werd er nu met een boog omheen gelopen. Het was voor alle kinderen duidelijk, dat er een baby lag te spelen. Stuk voor stuk keken ze ook even in de Traveller om naar het blije meisje te kijken. Ik hoorde ook andere moeders tegen elkaar zeggen, dat het zo handig er uit zag. Er werd zelfs gevraagd waar je het kan kopen. Bij Bol uiteraard!

Leuk om te hebben

Drie mooie redenen dus waarom de Dooky Traveller – Opvouwbare Reiswieg een fijn product is en waarom je deze stiekem toch wil hebben. Het is bovendien echt een super licht gewicht ding en in elkaar gevouwen neem je het zo mee. Het past tevens met gemak in de luiertas. Voorlopig neem ik de mijne nog wel mee, want ik vermoed dat er in zitten ook leuk gaat zijn voor de baby. Heeft ze gelijk een beetje steun aan de opstaande randen. Wat mij betreft dus een geslaagd product.

Dooky Traveller - Opvouwbare Reiswieg

59 thoughts on “Nieuw van Dooky is de Traveller, ook wel de Opvouwbare Reiswieg

 • Wat mij enorm aanspreekt is dat het zo’n klein pakketje is dat je makkelijk meeneemt. En dat het thuis ook niet veel ruimte in beslag neemt als je het opbergt!

 • Wauw, werkdag voorbij, woonkamer weer vrij
  Ideaal als de (gast/bonus) Kids de deur uit zijn en dan opvouwen, opruimen en klaar.

  Ideaal aangezien mijn eigen kinderen hier uit gegroeid zijn en nooit gedacht dat de kamer weer zo vol kwam te staan met box, campingbedje enz. Dus ik waag heel graag een kans!

 • Ik doe graag mee voor m’n collegaatje Jennifer! Super handig zo’n klein pakketje voor als de kleine Jack ergens gaat logeren of als er iemand oppast die geen bedje heeft voor de middagdutjes. Ideaal ding.
  Zou leuk zijn om haar ermee te verrassen

 • Shiva Van Pelt says:

  Ik neem nu constant het babynestje mee.
  Prachtige uitvinding, maar wel log om mee te nemen. En, moeilijk schoon te maken.

  Dit product, lijkt me zeer handig. En innovatief.
  Ben benieuwd, of er nog andere kleuren uitkomen. Dooky, heeft altijd van die mooie kleurcombinaties en printjes.

 • Super gaaf, ik doe mee!
  Binnenkort bevalt mijn schoonzus van een meisje
  Lijkt mij geweldig, een kado te geven.

  En is voor haar ook super handig overal mee te nemen.

 • Wat een handig product. Makkelijk mee te nemen, overal te gebruiken en ideaal om te spelen en slapen voor de kleine. Wat wil je nog meer:) Morgen uitgerekend van mijn kleine meid, dus zou goed van pas komen!

 • Oeehh dit is echt top!!! Lekker compact en ook nog eens praktisch.

  Ik begin mezelf namelijk tegenwoordig echt een pakezel te vinden. De spullen die elke keer weer mee moeten voor 3 Kids is echt ongelofelijk hihi.

  Dus ik doe echt super graag mee voor de allerkleinste die hier heel fijn in zou kunnen liggen en ook een beetje voor mezelf om het mij wat makkelijker te maken.

 • Wat heerlijk compact! Met deze reiswieg kan ik met mijn zoontje makkelijker ergens heen, aangezien ik geen auto heb en het is niet te doen om een babynestje mee te nemen in het openbaar vervoer.. Wat zullen mijn vriendinnen het leuk vinden als Valentijn ook eens bij hen op bezoek komt i.p.v. zij alleen bij ons.

 • Hey, dat is weer eens wat ander dan Stokke! En ook veel vriendelijker geprijsd 🙂
  Wat mij aanspreekt is vooral je laatste punt: Dat het werkt als een soort afbakening voor andere kindjes. Dat ze zien dat ze daar even met een boogje omheen moeten. Erg fijn als we bv bij oma zijn, waar ondertussen een hele schare kleinkinders rond dendert!

 • Patricia Lubbertje says:

  Na je duidelijke review te hebben gelezen heb ik mijn mening ook bijgesteld. Ik kon me ook niet echt voorstellen wat ik daar nu aan zou kunnen hebben. Wat me vooral aanspreekt is dat het een rustig plekje is om in te spelen. Ik denk dat ik ‘m ook in huis veel zou gebruiken namelijk. In ons drukke gezin wordt soms ook niet op de kleine op de grond gelet. Ook super handig dat het zo klein opvouwt zeg.

 • Ik vond het steeds sleuren met een grote reiswieg echt onpraktisch! De koffer zat steeds vol terwijl het op deze manier zo veel compacter had gekund! Voor mijn kapoentjes komt het wat laat maar voor mijn metekindje dat er bijna aankomt zou deze heel handig kunnen zijn!

 • Oh geen gerommel meer met een campingbedje meeslepen als je ergens op bezoek gaat. Dit is toch ideaal! Veel kleiner, praktischer en net zo fijn gevoel door de opstaande randen.

 • Deze opvouwbare reiswieg wil ik graag voor mijn zusje winnen. Ze is nu zwanger van haar 2e kindje. We zien haar en haar gezin niet vaak omdat ze binnenvaartschipper zijn. Als ze dus naar familie gaan is het meestal ver rijden en blijven ze natuurlijk langer dan 1 kopje koffie. Als ze dus komen is de auto volgepropt met kinderspullen waaronder een compleet campingbedje. Er is nu nog net plaats voor 1 kinderstoeltje en dadelijk moet er nog eentje bij…. Deze reiswieg is dus van harte welkom!

 • Praktisch! licht, handzaam en makkelijk mee te nemen. Ons neefje of nichtje zal niet lang meer op zich laten wachten, daarom zou ik er graag mijn broertje en schoonzus blij mee maken!

 • Oh wat zou dit gaaf zijn! 1ste kerstdag verwachten wij ons 1ste kindje. We houden van reizen en willen ons kindje al het moois laten zien, wat zou dit product perfect zijn voor ons kleintje! Graag doe ik mee met de winactie!

 • Heel leuk! Ik hoop hem voor mijn zus te winnen die een eigen kinderopvang heeft! Ze doet dagelijks leuke dingen met de kids en als ze bijvoorbeeld naar de speeltuin of de stad gaat, is dit zeker handig! Ook is ze net jarig geweest en ze vraagt al jaren geen cadeautjes meer voor haarzelf maar voor de kinderen dus ik hoop haar hiermee blij te mogen maken!!

  • Wat zou ik toch zo graag deze wieg willen winnen. Ik ben zwanger van mijn eerste, en weet nog niet hoe ik het moet aanpakken met de slaapjes van onze kleine bij anderen. Wij zijn vaak onderweg en zijn vaak bij familie en vrienden. Ons kindje zal dan ook daar bij hun moeten slapen. Deze wieg lijkt me ideaal vanwege zijn gewicht(ik kan geen zware dingen tillen), omdat het opvouwbaar is , is het ook ideaal om overal mee naartoe te nemen. En het is veilig en compact. Ik kan hem overal neerzetten. Ik hoop écht deze wieg te mogen winnen, want ik zou hem heeel graag in gebruik willen nemen!

 • Wow, wat is dit mooi en handig! Ik vind het geweldig, omdat het zo klein en licht is om mee te nemen, het ziet er mooi en modern uit en het ligt lekker voor mijn kleine. Ik loot graag mee.

 • Alissa Sikkenk says:

  Ons kleintje wordt binnenkort geboren. We zijn nog op zoek naar een reiswieg, voor de rest hebben we al veel spulletjes. Met deze mooie reiswieg kan ons kleintje binnenkort mee naar opa en oma die het vast enig vinden om de kleine spruit voor het eerst te ontmoeten!

 • Marina bertens says:

  Wat een geweldig ding. Als ik Tim nu op een kleedje neerleg dan rolt die de hele tijd op de koude vloer.
  Dus daar ga ik is even naar kijken.
  En makkelijk als we gaan vissen met het gezinnetje.
  Baby blij. Mama blij !

 • Erika Van koert says:

  O ideaal. Mijn kinderen zijn al wat groter en ons huis is niet meer ingericht op baby’s. Dit is de oplossing om de baby van visite in te leggen zodat we veiliger thee kunnen drinken

 • Sharon de Ridder says:

  Wauw, wat een handig product! Ik heb veel vriendinnen met baby’s of die zwanger zijn; lijkt me heel fijn voor hun om te weten dat er bij mij thuis ook een veilig plekje voor hun kleintje is!

 • Op de valreep doe ik nog graag mee. Wat mij zo ideaal lijkt? Wat ik hoor van vriendinnen is zo’n opvouwbare reiswieg een musthave! Voor als we een avondje uit gaan, maar toch wat langer willen blijven… Of voor als de kleine bij mijn ouders gaat logeren… Of voor als we bezoek krijgen, zodat de kleine van ons bezoek een wiegje heeft. Zo veel mogelijkheden, ik win dit heel graag! Daarbij is Dooky een te gek merk. Ik ben dol op de producten van Dooky, kwaliteit en betaalbaar!

 • Trezie Meuwissen says:

  De opvouwbare reiswieg zou ik standaard in onze auto laten liggen… zeker weten dat deze dan heel vaak eruit gehaald gaat worden om te gebruiken 😉

 • Jaaaa, ik waag een kansje… wie weet. Deze reiswieg staat nog op onze baby uitzet lijst, dus hoe fijn zou het zijn om deze handige wieg nu al van ons lijstje te mogen strepen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.