TOP
Baby uitzet

“Geen verloren melk of vergeten schepjes meer met de Philley”

Ik heb ontdekt dat als het om babyproducten gaat, de papa’s altijd nieuwe uitvindingen doen die het leven van een ouder makkelijker maken. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen. Wellicht dat het komt, omdat ze veel al snel een gedoe vinden en een manier zoeken om het voor zichzelf eenvoudiger te maken. Het maakt mij werkelijk niet uit, want zolang zij naar creatieve oplossingen zoeken en vinden, wordt ook mijn leven gemakkelijker. Ga dus vooral zo door papa’s!Een van die geniale uitvindingen van een kersverse vader deel ik vandaag met je. Wellicht dat je op Facebook al wat filmpjes voorbij heb zien komen of in de Ouders van Nu. Maar als je het nog niet kende, dan weet ik vrij zeker dat je hierna er eentje wil hebben. Ken je de Philley al?

Het leed dat een flesje maken heet

Of je nou een flessen- of een borstvoedingsmoeder bent, er komt een moment dat je melkpoeder in huis hebt of meeneemt. Ik denk ook wel dat in elk huishouden wel iets van een toren of bakje met schijfjes te vinden is waarin de melkpoeder per portie bewaard wordt. Super handig om mee te nemen in plaats van het grote pak. Maarrrrrr…… bij mij is het vaak genoeg voorgekomen, dat ik de toren niet goed had dichtgedraaid en mijn hele tas vervolgens onder de melkpoeder zat. Of dat ik echt niet meer wist of ik nou vijf, zes of zeven schepjes in de portie had gedaan. Vooral ‘s-nachts vergat ik nog wel eens te tellen als ik met mijn slaperige hoofd een flesje klaar maakte. En laten we vooral ook niet vergeten hoe vaak ik naast de fles hebt geschept in plaats van erin. Zonde van al die kunstvoeding! En ik denk dat elke moeder wel een keer het maatschepje is kwijt geraakt in het pak en het er uit moest vissen.

Philley biedt de oplossing

Dat hoeft tegenwoordig allemaal niet meer sinds de Philley er is. De watten? Juist ja, de Philley, een verdraaid makkelijk flesje. En dat is ook echt zo. Het is een soort van bus waar je het melkpoeder in stopt. Er kan een heel pak in, dus navullen hoeft niet heel snel. (Tip: check het wel af en toe of er nog genoeg in zit, want aan de buitenkant kan je het niet zien en er is niets vervelenders dan er midden in de nacht achter te komen dat ie leeg is). In de bus zitten kleine verdeelvlakjes, elk van een formaat van een schepje melkpoeder. Als je de bus op de kop houdt, vullen deze vakjes zich met poeder. Vervolgens stop je de opening in een flesje, houdt het witte gedeelte vast en draait met het gekleurde gedeelte van de bus. Bij elke klik wordt er een vakje melkpoeder geleegd in de fles. Heb je vijf schepjes nodig, dan klik je dus vijf keer! Naast dat het heel gemakkelijk en snel werkt, knoei je ook nog eens minder melk. De opening van de bus past namelijk in elk flesje. Het is wel even de handigheid door hebben, maar daarna wil je niet meer zonder de Philley. Het is echt een verdraaid makkelijk flesje.

Winactie

De Philley komt in drie verschillende kleurtjes, namelijk Pretty Pink, Galactic Green en Baby Blue. Van alledrie heb ik een exemplaar om weg te geven. Wil jij er eentje winnen? Laat dan achter welke je voorkeur heeft. Meedoen kan tot en met 30 januari. Succes

«

»

22 COMMENTS
 • marion poeste thomas

  1 jaar ago

  galactic green

 • Jess Kniest

  1 jaar ago

  Ohhh wat een drama altijd met die poeder, op de meest onhandige momenten ging het altijd mis! Nu ik zwanger ben van ons 2de kindje, ben ik erg op zoek naar dingen die ons leven makkelijker maken en dit lijkt er zeker zo 1!
  Ik weet nog of we een jongen of een meisje krijgen dus ik waag graag een kans voor Galactic Green

 • Erika Panjer

  1 jaar ago

  Wat handig zo kun je ook geen voedings meer vergeten echt te gaaf.
  Ik ga voor de pink voor onze dochter

 • Lynn Mahieu

  1 jaar ago

  Bij de geboorte van mijn dochter dachten wij dat we een voedingstoren of iets dergelijks niet nodig zouden hebben. Nu ze al een tijd geen borstvoeding meer krijgt missen we toch geregeld een handige manier om poeder in te vervoeren. Deze lijkt me dus ideaal! Ik kies graag voor een blauwe.

 • Nadine

  1 jaar ago

  Pretty Pink graag! Leuk!

 • Rianne weerzomer

  1 jaar ago

  Zo herkenbaar dat ‘geklungel’. Ik dacht dat ik de enige was. Wat een uitvinding. Ik doe graag mee voor galatic green.

 • Femke Dekker

  1 jaar ago

  Wat een uitvinding dit Nu wij ons 4e kindje hebben gekregen zou ik deze graag uitproberen. Wij doen mee voor de blauwe!

 • Stacey

  1 jaar ago

  Handig en alvast bedankt voor de tip!Graag doe ik mee voor onze little one.. Lichtblauw is de voorkeur maar die groene is ook gaaf.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Wow de galactic green zou handig zijn! Ik doe graag mee voor mijn zusje!

 • Marian B

  1 jaar ago

  Die zijn heel handig lijkt me. Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ik denk dat ze voor de groene gaat, maar mocht ik de gelukkige zijn dan overleg ik het graag nog even met haar.

 • Linda

  1 jaar ago

  Kijk dit zijn nou van die ideale uitvindingen die je eigenlijk gewoon wilt hebben, maar die dan net weer iets te veel geld kosten, omdat je al een simpele voedingstoren hebt….
  Ik had het filmpje al eens gezien en ik ben verkocht, Super toffe winactie. Ik vind de blauwe (of groene) wel erg mooi!

 • Nele

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee, mijn voorkeur gaat uit naar de blauwe

 • m chen

  1 jaar ago

  Handig zo´n Philley ik zal er graag eentje willen winnen, voorkeur: Galactic Green!

 • wilmsen anita

  1 jaar ago

  ik wil graag de roze winnen

 • anja jager

  1 jaar ago

  erg gaaf ik doe mee voor een groene

 • Tamara

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor de Galactic Green. Handig voor ons tweede kindje. Ik ga weer starten met borstvoeding, maar er zullen vast ook genoeg flesjes melk gegeven worden.

 • Els Black

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor de groene! Mijn beste vriendin is in april uitgerekend van haar eerste kindje en ze kan geen borstvoeding geven.

 • Danielle

  1 jaar ago

  Ik vind de Galactic Green een mooie kleur! 🙂

 • maris

  1 jaar ago

  wat super leuk zeg! Heel handig voor mijn kleine mannetje (eigenlijk meer voor mn man… knoeit hij niet meer zo 😉 )

 • lizette

  1 jaar ago

  Superhandig, ik doe graag mee voor de groene

 • dennis kerlen

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor een vriendin, zij vindt vast de blauwe het mooist.

 • Lieke van Veen

  1 jaar ago

  Super handig omdat ik binnenkort voor de 2e keer tante word.
  Ik maak graag kans op de kleur baby blue.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het gebruiksgemak van de fles en beker van Herobility

Zodra je aan de wereld bekend hebt gemaakt, dat er ...

Sluiten