Dieten en onwijs afvallen is nooit echt mijn ding geweest. Ik houd veel te veel van lekker smikkelen. Maar als je dan toch een manier vindt om die extra kilootjes kwijt te raken is dat natuurlijk iets om te vieren. Ik heb ontdekt dat ik als mij goed voel in mijn velletje, ik mij er ook naar ga kleden. De hakken en rokjes en jurken gaan aan en de plamuur gaat op mijn gezicht. Ik kan mij dan zo vrouwelijk voelen!

Nieuwe outfits van NED Dutch Fashion

Aangezien ik toch wat minder weeg dan voorheen, had ik wat nieuwe kleding nodig. Maar dan wilde ik ook echt nieuwe, dus gewoon items die ik normaal niet zo snel zou kopen. NED Dutch Fashion Design wilde de uitdaging aan gaan om mij uit mijn comfortzone te helpen. Dus niet meer het standaard degelijke jurkje of rokje.

Ze kwamen met broeken aan zetten waarover ik echt mijn twijfels had. Ze deden mij aan kleren van mijn moeder denken (niet ten nadele van mijn moeder hoor). Maar eenmaal aan kon ik alleen maar met open mond naar mij zelf kijken. Ik voelde mij zo ontzettend vrouwelijk! Bizar gewoon. Het enige wat door mijn hoofd ging was “add to cart”.

I love sale!

Als je net als ik even uit je comfortzone wil stappen, maar ook altijd graag in de uitverkoop koopt, dan is het misschien leuk even een kijkje te nemen in de webshop van Dutch Fashion Design. Mijn nieuwe jasje en jurkje kan je daar ook al terug vinden.

En als je de code MIRIAM10 gebruikt, krijg je ook nog eens extra korting. Ik zal zo nu en dan op mijn Instagram laten zien welke nieuwe kledingitems van NED Dutch Fashion je daar dan kan vinden. En om het nog wat meer uitdagend voor mij te maken, wil ik graag van je weten welk kledingstuk way out of my comfortzone is en ik dus volgende keer moet proberen. Ik ga de uitdaging aan!