Nu ik veertig ben, heb ik het licht gezien. Nee hoor, zo ernstig is het (nog) niet. Maar ik moet wel toegeven dat ik meer bewust ben gaan leven. Natuurlijk waren we al een tijdje bezig met duurzaam leven. Maar ik probeer ook steeds meer in mijn eigen producten daar meer op te letten. Geen rare toevoegingen in mijn crèmetjes bijvoorbeeld. Ook mijn deo is zonder aluminium. Ik wist overigens tot voor kort niet eens dat dat er wel eens in zat. Waarom zou dat een ingrediënt zijn? Voor manlief zijn er eveneens leuke natuurlijke producten te vinden. Dus met Valentijnsdag in het achterhoofd ging ik op zoek en vond een hele leuke lijn bij Holland & Barret: Natura Siberica. Van shampoo tot face cream, hier vind je de leukste items.

Awakening Face Washing Gel

Voor alle mannen, die zweren bij koffie in de morgen omdat ze anders niet wakker worden, is er de Natura Siberica For Men Awakening Face Washing Gel. Niet alleen maak je de beer in de man los (er zitten berendruiven in), maar ook helpt het tegen onzuiverheden. Ondertussen krijgt de huid nog een dosisje vitamine C erbij. En dames, het ruikt ook heerlijk mannelijk!

Icy After Shave Gel

Voor de scherende heren onder ons is er de Natura Siberica For Men Icy After Shave Gel. Ook dit product zit bomvol vitamientjes en wel de B5, A en E. Deze verlichten de irritatie en ontstekingen door het scheren en hebben een rustgevend effect. Ook zit er een extract van zwarte moerbeiboom in, wat weer de teint verbetert. Allemaal leuke en natuurlijke ingrediënten dus!

Natura Siberica natuurlijke verzorging man

Natura Siberica For Men Super Toning Face Cream

Eigenlijk is de Natura Siberica For Men Super Toning Face Cream een product wat elke man, die ook vader is, op de wastafel moet hebben staan. Het is namelijk een beschermende crème tegen de effecten van stress en vermoeidheid. En het zou ook nog eens een verjongend effect hebben door de zwarte wilde munt! Je hebt er niet veel van nodig en het is een leuke aanvulling op de vorige twee producten. Als je man zoiets wil gebruiken natuurlijk. De mijne vindt het doorgaans allemaal onzin. Hij mag dan ook niet klagen over rimpels, want dan had hij maar moeten smeren.

Shaving Clay & Mask 2-in-1 van Natura Siberica

Voor de echte man, die graag zijn huid wil zien stralen, is er de Natura Siberica For Men Shaving Clay & Mask 2-in-1. Voor de nat scherende kerels is dit een echte musthave. In 2019 heeft het namelijk een Natural & Organis prijs gewonnen. Je kan het gebruiken als scheergel. Maar als je het zo’n zeven minuten eerder aanbrengt, is het ook een reinigingsmasker. Welke man wil nou niet alle poriën gereinigd hebben?

Fury Of The Tiger Energy Shampoo For Body And Hair

Wat elke man wel gebruikt (hoop ik) is een shampoo. Hoe fijn is het, dat deze ook in de Natura Siberica lijn aanwezig is? Het is een  een 2-in-1 shampoo en douchegel met zorgvuldig uitgekozen extracten van handgeplukte kruiden, zoals biologische rhodiola, ginseng en tijgergras. Daarnaast bevat het ook vitamine C, dat een anti-oxidatieve werking heeft en lichaamscellen helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Klinkt weer als een perfect product, nietwaar?

Als je dus net weer even wat anders wil geven aan hubby, dan is de Natura Siberica wel een leuk idee. Je koop deze producten bij Holland & Barret.