Iedereen is druk bezig geweest met Moederdag de afgelopen tijd. Ergens lijkt dat veel meer te leven bij mensen dan die voor de papa’s. Maar natuurlijk zijn de mannen net zo belangrijk als het om kinderen gaat. Dus gaan we nu even wat aandacht besteden aan Vaderdag. Want ja, de papa’s tellen ook! Maar wat geef je nou aan een man? Als ik iets voor de mijne moet bedenken, ben ik volgend jaar nog bezig. Daarom vraag ik hem nu gewoon altijd wat hij hebben wil en dan bestel ik dat. Om het voor hem nog makkelijker te maken, bestel ik ook vaak mijn eigen cadeau’s die hij dan aan mij kan geven op Moederdag. Maar ik dwaal weer af naar wij vrouwen. Terug naar het andere geslacht.

De eerste vader

Natuurlijk zoeken we een leuk cadeau voor onze partner. Maar laten we nou niet onze eigen vaders vergeten! Immers zijn dat de eerste papa’s. Als ik Kaya Sieraden mag geloven zijn armbanden heel hip als cadeau opa. Ik heb ook wel wat mooie items gezien op de website. Als je vader van dergelijke sieraden houdt, is het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op de website. De mode-industrie heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid en biedt nu een breed scala aan armbanden die specifiek voor mannen zijn ontworpen. Het kan een natuurljk ook als erfstuk fungeren, waardoor het een emotionele betekenis krijgt. Een leuke manier om een nieuwe traditie te maken binnen de familie. Met een persoonlijk tintje uiteraard.

Waarom is een armband een leuk cadeau?

Nu weer even terug naar alle mannen. Misschien dat je je af vraagt of het nou leuk is om een heren armband voor Vaderdag te kopen. Het is steeds meer een trend in Nederland. Soms moet je de terughoudende kerel uit zijn comfortzone trekken. In sommige culturen en sociale kringen dragen mannen al eeuwenlang armbanden als onderdeel van hun traditionele kledingstijl of om een bepaalde sociale status uit te drukken. Waarom dan niet in ons land? Armbanden kunnen ook een symbolische betekenis hebben. Bijvoorbeeld als herinnering aan een speciale gebeurtenis, een mijlpaal in het leven, een religieus of spiritueel symbool, of als een uiting van persoonlijke overtuigingen. En het is natuurlijk ook gewoon een mooi sieraad. Dus mocht je nog geen idee of cadeau bedacht hebben, overweeg dan een polssieraad dit jaar!