Lees meer over de nieuwe Monsterbox winter editie gezin

Whoop whoop, ik heb weer een leuk nieuwtje. Nou ja, helemaal nieuw is het misschien inmiddels niet meer. Maar toch vind ik het leuk om nog even te delen. Je kent inmiddels natuurlijk de Monsterbox al. Voorheen ook wel bekend onder de naam Monsterdoos. Recentelijk was de Monsterbox herfsteditie uitgekomen, dus ik verwachtte eigenlijk voorlopig nog geen nieuw pakket. Tot mijn grote vreugde ontving ik echter vorige week een mail met de boodschap dat er weer eentje onderweg was. Maar wat het nog meer extra bijzonder maakte, is dat er twee verschillende monsterboxen zijn!

Twee soorten Monsterbox

Vorige keer ontving ik wat lekkernijtjes voor de hond in mijn pakket. Dat was wel opmerkelijk, want wij hebben geen viervoeters in huis. Alhoewel onze jongste soms wel als eentje loopt (ze weigert nog immer te lopen). Maar aan de gedroogde hondenworstjes had ik dus niet zoveel. Ik heb daar mijn buren mee verblijd. Nu is er een soort van keuze qua Monsterbox. Je hebt natuurlijk gewoon de standaard doos met een variatie aan verschillende producten, geschikt voor iedereen. Maar er is nu ook een Monsterbox winter editie gezin! In dit pakket vind je verschillende producten waarvan een aantal speciaal voor baby’s en jonge kinderen zijn. Die wilden we natuurlijk wel eens proberen!

Monsterbox winter editie gezin

Afgelopen weekend mocht ik de nieuwe Monsterbox winter editie gezin al ontvangen. Het blijft een klein feestje om zulke pakketten uit te pakken. Ik houd oprecht van unboxing en daarmee verrast te worden. Ik was alleen een beetje bang dat er teveel focus op de baby zou zitten qua producten. En mijn baby is toch inmiddels echt bijna een peuter (hellup!!!). Gelukkig viel het alleszins mee. Sterker nog, de Monsterbox winter editie gezin is stiekem nog leuker dan de standaard variant. Waarom? Omdat ik het meest fan bent van de lekkere dingen in zo’n pakket. En in deze box heb je daar meer van! De bekende kruiden en kookdingetjes , waar ik minder fan van ben, zijn vervangen door drankjes en snoepjes. Oh ja, tevens enkele babyfruitjes, maar die komen ook wel gewoon op hier. Voor de smulpapen en / of gezinnen met kinderen onder ons is de Monsterbox winter editie gezin wat mij betreft leuker dan het origineel!

Je koopt de Monsterbox hier.

Monsterbox winter editie gezin