TOP
https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Met Blume Baby Pop de lente inluiden”

Over een weekje start de lente alweer en komt alles weer in bloei. Wij hebben alvast hele bijzondere “bloembollen” gepland. Helemaal ook in het teken van ons huidige huishouden: baby’s. Misschien heb je er al eerder van gehoord? Ik niet, maar kan je inmiddels wel meer vertellen over dit nieuwe speelgoed genaamd Blume Baby Pop. Is het wat of is het het zoveelste stuk speelgoed dat in de kast verdwijnt?

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

De ontdekking van Blume Baby Pop

Ik was in eerste instantie lichtelijk sceptisch over de aantrekkingskracht van dit speelgoed. Totdat ik een YouTube filmpje over Blume Baby Pop zag. Ik dacht namelijk dat het simpelweg een paar plantjes waren, die een plopgeluid konden maken en waar een babypoppetje in verstopt was. Ja, ik was wat naïef. Het is gelukkig wel wat meer dan dat. Oké, het plopgeluid maak je wel met de planten. En om eerlijk te zijn, het is stiekem ook gewoon heel erg leuk om dat te doen. Maar het is niet één poppetje dat er in zit. In onze plantenbak, om het zo maar even te noemen, zaten er maar liefst vier! Vier kleine schattige baby’tjes met elk een snoezig slaapzakje aan. In de vijfde plant zat wat speelgoed en een zonnebrilletje voor de mini’s. Aan de onderkant van de plantenbak troffen we nog meer verrassingen aan. Een soort van huisje waar een badje en een slaapbank in stonden. Daaronder was ook weer opbergruimte waar we meer kleine dingetjes aantroffen. En toen we dachten dat er niets meer was, zagen we nog een glijbaantje onderin de plantenbak. Genoeg kleine verrassinkjes dus in deze Blume Baby Pop!

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

Voor meer informatie over en andere producten van Blume Baby Pop klik je hier.

Geslaagd?

Eigenlijk stiekem wel. De hoeveelheid onnodig plastic was minimaal, dus dat vond ik al fijn. Dat terwijl het verrassingseffect net zo goed aanwezig was als bij de bekende ballen. Verder is het ploppen elke keer weer net zo leuk en kan je het eindeloos herhalen. Blume Baby Pop is dus niet een eenmalig speelgoed. Doordat alles handig opgeborgen zat, kan je het allemaal weer makkelijk terug stoppen. Dat maakt het leuk en praktisch om ergens mee naar toe te nemen. Wat ik ook een voordeel vind, is dat er meerdere poppetjes in zitten. Dat maakt het samen spelen wat leuker en zeker ook makkelijker. Al met al dus een verrassend vermakelijk stuk nieuw speelgoed.

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

Winactie

Ben jij inmiddels ook wel nieuwsgierig naar de Blume Baby Pop? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag een exemplaar weggeven. Om kans te maken laat je mij weten wat je aantrekt in dit stuk speelgoed. Meedoen kan tot en met 21 maart. Succes!

Lees ook: Souza nagellak op waterbasis

https://meervanmir.eu/met-blume-baby-pop-de-lente-inluiden

«

»

29 COMMENTS
 • Anna wienen

  5 maanden ago

  Ach is ook een leuke bezigheid.. vind ze wel schattig

 • Wendy Van De Reyd

  5 maanden ago

  Dochtertje Sharona zou er op slag verliefd op worden, klein en schattig , dat trekt haar aan in deze schatjes ..

 • elly van Dongen

  5 maanden ago

  Zo leuk voor mijn kleindochter!!

 • Diana

  5 maanden ago

  Niet zozeer wat mij aantrekt…. maar mijn dochter die wordt hier hysterisch blij van..!!! Is gek op dit soort speelgoed en dit zal zij zo schattig vinden..!

 • Marian

  5 maanden ago

  Lijkt me inderdaad echt heel erg leuk. Ik vind het fijn dat er meer poppetjes in zitten. Bij de bekende plastic ballen heb je maar een poppetje en wordt je haast gedwongen om er meer te kopen voordat je er leuk mee kunt spelen. Ik denk dat mijn dochter hier ook heel erg enthousiast van wordt

 • Iris Bakker

  5 maanden ago

  Klinkt leuk, ik doe graag mee voor

 • elisabeth maria martina

  5 maanden ago

  wat een leuk idee maak mijn kleindochter er maar blij mee, ze is dol op tuinieren

 • Nelly

  5 maanden ago

  Leuk om mijn dochter mee te verrassen, ik doe graag mee.

 • Jan

  5 maanden ago

  Ze lijken mij erg schattig voor mijn dochtertje .

 • Lida

  5 maanden ago

  Het zijn plantjes. En ja hoor er zit een leuke verrassing in , dat is nog eens gezellig. Twee vliegen in een klap. Speels en leerzaam. Ze zijn echt schattig. heerlijk gewoon .

 • Marianne

  5 maanden ago

  Er is weinig plastic.
  Er zijn heel veel verrassinkjes.
  De kinderen kunnen er samen mee spelen.
  Het is klein en schattig en ik weet zeker dat Geertje die bijna 7 is dit geweldig vindt!

 • Claudia

  5 maanden ago

  Ik doe graag mee! Ze speelt nu graag met kleine poppetjes zoals van die lol poppetjes en mini babyborns, inclusief bijzondere fantasie haha! Dit zou ze daarom ook super leuk vinden.

 • Marian B

  5 maanden ago

  De lente trekt mijn aan in dit speelgoed! Vroeger verzamelde ik ook graag, het liefst kleine poppetjes en diertjes. Dit had daar heel goed bijgepast. Mijn dochtertje lijkt op mij, zij vindt zulke poppetjes ook geweldig, daarom loot ik graag mee.

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Wat mij zo aantrekt in dit speelgoed, dat er geen batterijen in zitten en het maakt geen storend muziekje én het is een ontzettend schattig stukje speelgoed.
  Ik zou er bijna zelf mee willen spelen., zó leuk vind ik het.
  Maar toch doe ik mee voor mijn jongste kleindochter van 6 jaar.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 • Cheryl van de Loo

  5 maanden ago

  Leuk mijn dochter is gek op poppetjes

 • Suus

  5 maanden ago

  Wat een schattige poppetjes zeg, ik doe heel graag mee voor de dochters van mijn beste vriend!

 • co

  5 maanden ago

  wat mij aantrekt is dat je het zo makkelijk mee kan nemen en mijn kleindochter is gek op poppetjes, dus dan kan ze het altijd meenemen naar oma

 • Marieke

  5 maanden ago

  Jaaa leuk ik doe graag mee voor onze meiden, ze spelen altijd al met poppetjes. Dit zullen ze fantastisch vinden

 • Geke

  5 maanden ago

  Wat leuk! Ik doe mee!

 • Sonja Rietjens

  5 maanden ago

  Wat zo leuk is aan deze popjes , ze zijn niet alleen super schattig, maar ook zo handig om mee te pakken , zodat kleindochter haar ermee kan amuseren waar ze ook maar is, dat maakt dit net zo leuk

 • G. T.

  5 maanden ago

  Leuk, lente speelgoed! Mijn kleuter is op dit moment dol op poppen en rollenspel, dus ik denk dat dit een grote hit zou zijn. En volgens mij valt het aardig compact op te bergen, daar hou ík dan weer van!

 • Sonja van den Beemd

  5 maanden ago

  Mijn dochtertje vind dit echt het einde.
  Dan kan ze samen met mamma op een heel speelse manier ook een beetje tuinieren en toch spelen en zorgen.

 • Marieke

  5 maanden ago

  Jaaa, ik doe graag mee voor onze kinderen, zijn dol op. Spelen met poppetjes. Hele rollenspellen worden er gespeeld nu spelen ze voornamelijk schooltje. Deze poppetjes kunnen ze er leuk bij gebruiken

 • Marieke

  5 maanden ago

  Het is hartstikke leuk dat Noor dan echt speelgoed heeft dat alleen voor haar is! Nu deelt ze heel goed met haar kleine broertje, maar dit is echt te klein voor Mees.. dus speciaal voor Noor! Ook de LOL spullen zijn veilig opgeborgen, zodat Mees ze niet te pakken kan krijgen!

 • Tamara

  5 maanden ago

  Lois zal dit te gek vinden!

 • Anneliese de Waal

  5 maanden ago

  Heel erg leuk voor de meiden, doe erg graag mee voor ze Groetjes Anneliese

 • Linda Smeets

  5 maanden ago

  Onze dochter vindt poppetjes en bloemen ontzettend leuk (2 vliegen in één klap). De combinatie pop/bloem trekt mij dan ook aan. Daarnaast zijn ze handig om mee te nemen onderweg. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Jan

  5 maanden ago

  Lekker het voorjaarsgevoel in huis halen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: L.O.L. surprise komt naast de bekende ballen ook als sterren - MeerVanMir on maart 15, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Het Corona virus bij ons thuis

  Voordat je in paniek raakt, kan ik je alvast geruststellen. ...

  Close