Het is vakantietijd en zeker in de wintermaanden dus De Tijd om gezellig naar de film te gaan. Nu kent iedereen natuurlijk al die enorme bekende bioscoop met die vervelende haan. Maar wist je dat eigenlijk dat Kinepolis ook zeker aanrader is en misschien op enkele vlakken zelfs beter? Laten we dus eens wat dieper een kijkje nemen in de wereld van deze bioscopen,

De geschiedenis

Kinepolis is opgericht in 1997 door de samensmelting van twee familiebedrijven in België en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest opvallende namen in de bioscoopindustrie. Deze keten is niet alleen in België een begrip, maar heeft ook internationaal zijn vleugels uitgeslagen. Er zijn enkele punten waardoor Kinepolis zo bekend is geworden:

Innovatie en Ervaring

Kenmerkend voor Kinepolis is hun streven naar innovatie. Ze onderscheiden zich door geavanceerde technologieën zoals IMAX, 4DX en Laser Ultra te integreren in hun bioscopen. Dit levert een unieke en meeslepende filmervaring op die bezoekers keer op keer weet te verrassen en te boeien.

Internationale Uitbreiding

Na de succesvolle vestiging in België, heeft Kinepolis haar horizon verbreed. De keten heeft bioscopen geopend in diverse Europese landen zoals Frankrijk, Spanje en Luxemburg. Haar aanwezigheid is ook buiten Europa merkbaar, met vestigingen in landen zoals Canada, waardoor Kinepolis een wereldwijde speler is geworden in de bioscoopsector.

Focus op Klantbeleving

Een ander opvallend aspect is de focus op de klantbeleving. Ze streven ernaar om elke bezoek aan de bioscoop uniek en memorabel te maken. Dit doen ze niet alleen door technologische innovaties, maar ook door een breed scala aan films aan te bieden, van blockbuster tot arthouse, en door het organiseren van speciale evenementen en thema-avonden. Denk bijvoorbeeld aan Ladies Night!

Duurzaamheid en Maatschappelijke Betrokkenheid

Kinepolis toont ook betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijke projecten. Ze hebben initiatieven ontplooid op het gebied van energiebesparing, afvalbeheer en het bevorderen van een duurzame bedrijfsvoering. Haar voortdurende uitbreiding en modernisering tonen aan dat ze een belangrijke speler blijft in de wereld van film en entertainment.

Nieuw: de Kinepolis giftbox

Met de Kinepolis Giftbox geef je iemand een stijlvol filmuitje cadeau. Een echte filmliefhebber verrassen met het ultieme cadeau en daarbij gelijk een beetje ongegeneerd stijl meegeven? Dan is de Kinepolis Giftbox het juiste cadeau!

Deze bijzondere geschenkdoos van Kinepolis bevat niet alleen een set warme en modieuze sokken, maar biedt ook de mogelijkheid om deze te verrijken met een Filmvoucher, Sterrenticket of Familieticket. Dit maakt het de perfecte verrassing voor een bioscoopbezoek, verpakt in een bijzonder leuke manier! In deze giftbox kunnen de ontvangers genieten van topfilms zoals “Wonka”, “Napoleon”, “Wish” en “de Tatta’s 2” tijdens de komende periode. Een absolute ‘must have’ voor onder de kerstboom of als onderdeel van een Sinterklaasgedicht.

Inhoud van de Giftbox

Deze giftbox, inclusief de elegante Kinepolis sokken, kan worden aangevuld met verschillende soorten tickets. Afhankelijk van het gekozen tickettype wordt de prijs bepaald.

  • Filmvoucher: Hiermee kan de ontvanger naar een film naar keuze, samen met een vriend of vriendin, ideaal voor een leuke avond uit.
  • Sterrenticket: Keuze uit een 5-sterren of 10-sterrenticket.
  • Familieticket: Geschikt voor vier personen, ideaal voor een filmuitje met twee volwassenen en twee kinderen.

Verkrijgbaarheid van de Giftbox

Deze unieke giftbox is verkrijgbaar bij de kassa van elke Kinepolis bioscoop. Voor meer informatie, bezoek de website: kinepolis.nl/giftbox.