Hi! Ik ben Charlotte en een maandje terug bevallen van mijn tweede dochter. Wederom weer een magische tijd natuurlijk. En dit keer mocht ik ook nog eens enkele nieuwe producten kennen. Items die ik nog niet kende vanuit mijn eerdere zwangerschap. Reden dus om je mee te nemen in deze nieuwe wondere wereld van Lovell Care en dan specifiek de Poppy Love producten. Ik ontvang het in het laatste trimester van mijn zwangerschap in een leuk toilettasje. Wist je dat de Poppy Love producten trouwens helemaal vrij van parfum en verdere troep zijn? Wat een heerlijk cadeautje dus om te krijgen. Van de mooie verpakking werd ik al gelukkig en het staat ook nog eens mooi op het plankje in de babykamer.  Maar natuurlijk is de inhoud ook erg leuk om met je te delen.

Body oil 

De Poppy Love body oil gebruikte ik tijdens mijn zwangerschap echt elke dag. Deze is zo fijn om op mijn dikke buik te smeren en is gemaakt van 5 plantaardige oliën speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen. In veel producten zitten vaak minerale oliën en geen plantaardige oliën. Deze voeden de huid niet op dezelfde manier als plantaardige oliën met vitamines en vetzuren terwijl je huid dit tijdens de zwangerschap juist zo nodig heeft om soepel te blijven. Zelf had ik best veel last van jeuk en al helemaal de laatste weken toen mijn buik erg hard aan het groeien was. Elke ochtend en avond smeerde ik en het trekt heel goed in en voelt niet lang vettig aan. Ik denk dat dit smeren met de Poppy Love body oil goed geholpen heeft want ik ben zonder striae de zwangerschap doorgekomen. 

Body wash 

De body wash gebruik ik zelf lekker onder de douche. Ook deze body wash is vrij van troep en dat merk je aan de geur. Hij schuimt heerlijk en je kunt met een klein beetje je hele lichaam lekker inzepen. Het geeft me een goed gevoel dat er geen troep in zit. Daarnaast zit er ook geen SLS in wat een stofje is wat bij veel mensen voor irritatie kan zorgen. Momenteel zit ik in mijn kraamweek en ik heb de body wash ook voor ons kleintje gebruikt. Heerlijk want in veel producten voor baby’s zitten toch geurtjes en chemische middeltjes en dat heeft dit product niet. Ik heb hem ook gebruikt om haar haartjes te wassen. Op de foto zie je hoe het heerlijk schuimt.  

Een goede start met Poppy Love van Loveli Care  

Body Cream 

De Poppy Love body cream zat ook in het leuke toilettasje. Deze gebruikte ik graag op mijn benen die helaas tijdens mijn zwangerschap iets voller zijn geworden. Soms hield ik een beetje vocht vast in mijn enkels en het hielp erg goed om de body cream lekker in te masseren. Dit helpt ook om de doorbloeding van de huid te stimuleren. Naast het masseren met de body cream zorgde ik er ook voor dat ik veel blijf bewegen en dit is ook goed voor de doorbloeding van de huid tijdens de zwangerschap. De body cream ga ik ook zeker gebruiken voor ons kleintje want ook in dit product zit geen troep waardoor ik het met een gerust hart op die kleine babybilletjes kan smeren.

Waar te koop?

Alle heerlijke producten uit de Poppy Love lijn en alle andere top producten van Loveli kan je uiteraard gewoon vinden op de website van Loveli zelf. Neem daar vooral eens een kijkje. De deodoranten zijn waar het allemaal mee begonnen is. Uit een nare ziekte is het idee ontsprongen voor goede producten voor onder de oksel en nu is het een hele lijn om trots op te zijn. De moeite waard om er gewoon eens te snuffelen.

Een goede start met Poppy Love van Loveli Care