De afgelopen twee jaar hebben we allemaal flink moeten inleveren op sociaal gebied. De leuke uitjes werden stuk voor stuk geannuleerd en even een avondje weg leek een utopie. Nu mag er beetje bij beetje meer. En heb ik ook recentelijk voor het eerst weer een filmpje kunnen pakken. Niet zomaar een bioscoop avond hoor! Het was eentje speciaal voor ons dames. Wellicht ken je het concept al? Alle bioscopen hebben hun eigen versie van de zogenoemde Ladies Night. Afgelopen week bezochten mijn zus en ik die van Kinepolis. Dit was best bijzonder, omdat het de eerste was sinds de lockdown en voor ons de allereerste Ladies Night van deze bioscoop.

Een feestelijk tintje

Natuurlijk blijft het in essentie gewoon een avondje bioscoop. Maar zo’n Ladies Night geeft het toch een extra feestelijk tintje. Je voelt je een beetje in de watten gelegd op zo’n avond. Zo ook dus vorige week. Bij binnenkomst ( wat best een dingetje was met het scannen van al die QR-codes) werden we welkom geheten met een heerlijk drankje. Je kon kiezen uit bubbels of een icetea. Ik moest nog rijden, dus ik ben braaf aan een frisje gegaan. Als extra verwennerij lag er een schaal voor smakelijke muffins. Die met de chocolade stukjes schreeuwde gewoon mijn naam. Uiteraard heb ik aan dat verzoek voldaan.

ladies night Kinepolis

Lootjes trekken

Voordat de film begint, en iedereen wel al op zijn stoel zit, worden er nog enkele prijzen verloot. Ooit heb ik een keer een verzorgingspakket gewonnen. Helaas had mijn stoel dit keer geen prijs. De dame van Kinepolis deed het loten in ieder geval erg leuk en de sfeer was gelijk goed gezet. Wie houdt er dan ook niet van prijzen winnen? Het is echt grappig dat je gewoon de spanning kan hofren in / van de rij, die net genoemd is. “Wordt het mijn stoel? Waar zit ik eigenlijk?” En dan ene jubelende schreeuw van de winnaar en de zucht van teleurstellingen van de rest van de mensen in de betreffende rij. Gelukkig maakte de Goodiebag, die we allemaal meekregen, een hoop weer goed.

De grotere Ladies Night

Vorige week was de eerste Ladies Night sinds de lockdown. En hoewel het echt gezellig en een uitje was, was het nog niet in volle glorie. De dame van Kinepolis vertelde ons dat de volgende Ladies Night wel als vanouds zal zijn. Dat betekent dus met allerlei stands in de hal. Bedrijven die hun leukste producten laten zien en verkopen. Ik weet niet waarom, maar ook ik word daar altijd wel enthousiast van. Even lekker neuzen tussen de uitgestalde spulletjes. Love it! Zet dus de datum 3 november alvast in je agenda: Ladies Night bij Kinepolis met de film “Alles op tafel”.

ladies night Kinepolis