Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“L.O.L. surprise komt naast de bekende ballen ook als sterren”

Jawel hoor, het roze ballen virus is hier eindelijk ook echt in huis gekomen. Zodra de bekende wraps in zicht zijn, worden er vreugdekreetjes geslaakt. Ik was dan ook de leukste moeder van het jaar toen ik ze vertelde dat we naar een heuse L.O.L. party gingen waar ze ondergedompeld zouden worden in glitter, make-up en L.O.L. kleding. Wekenlang hebben ze er naar uitgekeken en het was het zo meer dan waard!

Leuke nieuwe hebbedingetjes

Naast de zoveel leuke ballen die je unwrappen kan, zijn er tegenwoordig ook sterren van L.O.L. verkrijgbaar. Deze zijn niet helemaal officieel, maar verkrijgbaar onder licentie (als ik het goed begrepen heb). Wat fijn is is dat deze sterren voor leuke prijsjes in de winkel liggen en daardoor woest aantrekkelijk te zijn om als cadeautje te geven op een verjaardagspartijtje. Het voor kinderen minder leuke aspect is dat het niet zo veel unwrapping is als bij de bekende L.O.L. ballen. Voor de ouders is dat wellicht een pluspuntje gezien de hoeveelheid afval. Enfin, de sterrenreeks komt in een stationary lijn en een verzorgingslijn. Van plakbandrolletjes tot lipbalsem, alles in L.O.L. thema. Voor een kind pure hemel dus. Meer lezen over de L.O.L. sterren? Klik dan hier.

Lees ook: de inhoud van de L.O.L. koffer

Winactie

Zie je de hele hoop leuke spulletjes? Welk meisje zou daar niet blij mee zijn? Bij mij thuis waren ze erg enthousiast over en het leerde ze delen. Ze mochten namelijk om de beurt iets uit de buit kiezen. Wonderbaarlijk genoeg is dat zonder problemen verlopen. Wil je ook thuis deze test proberen of kan je één kind heel erg blij maken? Dan heb ik goed nieuws, want ik geef de hele set weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is mij te laten weten, welk van de items je het meeste aanspreekt. Mee doen kan tot en met 7 juni. Succes!

Lees ook: Met Blume Baby Pop de lente inluiden

Facebook Comments

«

»

20 COMMENTS
 • Linda Smeets

  12 maanden ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee en mij spreken de stervormige doosjes het meeste aan. Dochterlief en haar nichtje zijn meer van de stickers, sieraden en lipbalsem.

 • Betti Scheringa

  12 maanden ago

  Wat superleuk zeg
  Doe graag mee voor onze 2 dames
  De oudste heeft 1 ster gehad op haar verjaardagsfeestje en is 1 grote hit net als alle andere L.O.L. dingen wil ze deze ook graag sparen
  Vooral de lipgloss zullen ze super vinden
  Daar zijn ze dol op

 • Jacqueline Van de Manakker

  12 maanden ago

  Ik denk dat de make-up en het sieradensetje het meest geliefd zal zijn, maar ook de stationary set zal ze geweldig vinden

 • Marian zw

  12 maanden ago

  De lipbalm wordt zeker favoriet bij mijn dochter! Ziet er echt weer super leuk uit allemaal. En de sterdoosjes vind ik zelf nog leuker dan de ballen. Ik loot graag mee om mijn meisje eens heel erg te verrassen

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  wat een leuke actie weer
  mijn kleindochter is dol op make uppen op dit moment

 • Anna wienen

  12 maanden ago

  De lipgloss is hier favoriet. Ik doe graag mee

 • Anna wienen

  12 maanden ago

  De lipgloss is hier favoriet. Ik doe graag mee..❤️

 • Ingrid langstraat

  12 maanden ago

  Wat leuk, al die doosjes met leuke meidenspullen! Mijn dochter is gek op LOL. Zujn vindt make-up heel erg leuk, vooral lipgloss, veel lipgloss:-)

 • Alma

  12 maanden ago

  Hey wat leuk! Mijn meiden van 2 en 4 kinnen dat vast wel samen delen, denk ik

 • Jolanda

  12 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Favoriete item zal denk ik de plakband zijn, kan ze mooi gebruiken bij het knutselen

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Deze kleine sterrendoosjes met grappige speeltjes er in, vind ik zó leuk.
  De sieraadjes, zoals armbandjes vind ik de leukste.
  Maar mijn kleindochters houden meer van kleine make-up spulletjes.
  Deze doosjes zijn er ook groter, maar die heb ik nog nooit gekocht.
  Ik heb een tas, waar kleine speeltjes inzitten. Daar mogen ze soms iets uit zoeken, als ze bij mij zijn op speciale dagen, zoals logeren , oppassen enz.
  Heel graag doe ik mee om de tas weer wat bij te vullen en ik volg op bloglovin.

 • Coby

  12 maanden ago

  Hee! Wat superleuk! Ik zou ook graag meedoen. Mijn nichtjes zijn dol op L.O.L! En waar maak je ze meer blij mee dan met een kadootje 🙂

 • Marian B

  12 maanden ago

  Dat ziet er erg leuk uit! Lippenbalsem/lipgloss vindt mijn meisje erg interessant dus ik denk dat ze daar vooral heel blij mee zal zijn.

 • Jolein koolske

  12 maanden ago

  Oh alle artikelen van LOL zullen goed in de smaak vallen bij mijn dochters maar make up vinden ze echt ALTIJD leuk !! Dus van de nieuwe make up sterren zullen ze het meeste wild worden hier 😉

 • Iris

  12 maanden ago

  Mijn dochter zou helemaal gek zijn van de make-upjes, vooral lipgloss is favoriet

 • Marieke

  12 maanden ago

  Jaaa leuk, ik doe graag mee voor onze twee meiden. Make up is helemaal Hot op dit moment.

 • Iris

  12 maanden ago

  Stervormig doosje . Zeer leui

 • Iris

  12 maanden ago

  Stervormig doosje . Zeer leuk

 • Ellen

  12 maanden ago

  Wat leuk. Lieke van 6 vind deze helemaal leuk. Vooral degene met de lipgloss

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De nieuwe L.O.L. Surprise Jewellery, Make-up en Stationairy - MeerVanMir on juni 1, 2019
 • Instagram
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
  • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  We worden allemaal belazerd door dropshippers

  Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ...

  Sluiten