Eind van deze week begint de Kerstvakantie gewoon alweer. Twee weken even bijkomen van de schoolverplichtingen. Nou ja, de meisjes gaan de eerste week op de latten en je weet maar nooit of er een extra familielid in de vakantie zich gaat aandienen. Maar zolang ze er in zit, wil ik wel proberen met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Zo waren we eerder bij Disney on Ice en had ik ook kaartjes voor Het Kerstcircus in Ahoy. Deze sla ik zelf even over, mijn buik rommelt daar teveel voor, maar Femke zal voor mij naar de show gaan en verslag doen. Aan haar motivatie zal het in ieder geval niet ontbreken:

Terug naar het Kerstcircus. 

Als ik aan het Kerstcircus denk, denk ik aan vroeger, toen ik als jong meisje naar het circus ging met mijn moeder. Magisch. Al die lenige mensen met hun acrobatische kunsten, mooie sterke paarden en natuurlijk niet te vergeten de lolbroek die het hele circus op stelten zette. En om het dan nog mooier te maken, een circus in kerstsfeer. Nog meer lampjes, nog meer glitters en het gevoel van de feestdagen. Inmiddels heb ik zelf twee jonge kinderen, van 5 en 7, die nog nooit naar het Kerstcircus zijn geweest. Het is meer dan tijd voor een kennismaking! Ik heb ze het nog niet verteld, dus het zal een verrassing zijn dat we zondag ineens in het Kerstcircus zitten. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan vinden en of ze daar het zelfde warme gevoel bij krijgen als ik. 

Een leuk uitje voor in de Kerstvakantie

Als je dit leest heb je toch gewoon zin om zelf naar het circus te gaan of niet? Als je nog niet de eerste week van de Kerstvakantie te vol hebt geboekt, is dat nog mogelijk. Er zijn nog kaartjes beschikbaar en als je de link https://www.kerstcircus.nl/meervanmir gebruikt krijg je nog eens extra korting ook. Maar dat is nog niet alles. Ik heb namelijk vier kaartjes voor de show op 29 december om 11.30 om weg te geven. Wil je kans maken, dan hoor ik graag waar je naar uitkijkt om te zien van het circus. Meedoen kan tot en met 21 december. De winnaar maak ik zondag de 22e bekend. Dus heb je zin in geweldig uitje naar het Kerstcircus? Doe mee met de winactie of maak jezelf gewoon direct blij met de kaartjes.