Ik ben in een super jubelige stemming. Niet alleen vandaag is er een hele leuke sinterklaas blog hop van start gegaan, maar ook mijn winweek! Een en al cadeautjes festijn dus. En je weet hoe enthousiast ik daar van word! Maar first thing first.

Het kan dus zijn dat je via mijn lieve vriendinnetje Merel bij mij terecht bent gekomen. Zo ja, welkom. Wij weten dan beiden dat Lotus Writings een blog is om zeker verder te volgen. Als je eens enig idee had hoe lief en zorgzaam de dame is achter de website, dan las je niets anders meer. Ik ben oprecht bij dat zij in mijn leven is. Hetzelfde geldt voor de dame na mij: Fleur van Mamasliefste. Wij begrijpen elkaar volledig en dat is heel fijn. Zij helpt mij met moeilijke momenten in mijn leven en ik weet dat ik altijd van haar op aan kan. Echt een goede vriendin om te koesteren. Dames, ik ben blij met jullie!!! En lezers, ga ze volgen!!!

Natuurlijk kom je hier voor de Sinterklaas Blog Hop en ook ik heb iets bijzonders klaar gelegd. Het probleem is dat ik niet kon kiezen, dus stel ik twee varianten beschikbaar. Ik hoor graag welke je zou winnen.

De eerste optie is een lid van de Zoomer familie. Het is namelijk Zoomer Zupss robot hond Biscuit. Ideaal om eindelijk eens de discussie over huisdieren de kiem in te smoren. Nee grapje, gewoon erg leuk om te hebben.

De tweede is een start pakket van de NumNoms én een wereldpuzzel. Vermakelijk en leerzaam tegelijk in één pakket!

Om mee te doen laat je weten welke prijs je graag zou willen ontvangen. Meedoen kan tot en met 24 november. Vergeet niet dat de rest van de week nog elke dag een winactie online komt. En vergeet vooral niet door te hoppen naar Fleur.