Inmiddels alweer twee zonen op de basisschool. Wat vliegt de tijd! Nu zijn ze nog in de kleuterklas, maar voor je het weet leren ze lezen en schrijven. Een hele nieuwe fase waar we dan samen in gaan. Een periode waarin ze helemaal gaan leren dat fouten maken erbij horen en dat je er juist van leert. Ze zullen nog meer te maken krijgen met opdrachten maken en zelfstandig oefeningen doen. Huiswerk zal op den duur eveneens gebruikelijke kost worden.Hoe kan je dit dan nog een speels tintje geven?

Net wat andere gummetjes

Met de gummetjes van Iwako kan een kind de fouten die hij maakt uitgummen met een gum in de vorm van een….. pandabeer. Daarnaast kan hij als hij even afleiding nodig heeft spelen met de verschillende onderdelen van het pandasetje. Elk setje bestaat namelijk uit een mama pandabeer en twee kleine pandabeertjes. Daarnaast krijg je een hok, een boomstam, een houten stijger  en drie bamboe bladeren geleverd. De panda beertjes kan je helemaal uit elkaar halen om daarna weer in elkaar te zetten. Hoe leuk is dat? En met elk stukje uit de set kan je gewoon gummen!

Lees ook: figuur gummetjes van Iwako

Iwako

Leuk om mee te spelen

Mijn jongens zitten pas in groep 1 en 2 en hebben daarom nog geen gum nodig. De panda’s gebruiken zij om uit elkaar te halen en hele verhaallijnen mee te spelen (ook goed dus voor de fijne motoriek). De gummetjes werken daarom enorm mee aan de creativiteit van de kinderen. Aangezien de sets uit meerdere onderdelen bestaat, lijkt het nooit te zullen vervelen. 

Waarom moet een gummetje saai zijn? Deze zijn in ieder geval uniek. Ze doen niet alleen waarom je een gum nodig hebt, schoon en vlekvrij gummen, maar ze zijn ook leuk om mee te spelen. Eigenlijk is het te zonde om er mee te gummen. Binnen Iwako zijn er meerdere setjes om te sparen. Hoe leuk is het niet om je fouten weg te halen met een dinosaurus, schildpad of locomotief? Voor ieder kind is er wel een leuk item te vinden dat het kind aanspreekt. Nu maar hopen dat het gummetje ook ooit zal bijdragen aan plezier in het maken van huiswerk. 

Vind nog meer leuke Iwako gummetjes