Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“De perfecte headset voor de oortjes van jonge gamers”

Mijn drie meiden hebben nog de leeftijd dat ze niet erg omkijken naar computerspelletjes. We hebben dus ook nog geen Xbox, PS4 of Nintendo etcetera in huis en dat bevalt ons prima. De hele mysterie rondom Super Mario of Fortnite gaat echt compleet aan ons voorbij. We horen af en toe de verhalen erover van familie en vrienden uiteraard. En we weten ook inmiddels dat er dansjes zijn die voortkomen uit Fortnite. Ze nadoen lukt me daarentegen dus weer niet. Nou ben ik zelf sowieso nooit echt een gamer geweest, dus heel veel interesse ervoor heb ik gewoon niet. Maar als je dan een koptelefoon mag reviewen speciaal gemaakt voor deze hobby, ga je je er wel wat meer in verdiepen.

Hulp ingeschakeld van de buurjongen

Een beetje uit egoΓ―sme heb ik de buurjongen gevraagd of hij interesse had in het proberen van de RIG 300 HS. Deze headset is namelijk speciaal ontwikkeld voor de oren van jonge gamers. Daar stonden zijn oren wel naar en die van zijn moeder ook toen ik uitlegde wat het inhield. De headset beschermt het gehoor namelijk (met de zogeheten SoundGuard-veiligheidstechnologie) tegen onverwachte volume uitschieters, wat in een spel niet ongebruikelijk is. Bovendien zou mijn buurjongen haar wel nog horen als ze iets tegen hem zou zeggen. Niet afgesloten van de buitenwereld dus. Genoeg redenen om eens na te gaan of deze headset akkoord gevonden kan worden bij zowel de jonge gamer als diens moeder.

Het oordeel van Guy (13) over de headset:

Toen ik de headset uit de doos haalde, vond ik hem gelijk al supermooi.
De headset is ten eerste supercool om te zien, en heeft nog veel meer echte pluspunten. Het heeft een lang draad die aan de controller vast gemaakt kan worden. De microfoon doet het super, ze horen mij erg duidelijk als ik online met vrienden aan het gamen bent. Je kunt hem ook draaien. Erg handig. Het is best een grote koptelefoon, zodat je oren er goed onder zitten, en niet te strak, zoals bij de meeste andere koptelefoons. Het geluid kan je hard zetten, maar niet zo hard, dat je oren pijn gaan doen. De headset zit erg lekker en valt niet af. Erg fijn. De spelletjes die ik op de PS4 speel zijn:
Black ops 4, Fortnite, Apex legends en Grand theft auto V. Superleuke spelletjes die ik vaak met vrienden speel online.

Ik heb al heel veel headsets geprobeerd, maar ze gingen al snel kapot. Vooral de microfoon zelf deed het al heel gauw niet meer. Maar deze is zeker de beste. Deze gaat zeker nog wel wat jaartjes mee, ben er ook echt zuinig op.
Ik zeg een echte aanrader!!

Mama is ook blij

Mijn buurvrouw liet mij weten dat ze erg blij is met de SoundGuard-veiligheidstechnologie in de headset. Het geeft toch een veiling gevoel over het geluid aan de oren. Wat zij mij ook liet weten is dat de koptelefoon nog steeds heel is, wat op zich voor haar zoon ook uitzonderlijk is. Niet alleen is het een sterke headset, hij is er gewoon ook zuinig op. Het helpt natuurlijk dat het er stoer uit ziet.

Kortom, door moeder en zoon helemaal goedgekeurd. Tip voor de jonge gamers dus!

Facebook Comments

«

»

3 COMMENTS
 • Lisette

  7 maanden ago

  Fijne tip! Met mijn twee fulltime gamers komen die dingen wel van pas…

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Perfect voor kinderen.
  Ik zal mijn dochter dit even laten lezen.
  Daar kan ze vast wel wat mee, want haar kinderen zijn ook nogal gamers.

 • Nadia

  7 maanden ago

  Fijn om te weten!

  Thuis heb ik ook twee pubers
  Waar zij ook heel graag game.
  Helaas gaan bij ons Vaak de koptelefoon vaak kapot
  Goede tip voor de jongens!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van πŸ˜‚
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming πŸ˜‚
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme
 • 😍😍😍
 • Zo gaat het dan achter de schermen πŸ˜‚

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Voor elke powervrouw is er de nieuwe Goodiebox

Recentelijk mocht ik alweer mijn derde Goodiebox ontvangen en stiekem ...

Sluiten