TOP
Derma zonnebrand
Beauty en verzorging

“Voor de gevoelige (baby)huidjes is er Derma zonnebrand”

Het is duidelijk dat de zomer is begonnen, want overal om mij heen lijkt de zonnebrand in de aanbieding te zijn. Hartstikke goed natuurlijk, want dat spul is eigenlijk niet te betalen anders. En toch zou je het er niet voor laten staan als het om je kinderen gaat. Hun tere huidjes verdienen immers de beste bescherming. Het is ook al haast niet meer voor te stellen, dat we vroeger met veel minder zonnebrand in de brandende zon aan het spelen waren. Het woord huidkanker was toentertijd ook nog slechts een vaag begrip. Als je het mijn moeder vraagt, was de zon vroeger ook minder fel. (door het gat in de ozonlaag, maar of dat een werkelijk juiste conclusie is weet ik niet). Hoe dan ook, tegenwoordig smeren we er met zijn allen flink op los. Maar persoonlijk gebruik ik liever niet mijn eigen “grote mensen” bescherming voor de gevoelige huidjes van mijn kleintjes. Dus wilde ik de Derma zonnebrand voor baby’s maar al te graag proberen.

Wat is het merk Derma?

Als het gaat om producten zonder toevoegingen zoals parfum of chemicaliën, dan is Derma het merk dat iedereen denk ik wel kent. Vooral als je bekend met een gevoelige huid. Alle Derma huidverzorgingsproducten bevatten namelijk geen parfum, parabenen of kleurstoffen en zijn ook nog eens hartstikke vegan. Hiermee wordt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem zoveel mogelijk beperkt. Uitsluiten kan je het nooit helemaal helaas. Het is wel met recht dat op de producten van Derma meerdere certificaties rusten waaronder die van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel. Samen met de eerstgenoemde heeft Derma haar zonnebrand lijn ontwikkeld. Gezien de pure ingrediënten en de goede bescherming tegen UVA en UVB stralen is deze uitermate geschikt voor de allerkleinsten. En toch hebben ze ook nog een Derma zonnebrand voor baby’s variant gemaakt naast de uitgebreide collectie voor kinderen.

Enkele producten in de praktijk

Vandaag was het een bijzonder warme dag, dus de perfecte gelegenheid om enkele Derma zonnebrand producten eens te proberen. Ik ben geen groot fan van het insmeren zelf, dus het moet enigszins gemakkelijk gaan maar toch zeker ook wel goed dekken. En het liefst moet het ook nog tegen water kunnen, want anders blijf ik bezig met die waterratten van mij.

Derma Kids Sun Spray High SPF30 

Het idee van de spray van Derma zonnebrand voor kids sprak mij als eerste erg aan. Even vlug in de dop knijpen en uitsmeren. Het klinkt zo eenvoudig. Dit was het in werkelijkheid ook gewoon. De oudste twee meisjes waren binnen no time volledig ingesmeerd. Ze vonden het ook erg leuk om zelf en bij elkaar te doen. Het smeren was dus in ieder geval al goed geslaagd. Daarna was het tijd voor de enige echte waterproof. De zon scheen fel, dus ik was benieuwd hoe lang het zou duren voordat ik toch wat rode verkleuring zou zien opkomen. Dus dat er weer ingesmeerd moest worden. Zekerheidshalve heb ik het wel gedaan direct na het zwemmen, maar het leek er toch echt op dat de zonnebrand nog gewoon genoeg dekking bood. Enthousiast over de spray dus!

Derma Eco Baby Zonnelotion

Voor de twee jongste meisjes had ik een tube met Derma zonnebrand ontvangen om te proberen. Gezien de zeer gevoelige huidjes van de baby en peuter, was ik hier erg nieuwsgierig naar. De lotion an sich was duidelijk anders dan die van de spray. Deze zou met geen mogelijkheid eruit gesproeid kunnen worden. Het was echt wat dikker. Ik vreesde even dat het moeilijk smeren zou worden, gezien de flinke witte laag dat op de arm lag. Maar het viel mij alleszins mee. Het is natuurlijk lang niet zo gemakkelijk als bij de spray, maar ik heb zeker minder smeerbare varianten gehad. Ook deze Derma zonnebrand leek goed te dekken en waterbestendig te zijn.

Derma Zonnelotion Hoge Bescherming SPF30

Aangezien ik naarmate ik ouder word steeds meer een gevoelige huid lijk te krijgen, ben ik blij dat er ook zonnelotion bestaat dat geschikt is voor mijn poezelige huidje. De Derma zonnebrand is juist voor mensen zoals ik. Er zit geen enkele onnodige toevoeging in en is daardoor ook geschikt voor mensen met eczeem. En het voelt prima aan op de huid. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan. Een fijn product dus.

Kortom, Derma zonnebrand is een fijn product voor het hele gezin! In de webshop van PureNordic kan je alle soorten terugvinden. Sowieso leuk om daar eens een kijkje te nemen, want de shop draait volledig om pure producten. Als je dus gevoelig bent voor toevoegingen, of deze gewoon liever niet hebt, dan ben je bij PureNordic aan het goede adres.

Derma zonnebrand

«

»

73 COMMENTS
 • Stella

  1 week ago

  Nuttige actie! Ik ding graag mee naar de baby + kids zonnebrand voor onze peuter en kleuter in de aanstaande vakantie

 • Joke Vink

  1 week ago

  Erg benieuwd naar dit product
  Baby/kids

 • Anna wienen

  1 week ago

  Oooeeeh daar ben ik wel benieuwd naar.. ik doe mee voor de kids…!

 • Bianca Semeijn

  1 week ago

  Heel benieuwd naar mijn zoontje verbrand zelfs nog met zonnebrandcreme dus heel benieuwd baby + mama zou ik graag willen als ik win

 • Marian Zw

  1 week ago

  Met kids die snel ergens op reageren met jeuk lijkt me dit wel een fijne zonnecreme. Ik doe graag mee voor de baby en kids versie

 • Shelly

  1 week ago

  Benieuwd hoe deze werkt op het (eczeem) gevoelige huidje van mijn zoontje van bijna 6 mnd.

  • Shelly

   1 week ago

   Ik ga voor de baby en mama!

 • Inge

  1 week ago

  Ik wil graag die met de volwassen versie. Mijn huid verbrand al als ik 10 minuten in de zon ben 😉

 • Esther

  1 week ago

  Wij gaan voor de baby en mama, kunnen we lekker samen smeren en veilig vakantie vieren!

 • Liesbeth

  1 week ago

  Jjaaaa! De baby + kids. Hier een newborn van o weken oud en een kindle van 3. Wij zijn team Smeren Maar want onze zoon heeft een lichte, gevoelige huid!

 • Linda Smeets

  1 week ago

  Ideaal voor onze (over)gevoelige huid ! Ik maak graag kans op de baby + mama set.

 • iris

  1 week ago

  Kids + mama. Ik loot graag mee

 • Renilda

  1 week ago

  Voorkeur kids. Voor mijn kleinkinderen

 • Jessica

  1 week ago

  Ik doe graag mee voor de mama en baby. Ben erg benieuwd. Ik smeer ze nu in met gewone 30. Want de kids soorten zijn veel al 50+ en dat vind ik te hoog.

 • Marjon

  1 week ago

  Ik ben erg nieuwsgierig naar dit product. Met een kleindochter van 1 jaar en 7 jaar ding ik graag mee voor de set baby + Kids. De oudste heeft een zeer gevoelige huid, dus ik ben altijd op zoek naar goede producten.

  • Carine

   1 week ago

   Ben heel nieuwsgierig geworden na jouw enthousiaste verhaal, wij doen mee voor de baby en kind set.

 • Sanne van der Klis

  1 week ago

  Voor mijn zoontje zou ik graag kans willen maken op de baby en kids! Smeert voor mezelf ook lekker weg.
  Komt goed van pas deze vakantie!

 • Maaike J Didérique

  1 week ago

  Dit is wat voor mijn baby + kids!

 • Lieve

  1 week ago

  Ik doe graag mee en kies voor Kids + mama. Lijkt me handig,geen aparte tubes.

 • Nelly

  1 week ago

  Ik loot graag mee. Belangrijk om jezelf en de kinderen goed te bescheremen tegen de zon.

 • anita wilmsen

  1 week ago

  baby mama kies ik

 • willeke

  1 week ago

  fijn product, doe graag mee voor mijn kleinkinderen

 • Aafke

  1 week ago

  Oeh! Hele leuk actie! Ik doe graag mee voor de baby en mama crème ❤️

 • Jacqueline de Waal

  1 week ago

  Geweldig goede bescherming

 • Manuela Konijnendijk

  1 week ago

  Ik zou dit graag willen proberen, baby en mama dan☺️. Hier kan niet genoeg aandacht voor zijn!

 • Marijke

  1 week ago

  Kids en Mama! Leuke actie, dit wil ik graag proberen!

 • L tromp

  1 week ago

  Zoveel over gehoord nog niet kunnen proberen misdoen nu?

 • Karin Noordzij

  1 week ago

  Ik doe graag mee voor de babyt+ mama

 • Maria

  1 week ago

  Zonder mij gaar mijn baby de zon niet in dus: Baby/mama!

 • Diny Frijters

  1 week ago

  Mooie actie! Ik doe graag mee voor baby+mama.

 • Willem de Wal

  1 week ago

  Leuke actie voor mijn neefje en zijn vrouw, ze hebben sinds een kleintje erbij, dus de baby + kids flacon zou heel goed uitkomen,

 • Shiv Chin

  1 week ago

  Leuk, leuk, leuk én handig! Ik doe heel graag mee voor de baby + kids.

 • Dineke

  1 week ago

  Goeie actie! Graag baby + mama

 • anja te kloeze

  1 week ago

  ik doe mee voor de baby en mama

 • pascale

  1 week ago

  heel graag de baby & kids!!!

 • Noortje

  1 week ago

  Ik doe graag mee voor he en kids pakketje! Lijkt me heel fijne smeerseltjes!

 • Cindy

  1 week ago

  Leuke actie, wij doen mee voor de kids.

 • Marian B

  1 week ago

  Dat komt zeker van pas. Mijn zoontje en ik hebben een gevoelige huid en krijgen van gewone zonnebrandcrème als snel uitslag. Ik doe dus graag weer mee.

 • Jan

  1 week ago

  Graag verloot ik mee voor baby + mama

 • Corine N

  1 week ago

  De baby + kids graagerg benieuwd naar deze producten. Heb gevoelige huid -kindjes dus dan zijn deze producten een uitkomst

 • Carolien

  1 week ago

  Heel leuke en goede actie met dit weer. Ik die graag mee voor de set baby + mama.

 • Debby Koeman

  1 week ago

  Lekker zomerse actie, leuk! Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtjes. Doet u mij het baby + kids set.

 • Sabrina

  1 week ago

  Heel graag de baby en kids

 • R. Barnhoorn

  1 week ago

  Een leuke actie met een broodnodige prijs. Het wordt steeds heter en je verbrand steeds sneller. Ik doe mee voor de set baby + mama voor mijn zus.

 • inge groenen

  1 week ago

  baby + mama

  Ik ga samen met mijn lieve grieten
  verantwoord van de zon genieten.
  door genoeg zonnebrandcrème op ons lijf te ‘gieten’.
  Met een Derma (baby+mama) zonnebrandpakket
  worden wij echt in het zonnetje gezet
  en beleven wij veel smeer- en zonpret!

 • Bets

  1 week ago

  Wat zou deze Derma zonnebrand fijn zijn om eens uit te proberen voor onze gevoelige huid. Ik zou de Baby +Mama graag willen om onze huid goed te beschermen!

 • Anita te Gussinklo

  1 week ago

  De baby + Mama zou ik graag willen proberen.
  Vandaag aardig verkleurd, en zo belangrijk om goed te beschermen.
  Vooral bij de allerkleinste

 • Anja jager

  1 week ago

  het is goed om ons zelf goed te kunnen beschermen dus ik doe mee

 • Marja

  1 week ago

  Ik doe graag mee voor baby plus mama

 • Mark

  1 week ago

  Ik doe mee voor onze baby en andere kids, daarom graag het baby & kids pakket!

 • Marieke

  1 week ago

  Jaa ik doe graag mee voor onze 3 kinderen, allemaal een gevoelig huidje. Ik doe mee voor de kids variant

 • Jade Heerschap

  1 week ago

  Doe graag mee voor de baby+mama. Zelf verbrand ik niet snel, maar krijg wel overal jeukende uitslag van. Het is al jaren een zoektocht naar een geschikte zonbeschermer. Mijn zoon heeft eczeem, vrees dat hij het gevoelige huidje van zijn mama heeft geërfd.

 • angela

  1 week ago

  Baby en kids voor mijn 3 die graag buiten zijn❤

 • Anton Hompe

  1 week ago

  kids WIL IK WEL WINNEN VOOR MIJN KLEINKINDEREN ALS ZE BIJ oPA KOMEN ZWEMEMN………

 • Lottie

  1 week ago

  Hartstikke handig! Graag de baby + mama!

 • Anneliese de Waal

  1 week ago

  Ik doe erg graag mee voor baby + kids

 • Gerda

  1 week ago

  Voor mijn dochter doe ik mee voor baby + mama, want zij is moeder geworden en haar zoontje is nu 4 maandjes.

 • Sonneke \

  1 week ago

  Ik zou graag de baby+ mamma willen winnen

 • Tamara

  1 week ago

  Baby & Mama zou supertof zijn!

 • Marloes

  1 week ago

  Mooi! Baby en Mama is mijn favoriet.

 • Els Timmers

  7 dagen ago

  Gaaf! Baby & Mama voor mij.

 • Inge Speemanns

  7 dagen ago

  Wow wat een mooie actie! Ik zou heel graag de Baby+Mama setje willen winnen. Ik ben nu 14 weken zwanger, en merk wel dat mijn huid veel sneller rood worden.

 • Luna Stadhouder

  7 dagen ago

  Ik zou heel graag baby+mama willen winnen voor mijn schoonzusje en neefje die wordt verwacht

 • Gea Jager

  6 dagen ago

  fijn om ons allee te kunnen beschermen buiten

 • Marieke

  6 dagen ago

  Voor op de eerste vakantie van mijn kleine aapje

 • Sophie hoc

  6 dagen ago

  Lijkt me heerlijk spul!
  Ik maak graag kans op de baby+mama

 • Jolijn

  6 dagen ago

  Fijne actie! Ik maak graag kans op baby + mama

 • Eva

  6 dagen ago

  Heel graag! Baby/kids

 • Tamara Jongkees

  6 dagen ago

  Wij gebruiken graag zonnebrandcrème met een minerale filter. Ik doe mee voor baby+kind

 • Nadine

  6 dagen ago

  Ik doe graag mee voor de baby + mama. Mijn babyhuidje kan namelijk ook wel wat smeersel gebruiken. Ik verbrand super snel!

 • kempenaers anita

  6 dagen ago

  doe graag mee voor de baby-kids

 • Tine

  5 dagen ago

  .
  .
  ⭐️⛱Dag Mir!⛱
  .
  Dit is zo een perfecte prijs dat ik iets bijzonders wilde doen en niet enkel liken en delen, dat mag he haha, dus maakte ik een zonnen-op-een-zomerdag-gedichtje! De lockdown heeft lang genoeg geduurd..En m’n vriendjes
  @bobobrw en @muisjeloamhill gun ik deze prachtige prijs ook, zodat ze veilig kunnen zonnen met de baby.. ik waag mijn kans voor 1 van beide setjes, maakt niet uit❤️
  .
  Ik liep net es naar buiten,
  hoorde vogeltjes fluiten
  De zon scheen fel in m’n gezicht:
  de hele wereld was verlicht
  Een zachte en heel warme wind
  maakte me erg blijgezind ✅
  Ja ik voel ineens geluk:
  de zomer kan al nt meer stuk
  Zo ga ik lachend door het leven,
  wil ik nog veel moois beleven
  Ik maak me dus al zomerklaar:
  smeren doe ik, reken maar
  Oh, ‘k wou dat hij nù al begon,
  m’n reisje met die warme zon
  Ik verlang zo naar wat rust:
  VAKANTIE is nu wel ‘n must
  #zonneschijn #spf #tanning #relax #holidays

 • Cora van der Bijl

  4 dagen ago

  Baby + kids graag voor mijn mannetje Matz en meisje Cataleya wie een gevoelige huid heeft

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Een open haard in huis met kinderen?

Een open haard is een accessoire in je interieur die ...

Close