Helemaal in Kerstsfeer met de producten van Jouwbox

Als je mij ondertussen een beetje kent, dan weet je hoe dol ik ben op verrassingen. En dan al helemaal in de vorm van een doos met inhoud. Vroeger waren het de Kerstpakketten, tegenwoordig de dozen met boodschappen. Maar nu ben ik weer eens verblijd met een box vol leuke spulletjes voor mij. Niets huishoudelijks, gewoon pure verwennerij. Het heet dan ook niet voor niets Jouwbox met als extra slogan “om van te genieten”. Het maakt haar naam waar hoor. Al bij het openen ziet het er uit om door een ringetje te halen. Echt een feestje om uit te pakken. Ik vertel je dan graag wat er in zat.

Maybeauty body scrub en Seacret make-up remover doekjes in Jouwbox

https://meervanmir.eu/helemaal-in-kerstsfeer-met-de-producten-van-jouwbox

Alhoewel ik niet een trouwe verzorger van mijn huid ben, vind ik het wel fijn om zo nu en dan extra aandacht er aan te geven. Een goede scrubbeurt op zijn tijd helpt daarbij. De Maybeauty bodyscrub bevat kokosolie om de huid heerlijk poezelig te maken en koffie om de doorbloeding te stimuleren. Ik had al eerder gehoord dat koffie dat effect kon hebben, dus ben zeker benieuwd ernaar.

De make-upreinigingsdoekjes ben ik ook zeer nieuwsgierig naar. Er zit sowieso Alle Vera in en ik weet sinds kort dat dat bijzonder goed is voor je huid. En wie is er nou niet benieuwd naar de werking van dode zee mineralen? Dat belooft wat!

Vitals Concentrace, Piroche body oil en Erica Zilver Deo

https://meervanmir.eu/helemaal-in-kerstsfeer-met-de-producten-van-jouwbox

In eerste instantie dacht ik dat de Vitals Concentrace een huidverzorgingsproduct was, maar het is dus een concentraat. Het is een soort van voedingssupplement. Doorn een hoeveelheid druppels per dag in je water te doen, krijg je extra Chioride, Magnesium en Natrium binnen. Uiteraard is het een aanvulling op je voeding en niet een vervanging.

De body oil is uiteraard wel gewoon voor je lichaam. Je kan deze gebruiken om je huid soepel en zacht te maken of voor bij een massage. Door de vanille aroma is het ook typisch iets voor de donkere dagen. Misschien een leuk kerstkadootje?

Dan is er nog de deo. Het schijnt zo te zijn dat er in veel deodoranten tegenwoordig aluminium zit om het zweten tegen te gaan. Niet zo’n fijn idee om op jezelf te spuiten. Deze is dan ook vrij van dit ingrediënt. Maar door he colloïdaal zilver beschermen het nog steeds goed tegen vervelende geurtjes. Misschien iets om kado te geven aan die ene in je omgeving die wel eens wat frisser zou mogen ruiken?

By Kelsha lipstick, Mudmasky winter mask en Suit Matters Bakuchiol

https://meervanmir.eu/helemaal-in-kerstsfeer-met-de-producten-van-jouwbox

Deze Kerst zal ik verschijnen met zwoele lipjes door By Kelsha. Zij heeft mij namelijk verblijd met een waterproof lippenstift, die ook nog eens verzorgend is. Zonder dat er verder rare stoffen in zit. Ik ben vooral nieuwsgierig of het goed blijft zitten de hele avond!

Ben jij dol op maskertjes, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan is de Mudmasky Leave-me-on winter mask echt een uitkomst voor je. Je smeert het ‘s-ochtends op je huid en je laat het vervolgens de hele dag zitten. Ja, je haalt het er niet af! Eigenlijk heb je dan dus een extra beschermingslaagje tegen de barre weersomstandigheden. Klinkt als een goed plan!

Speciaal voor de Kerst heeft Jouwbox van Suit Matters de Bakuchiol toegevoegd. Dit serum met Retinol masseer je voor het slapengaan op je huid. Het zal je huid minder geïrriteerd maken en ontstekeningsremmend zijn. Heel handig voor na al de Kerstetentjes. Mijn huid wordt er dan meestal niet beter op.

Natural Temptation Thee, Latzimas olijfolie, Melvita Honing en Floky Knoflook

Ik ben echt een theeleut geworden deze zwangerschap. Met de My Golden Star Thee van Natural Temptation kom ik de winterdagen wel door, hoor! Het is namelijk een combinatie van gember, laos en kurkuma. Klinkt heerlijk winters toch?

Als ik aan olijfolie denk dan schiet Italië bij mij te binnen. Maar op Kreta kan je natuurlijk ook gewoon olijven vinden, dus waarom dan ook geen olijfolie? En zo kom je dan op de biologische variant van Latzimas. Het komt uit de provincie Rethymnon. . Deze olie wordt koudgeperst en (in tegenstelling tot de meeste industriële olie) niet geraffineerd. Zo blijven veel waardevolle stoffen behouden die er anders uitgefilterd zouden worden. Dit zorgt voor een top olijfolie, die zacht van smaak is en waarin je de oorsprong nog proeft.

Mijn dochters zeuren al tijden om honing, dus dit keer ligt er een klein extra pakketje onder de boom voor ze. Je kan de honing van Melvita ook op de huid smeren, maar ik denk dat het bij ons thuis in de thee of op brood zal worden gebruikt. Voordat ze al hun broodbeleg als crèmetjes aan gaan zien.

Dan als laatste, maar zeker niet als minste, is er de zwarte gepelde knoflook. Iedereen weet dat knoflook erg gezond is. Je gaat er alleen zo van ruiken. Daar kan zelfs de Erica deodorant niet tegen op. Maar wist je dat als je het fermenteert op 40 graden, het wel alle belangrijke voedingsstoffen behoudt maar niet meer zo sterk ruikt? Ook wel zo fijn voor de mensen die je de volgende dag nog aanspreken moet. Het smaakt alleen wel wat anders dan de witte knoflook. Al nieuwsgierig om eens te proberen?

Jouwbox

Al deze heerlijke producten zitten dus in de Kersteditie van Jouwbox. Het is bedoeld voor hen die op een gezonde en voordelige manier in aanmerking willen komen met nieuwe producten. Eens per kwartaal wordt er een nieuwe JouwBox uitgeleverd die voldoet aan de strenge richtlijnen van voedingsdeskundige Ralph Moorman. Het zal altijd minimaal tien producten bevatten met een minimale winkelwaarde van €125. De Kersteditie bevat bijvoorbeeld 11 items en heeft een totaalwaarde van €175! En je koopt het voor slechts €39! Klinkt goed, toch?

https://meervanmir.eu/helemaal-in-kerstsfeer-met-de-producten-van-jouwbox

Winactie

Omdat ik zulke lieve lezers heb, mag ik van Jouwbox iemand blij maken met een eigen exemplaar. Wil jij wel een doos vol van deze heerlijke producten winnen? Laat mij dan weten welke je het meest aanspreekt en wie weet heb jij voor Kerst nog de Jouwbox binnen. Meedoen kan tot en met 18 december. Succes!

39 thoughts on “Helemaal in Kerstsfeer met de producten van Jouwbox

 • Ohhh lekker. Ik ben het meest benieuwd naar de maybeauty bodyscrub. Ik heb net als jij ook ergens gelezen dat koffie goed is voor de doorbloeding, ik heb spataders dus heb het opgezocht. Kokos ruikt altijd lekker dus midden in de winter toch een beetje tropische feeling met de scrub. Ik doe graag mee

 • De wintermasker die lijkt me geweldig.. niet er af hoeven halen ?? Da’s pas apart.. de thee.. ja die zou ik geven aan mn moeder aangezien ze verslaafd is aan gember .. de lichaams olie mm mm JaaaA zo graag.. ben dol op vanille.. de honing, de Deo.. alles lijkt me echt zoals je zegt.. verwennerij en voor ons zelf.. hebben we wel een x verdiend, Toch?? Zou zeker ook t een en ander met mn moeder delen.. leuk voor dr 65 e verjaardag.. of ik bestel er 1 bij voor haar als t me bevalt.. want de kersteditie is inderdaad erg royaal .. qua waarde zo hoog en laag qua kosten

 • Vanessa Raffaëla says:

  Ontzettend leuk samengestelde box zeg! Alle producten klinken interessant. Maaarrrr de zwarte gepelde knoflook springt eruit. Mijn man en ik houden van koken en nieuwe dingen uitproberen (en onze 2 kleine kinderen voorschotelen).

 • De zilver deo en de golden star thee staan bij mij bovenaan, Die zou ik wel graag eens willen proberen. Verder is het natuurlijk te gek als je zo’n doos met prachtige producten krijgt!

 • Ik ben erg benieuwd naar de Deo en de Stay on mask. . Ik probeer nu verschillende deo’s uit zonder rommer erin. Maar nog niet echt te vrede van eentje.
  En met dit weer is een masker en bescherm laagje wel lekker voor je huid

 • elisabeth maria martina says:

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  ik ben fan van honing dus daar zou mijn voorkeur naar uitgaan
  wat een mooi exemplaar om weg te geven
  met een beetje geluk kunnen de feestdagen al niet meer stuk

 • Wat een prachtig pakket! Dat is geen feestje maar een groot feest! Wat een fijne producten. Ik kan maar heel moeilijk kiezen welk product me het fijnst lijkt. Ik zou het pakket delen met mijn moeder en mijn buurvrouw. Zelf denk ik dat ik de thee het lekkerst vind als echte theeleut. Wat kan ik ontzettend genieten van een heerlijke mok. Mijn lieve mams is al een tijdje ziek en heeft daardoor een heel droge huid. Zij zou erg blij zijn met de body oil. Mijn buurvrouw heeft vorige week een ongeluk gehad. Ze is zomaar op het zebrapad aangereden en zit onder de schrammen en blauwe plekken. Als haar huidje weer een beetje geheeld is, dan is de scub heel fijn voor haar. De andere producten zouden onder de kerstboom gaan en iedereen mag iets uitkiezen. Dat zou wel heel leuk zijn, want veel cadeautjes hebben we meestal niet. Echt super leuk dan.

 • Betti Scheringa says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Ben van het pakket wel erg benieuwd naar verschillende producten, de leave me in mudmasky ben dol op maskertjes maar een leave in nog nooit geprobeerd , de Maybeauty body scrub en de Vitals Concentrace en de deo lijken me ook super

 • carina peters says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Ik ben zelf ook gek op deze boxen en kijk ook geregeld naar unboxing filmpjes op you tube, deze variant kende ik nog niet. Ziet er wel leuk uit, goed gevuld.

 • Wauw, hier word je toch blij van? Ik doe graag mee en ben het meest benieuwd naar de lipstick! Ik heb nog geen lipstick kunnen vinden die én lang blijft zitten én verzorgend is, dus ik ben heel benieuwd

  • Van harte gefeliciteerd! Wat een ontzettende leuke box met zo enorm veel leuke producten erin. Super tof dat je er één weggeeft!
   Ik vind het lastig om te kiezen. Bijna alles spreekt me wel aan en ben erg benieuwd hoe ze bevallen!
   Maar als ik echt moet kiezen dan ben ik erg benieuwd naar de Bakuchiol en de zwarte knoflook!

 • Wat een geweldige mooie jouw box is dit en helemaal om het ook nog eens te mogen winnen. ik ben zeer benieuwd naar de Maybeauty bodyscrub met kokosolie, een heerlijke verwennerij waar ik maar wat graag zelf mee verrast en verwend wil worden. Ik doe er super graag voor mee!!!

 • Wat een fantastisch mooi Kerstpakket, deze Jouwbox in Kerstsfeer.
  Wat zitten er mooie producten in.
  Ik kende deze Jouwbox niet.
  Zal een verrassing zijn, die uit te pakken.
  Ik ben het meest benieuwd naar de biologische olijfolie en hoe die smaakt.
  Gebruik in de keuken dagelijks olijfolie, ook bij het bakken en braden.
  Volg bloglovin en doe graag mee.

  • Net gelezen op facebook dat je jarig bent geweest, daarom wil je toch nog even van harte feliciteren met je verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid wensen.

 • Een mooi pakket! Ik kende JouwBox nog helemaal niet. Zou graag kennis maken. Ik ben het meest benieuwd naar de body oil en body scrub omdat ik erg hou van dit soort producten.

 • Wat een verwennerij! Ik vind het leuk om nieuwe voor mij (nog) onbekende producten uit te proberen! Het product dat mij het meeste aanspreekt is de Klaver honing! Héérlijk in de thee of een beschuitje en voor mijn dochter op een pannenkoek!
  Kortom, ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.