Ik vind mezelf een best wel georganiseerd typetje. Manlief vindt mij een enorme rommelkont. Misschien heeft hij daar ook wel een beetje gelijk in, maar in al mijn rommel weet ik wel waar alles ligt. Zodra hij gaat opruimen ben ik mijn spulletjes kwijt. En hij weet meestal ook niet meer waar hij het heeft neergelegd. Sterker nog, ik denk dat hij ondanks zijn opruimmanie vaker zijn spullen kwijt is dan ik. Er zit gewoon systeem in mijn zooi en die moet niet doorbroken worden. Oké, ik mag best wat meer achter me opruimen, maar daar heb ik het nu niet over.

Zie bijvoorbeeld mijn tas. Mijn tas voor dagelijks gebruik heeft een flinke omvang. Er moet dan ook behoorlijk wat meegenomen worden. Eigenlijk is de ruimte gewoon noodzakelijk om mijn halve leven mee te kunnen nemen. Ik moet er onder andere mijn telefoon, oplader, portemonnee, haarborstel, mascara, oogdruppels, zakdoekjes, haarelastiekjes, toetendoekjes, pennen, autosleutel, huissleutel, werkpasje, paracetamol (voor jong en oud), migrainepillen, tampons, maandverband, notitieblokje, deodorant, parfum, pincet, nagelvijl, pinpasjes en crackers in kwijt kunnen. Een beetje formaat hutkoffer is dus dan ook wel een must. En het mooie is, is dat ik alles wel kan terug vinden in mijn handtas. Als manlief iets er in moet zoeken, kan hij het echt niet vinden en krijg ik het binnen een minuut weer terug met de boodschap dat ik het zelf moet (uit)zoeken.

Gezien de hoeveelheid spulletjes, die ik dagelijks met me meeneem, is het ook niet meer dan logisch dat ik een goede kwaliteit tas nodig heb. Daarnaast ben ik natuurlijk vrouw en wil ik dat het er ook nog enigszins leuk uit ziet. De oplossing van manlief om gewoon een rugzak te gebruiken heb ik dan ook maar genegeerd. Mijn huidige tas is alweer bijna aan vervanging toe en ik ben dus al een beetje aan het rondkijken op websites naar een nieuwe “hutkoffer”. Een vriendinnetje wees mij op de website van Brandfield en dan met name de Furla tassen. Ik moet eerlijk zeggen, dat het inderdaad super chique tassen zijn. En ze zijn ook nog eens helemaal van leer. Ik vind dat stiekem altijd zo lekker ruiken. Als ik uit de Furla selectie zou mogen kiezen, zou ik denk ik voor de Rialto L schoudertas gaan. Het lijkt me dat daar een hoop in meegenomen kan worden. En ik vind een schoudertas eigenlijk fijner dan een handtas. Zo heb ik namelijk altijd een hand vrij, wat met drie kleine kinderen bijna een must is. Welke zou jij kiezen?

Uit de nieuwste collectie Furla tassen bij Brandfield