Als je ’s morgens wakker wordt en je hoort getrippel op de trap, dan weet je dat jouw kids wakker zijn en beneden lekker gaan spelen. Toen mijn dochter nog klein was, betekende dat geluid van die voetjes op de trap, dat ik me nog even kon omdraaien. Ze vond het namelijk heerlijk om in de ochtend weg te dromen in haar fantasiewereld met haar Little People. Ik moest haar dan ook vooral alleen laten. Mijn zoon daarentegen….als hij wakker is, moet de hele wereld dat weten…

De eerste uren van de dag

Mijn zoon is altijd heel vroeg wakker. 5 uur, half zes, het is helaas geen uitzondering. Mijn man of ik gaat dan met hem naar beneden naar de woonkamer om de eerste uren van de dag rustig op te starten. Vaak gaan we met een foampuzzel spelen of kijken een filmpje. Soms worden er zelfs autootjes of een treinbaan bij gehaald. Dat kan nogal wat lawaai met zich mee brengen. En juist daarom ben ik zo blij dat we de juiste vloer hebben om op te spelen. Weleens van een PVC vloer gehoord?

Lees ook: Peggy over hoekbanken

PVC vloer

Ik heb in mijn leven in heel veel huizen gewoond. In de meesten lag er een laminaatvloer. Goedkoop, maar vaak ontzettend gehorig en koud. In een ander huis had ik overal vloerbedekking. Lekker warm aan de voetjes, maar er vloog ongelooflijk veel stof in het rond en niet praktisch met honden. In ons huidige huis hebben we een prachtige grijze PVC vloer laten leggen. Voelt warm aan, is makkelijk schoon te maken, is niet gehorig en kan tegen een stootje. Heel makkelijk dus met de autootjes van mijn zoon, die nogal hardhandig over de vloer worden gereden.

Nog 1x verhuizen

We willen in de nabije toekomst nog 1 keer verhuizen, zodat mijn zoon ook de ruimte van een grote tuin kan ervaren. Nu wonen we in een prachtig huis met een groot dakterras, maar dat is voor mijn zoon echt te weinig ruimte. Daarom de wens van een grote tuin. Wat er in dat nieuwe huis op de vloer komt? Jawel, toch echt weer PVC vloeren kopen.