Maar weinig dingen weten zo lang hun populariteit te behouden als sierden. Honderden jaren geleden werden sieraden al gebruikt om aan te geven dat iemand heel waardevol voor iemand was, om zijn of haar status mee te bevestigen of om gewoon beter voor de dag te komen. Vandaag de dag zijn er tal van sieraden te vinden waardoor het soms lastig wordt om een keus te maken. Mocht je momenteel nog op zoek zijn naar een sieraad voor jezelf, of om aan iemand anders cadeau te geven, dan kun je in dit artikel zien wat de laatste trends zijn. Zo wordt het veel gemakkelijker om een keus te maken en bovendien eindig je met iets wat echt in de smaak zal vallen. 

Zilveren ringen 

Een van de meest populaire sieraden voor vrouwen, zijn zilveren ringen. Deze ringen worden gezien als stijlvol, maar niet stijfjes. Een zilveren ring is heel goed te combineren met een chique outfit, maar doet het net zo goed bij een casual outfit. Je kunt zilveren ringen in vele soorten en maten vinden en je kunt ze eveneens zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld een gravure in de ring laten aanbrengen van de dag waarop je je geliefde ontmoet hebt, de naam van je kinderen of een spreuk die je veel doet. Alles is mogelijk om een geheel persoonlijk sieraad te maken. Informeer daarom even bij je leverancier naar de mogelijkheden. 

Birthstones

Over een sieraad wordt wel gezegd dat het een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Dat geldt zeer zeker voor birthstones. Deze sieraden hebben een betekenis die in verbinding staat met de maand waarin jij geboren bent. Je hebt dus twaalf verschillende stenen en iedere steen is meer dan alleen een sieraad. De steen staat voor een energie die bij jou past. Met deze steen krijg je wat je nodig hebt en dus zie je er niet alleen van buiten beter uit, maar voel je je ook van binnen beter. Als je deze steen niet voor jezelf koopt, is het ook een heel geschikt cadeau. 

Sieraden met een boodschap

Als je meer wilt dan alleen een ring met een inscriptie, dan kun je eens kijken of een volledig persoonlijk sieraad iets voor je is. Als ouder kun je bijvoorbeeld een ketting laten maken met de naam van je kind / kinderen erop. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Dan is een mooie gouden armband met ‘believe in yourself, everything is possible’ een goede keus. Wil je hem liever in het zilver? Geen probleem want hij is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen bij de betere leveranciers. Bekijk daarom de opties eens om te zien wat jij jezelf zou willen geven, of wat je cadeau aan iemand anders zou willen doen.