Spelen en stylen met de poppen van #Snapstar

Wat is het toch een prachtige speelgoed tijdperk waarin we nu leven. Het lijkt wel alsof de mogelijkheden eindeloos zijn tegenwoordig. Dat bleek wel tijdens de bekendmaking van de genomineerden van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing. Met grote ogen hebben de kinderen en ik naar alle het nieuwe moois gekeken. En uiteraard hadden mijn dametjes zo hun voorkeuren. Éen daarvan waren de recent in Nederland uitgekomen poppen van #Snapstar. Het was liefde op het eerste gezicht.

De dames van #Snapstar

Zes vriendinnen, met elk een eigen stijl. Dat zijn de poppen van #Snapster. Met hippe namen zoals Lola, Aspen, Echo, Yuki, Dawn en Izzy veroveren ze beetje bij beetje de wereld. Het komt natuurlijk door hun geweldige outfits en fantastische haren, aldus mijn dochter. Maar vooral ook omdat deze onderling wisselbaar zijn. De enige dag is Echo blond en de andere dag heeft ze blauwe haren. Vooral het zeemeerminpakje was erg in trek. Deze staat inmiddels op het verlanglijstje voor Sinterklaas. Het is weer eens wat anders dan de bekende blonde dame. En met hun gevoel voor stijl, hun ontzettende flexibiliteit en de talloze mogelijkheden zijn de #Snapstar dames een groot succes bij mijn zesjarige en haar vriendinnetjes.

#Snapstar

Ze veroveren het internet

Omdat onze kinderen tegenwoordig al vroeg bekend raken met de online wereld, kunnen ze met de poppen van #Snapstar op een veilige manier een virtual reality wereld creëren. In elke verpakking zit namelijk een green screen. Als je de pop ervoor plaatst en de speciale #Snapstar app opent, komt ze tot leven. Niet helemaal natuurlijk, maar ze is dan volledig te stylen met haar en make-up. Zelfs de achtergrond kan je aanpassen. Zo kan een kind de favoriete look creëren en uiteraard ook bewaren. Het is een grappige en unieke manier om je gevoel voor stijl te ontdekken. En het is echt typisch iets wat past bij deze generatie.

Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019

Deze nieuwe poppen zijn zo goed ontvangen, dat ze zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Je kan ze vinden in de categorie voor 6 & 7 jaar. Dit was de mening van de jury: Met de Snapstar poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met sociale media. Voor iedereen is er wel een pop: er zijn zes verschillende. Een green screen als achtergrond om te fotograferen en een standaard voor de pop worden meegeleverd. Met andere kapsels en make-up kan de hele look en feel van de pop worden veranderd.

De #Snapstar dames zijn inmiddels online verkrijgbaar bij Bol.

Vergeet sowieso niet te stemmen op jouw favorieten van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019! Tot 3 november kan je stemmen. Kijk ook gelijk hoe je fantastische prijzen kan winnen. Wie zal de prijs winnen op 6 november?

22 thoughts on “Spelen en stylen met de poppen van #Snapstar

 • Wat leuk! Dit zou mijn dochtertje geweldig vinden. Ik weet zeker dat ze ze allemaal leuk vindt. Maar pop Lola wellicht wel het allermooiste. De kleuren van het haar en haar naam.

 • Wat een leuke poppen, echte stars.
  Maar ik ga voor Dawn, ze lijkt sprekend op mijn dochter en dat vindt mijn kleindochter vast ook.
  En dan dat haar, net zo als mijn dochter het draagt.
  Een lievelingspop, die op haar moeder lijkt, zou dat niet leuk zijn.
  Ik volg op Bloglovin en doe weer graag mee.

 • Ik denk dat mijn dochter Izzy of Lal het leukste vind. Wat een super leuke poppen ook voor wat grotere meiden, en foto’s maken, verkleden en optutten past natuurlijk helemaal in hun straatje. Ik loot heel graag mee om mijn dochter te verassen met deze mega leuke prijs!

 • Marijke Horjus says:

  Super leuk zijn ze! Onze dochter vind dit geweldig!! helemaal de pop Lola vind zij mooi! Met haar gekleurde haren haha wij hebben net het bol.com boekje binnen en de SNAPSTAR poppen werden hier al uit geknipt wij gaan duimen!

 • Ingrid Langstraat says:

  Lola is 99% Unicorn en ze bruist van de goede energie! Lola straalt een en al positiviteit uit en ziet alles door een roze bril. Lola droomt ervan om de wereld nog mooier te maken en door haar spontane karakter vinden de andere meiden het geweldig om bij haar te zijn. Lola weet namelijk als geen ander het beste uit iedereen te halen!

  Dit is de omschrijving bij Lola en spreekt mij en mijn dochter het meeste aan. Ze ziet er ook heel mooi en lief uit en heeft een mooi karakter!

 • Ik heb elise (8) even laten kijken want zij had ze al gespot: Perfect voor mijn barbie-huis mam! Ik vind deze poppen ook wel erg leuk hoor. Echt hip en van deze tijd. Aspen vind ze leuk want die lijkt het meeste op haar. maar dawn vindt ze ook leuk want die lijkt op haar vriendinnetje.

 • Echo en dawn zijn wel heel erg leuk. Een beetje glitter en glimmen daar houden wij wel van. Maar de andere zijn ook schitterend mooi . Ik doe heel graag mee aan deze super leuke actie.

 • Linda Smeets says:

  Wat zijn ze leuk zeg! Dawn spreekt mij het meeste aan maar de andere poppen zijn ook mega cool!
  Ik zou hier graag mijn dochter mee willen verrassen in de decembermaand en doe daarom dan ook graag mee.

 • Patricia Paling says:

  Super leuk, zeg!!! Mijn 7-jarige dochter vindt Lola het allerleukst! Dat had ik ook wel verwacht…99% unicorn, mooi kleur haar en wil de wereld mooier maken. Past echt bij haar! Zou een geweldig cadeau zijn voor december…voor de feestdagen of haar 8ste verjaard op 22-12!

 • Wow! 3 poppen in een pakket? Mijn nichtje is binnenkort weer jarig en ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen. Natuurlijk blijf ik graag haar lievelingstante, met dit pakket moet dat lukken 😉 Lola spreekt mij het meest aan, vrolijke kleuren.

 • Dat zou mijn dochter zo tof vinden! De baby born voor haar verjaardag dit weekend is al binnen, maar deze poppen zouden zomaar tevoorschijn kunnen komen uit zo’n jute zak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.