Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een zwemmende Ariël voor in bad”

Als ik ergens dol op ben, is het wel badderen. Al van kinds af aan kan ik uren in bad liggen, af en toe met warm water bijvullend. Tegenwoordig geniet ik dan van een boek of een filmpje op mijn telefoon. Vroeger ging ik het liefst met mijn broertje en zussen in bad en speelden we badspeeltjes. Niet de reguliere badspeeltjes hoor. We hebben bijvoorbeeld vaak ons Playmobiel in bad genomen net zoals de oude Barbies van onze moeder. Niet die van ons zelf! We hadden namelijk ontdekt dat als de haren van de Barbie nat werden, ze voorgoed overeind bleven staan. Althans, dat was zo gebeurd met die van onze moeder. We hebben het natuurlijk niet geprobeerd met onze eigen poppen. En tot op de dag van vandaag durf ik het gewoon ook niet er op te wagen. Dus mijn meisjes mogen hun Barbies ook niet mee in bad. Ik heb gewoon gezegd dat ze niet kan zwemmen.

Een pop voor in bad

Wie natuurlijk wel kan zwemmen is Ariël de Zeemeermin. Zij is geboren in en voor het water. En ook nog eens prinses met mooie lange haren! Dat klinkt als een ideale pop voor in bad. Gelukkig dachten ze daar bij Hasbro ook zo over en is de zwemmende Ariël pop uitgebracht. Eindelijk eens een echte dame voor tijdens het badderen en in het formaatje van de hierboven genoemde blondine. En wat nog leuker is is dat ze het ook gewoon nog eens helemaal zelf doet! Het zwemmen dan. Al nieuwsgierig? Wij, als in mijn dochters, hebben de prinses van de zee mee in bad genomen en hebben zelf ervaren of ze de belofte waar maakt.

De doop van Ariël 

Ariël werd vol verwachting met een grote plons in het water geworpen. Maar ze deed gewoon werkelijk niets! Hoe ze ook gekeerd werd, met haar vinnen spartelen weigerde ze pertinent. Tijd dus voor deze mama om de doos te lezen en er achter te komen dat er batterijen in moesten. (Niet mijn meest heldere moment). Na het plaatsen van haar drijfveer, kon Ariël eindelijk haar kunstjes vertonen in het water. En ze leek er geen genoeg van te krijgen! Die vinnen gingen maar heen en weer en ze zwom zo het hele bad rond. Mijn kinderen waren inmiddels op de rand gaan zitten om haar de ruimte te geven. Zeggen ze. Ik denk dat ze het misschien stiekem ook wel spannend vonden, dat Ariël uit zich zelf van de ene kant naar de andere zwom. En altijd maar met die enorme glimlach op haar gezicht. Gelukkig hield ze op het droge op met het gespartel. Pas als de sensoren op haar buik in contact met water komen, gaat ze los.

De kinderen hebben zich prima vermaakt met hun nieuwe badvriendinnetje. Ook als ze niet in het water zaten. En de haren van Ariël? Die blijven keurig in model.

Winactie

Van Hasbro mag ik een zwemmende Ariël weggeven (zonder batterijen). Is dit iets voor jouw kind voor bijvoorbeeld Sinterklaas? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Meedoen kan tot en met het einde van de winweek. Succes!

Facebook Comments

«

»

27 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  ik denk dat mijn kleindochter dan niet meer uit bad te krijgen is, wat een leuke gadget

 • Lynn Mahieu

  10 maanden ago

  Die lijkt me tof voor mijn dochtertje die tegenwoordig een echt poppenmoedertje is! 😀

 • Nele

  10 maanden ago

  Super leuk voor mijn dochtertje, ik doe graag mee

 • Marian

  10 maanden ago

  Geweldig voor Isabella van 4!

 • Linda Smeets

  10 maanden ago

  Echt iets voor onze dochter, dol op poppen en badderen. Kortom, ik doe graag mee.

 • Els Wanders

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa. Ze is nu vaak al niet goed het bad uit te krijgen, zal met zo’n leuke pop nog lastiger worden denk ik.

 • Marjo

  10 maanden ago

  Ja super leuk, mijn meisje zit in het aller aller laatste bad van zwemles, hoe leuk als ik dit win en ze samen kunnen zwemmen!

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Wat leuk zo’n pop die in bad zwemt.
  Dit vinden mijn kleindochters vast heel leuk.
  Vervelen zullen ze zich nooit meer, als ze bij mij in bad gaan, dat is zeker.
  Ik heb geen facebook maar volg bloglovin en doe graag mee.

 • Liline Erdmann

  10 maanden ago

  Wauw, gaaf! Ik doe graag mee!

 • Jolanda Woldhuis

  10 maanden ago

  Nou, dat is wel heel toevallig. Mijn dochter van 5 maakte zondag haar verlanglijstje en uit het dikke speelgoedboek knipte ze deze pop. Die wilde ze het liefste hebben. Hoe leuk zou het zijn als die dan op pakjesavond in de zak kan zitten!

 • Marian Zw

  10 maanden ago

  Leuk samen zwemmen in bad! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter

 • Marian B

  10 maanden ago

  Eindelijk een pop die in bad mag en ook nog kan zwemmen! Ik krijg mijn dochtertje nu helemaal niet meer uit bad denk ik. Een probleem voor later 😉

 • Kelly Aarts

  10 maanden ago

  Wat is deze leuk zeg! Mijn meiden spelen in bad altijd ‘zeemeerminnetje’, dus Ariël mag gezellig mee komen spelen!

 • Inge Hechtermans

  10 maanden ago

  Oooh Ariel….

  Al twee keer koos Lott bij het eendjes vissen op de kermis een zeemeermin-barbie en zoals dat Met kermisprulletjes gaat… waren ze beiden heel erg snel stuk. Met traantjes als gevolg natuurlijk.
  Ik wil m heel graag voor haar winnen zodat ze nu wel eens wat langer zeemeerminnenparadijs kan spelen in bad! ❤

 • Manon Laurier

  10 maanden ago

  Echt een super gave prijs. Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Zij vind in bad gaan de laatste tijd niet zo leuk en ik hoop dat daar met deze Ariel wel verandering in zal komen. Ze is namelijk helemaal dol op Zeemeerminnen!

 • Manon Laurier

  10 maanden ago

  Oh wat een super gave prijs. Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Zij vind in bad gaan de laatste tijd niet zo leuk en ik hoop dat daar met deze Ariel verandering in zal komen. Ze is namelijk helemaal dol op Zeemeerminnen!

 • Tamara

  10 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor Emma, groot fan van Ariël!

 • Kim

  10 maanden ago

  Kan ze mooi samen zwemmen met pinkie pie.

 • Jolein jolein

  10 maanden ago

  Super leuk ja !!! Hier zouden mijn dochters veel zwemplezier mee beleven in bad 🙂 WE doen dus dolgraag mee !!

 • Claudia Diependaal

  10 maanden ago

  Hoi hoi,

  Wauw ik doc gezellig mee! Jammer dat de film niet meer op Netflix te zien is. Want dit is een van mijn favorieten!

  Groetjes Claudia!

 • Marjo

  10 maanden ago

  Wij hebben geen bad maar wil wel heel graag meedoen want bij opa en oma kan hij in het zwembad super leuk voor mijn waterratjes maar ook alle nichtjes (5) die zullen echt genieten

 • Manon W

  10 maanden ago

  Ik doe mee!

 • Goele H

  10 maanden ago

  Zeemeerminnen vindt mijn dochtertje geweldig, en ik denk dat deze Ariel dus ook erg in de smaak zal vallen! Ik doe graag mee voor haar.

 • m chen

  10 maanden ago

  Leuk speeltje voor in bad, ik doe mee!

 • Jikke

  10 maanden ago

  Gaaf! Ik doe mee.voor mijn dochter.

 • Iris Bakker

  10 maanden ago

  Jaaaaa, afleiding tijdens het harenwassen! Hier worden mama’s trommelvliezen blij van!

 • Liesbeth

  10 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve petekindje! Ze zou dit geweldig vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een vriendje gevonden in Crate Creatures

Ik kende het speelgoed niet en onze kids, Lieke en ...

Sluiten