TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Een zwemmende Ariël voor in bad”

Als ik ergens dol op ben, is het wel badderen. Al van kinds af aan kan ik uren in bad liggen, af en toe met warm water bijvullend. Tegenwoordig geniet ik dan van een boek of een filmpje op mijn telefoon. Vroeger ging ik het liefst met mijn broertje en zussen in bad en speelden we badspeeltjes. Niet de reguliere badspeeltjes hoor. We hebben bijvoorbeeld vaak ons Playmobiel in bad genomen net zoals de oude Barbies van onze moeder. Niet die van ons zelf! We hadden namelijk ontdekt dat als de haren van de Barbie nat werden, ze voorgoed overeind bleven staan. Althans, dat was zo gebeurd met die van onze moeder. We hebben het natuurlijk niet geprobeerd met onze eigen poppen. En tot op de dag van vandaag durf ik het gewoon ook niet er op te wagen. Dus mijn meisjes mogen hun Barbies ook niet mee in bad. Ik heb gewoon gezegd dat ze niet kan zwemmen.

Een pop voor in bad

Wie natuurlijk wel kan zwemmen is Ariël de Zeemeermin. Zij is geboren in en voor het water. En ook nog eens prinses met mooie lange haren! Dat klinkt als een ideale pop voor in bad. Gelukkig dachten ze daar bij Hasbro ook zo over en is de zwemmende Ariël pop uitgebracht. Eindelijk eens een echte dame voor tijdens het badderen en in het formaatje van de hierboven genoemde blondine. En wat nog leuker is is dat ze het ook gewoon nog eens helemaal zelf doet! Het zwemmen dan. Al nieuwsgierig? Wij, als in mijn dochters, hebben de prinses van de zee mee in bad genomen en hebben zelf ervaren of ze de belofte waar maakt.

https://meervanmir.eu/review-hasbro-een-zwemmende-ariel-voor-in-bad/

De doop van zwemmende Ariël 

Ariël werd vol verwachting met een grote plons in het water geworpen. Maar ze deed gewoon werkelijk niets! Hoe ze ook gekeerd werd, met haar vinnen spartelen weigerde ze pertinent. Tijd dus voor deze mama om de doos te lezen en er achter te komen dat er batterijen in moesten. (Niet mijn meest heldere moment). Na het plaatsen van haar drijfveer, kon Ariël eindelijk haar kunstjes vertonen in het water. En ze leek er geen genoeg van te krijgen! Die vinnen gingen maar heen en weer en ze zwom zo het hele bad rond. Mijn kinderen waren inmiddels op de rand gaan zitten om haar de ruimte te geven. Zeggen ze. Ik denk dat ze het misschien stiekem ook wel spannend vonden, dat Ariël uit zich zelf van de ene kant naar de andere zwom. En altijd maar met die enorme glimlach op haar gezicht. Gelukkig hield ze op het droge op met het gespartel. Pas als de sensoren op haar buik in contact met water komen, gaat ze los.

https://meervanmir.eu/review-hasbro-een-zwemmende-ariel-voor-in-bad/

De kinderen hebben zich prima vermaakt met hun nieuwe badvriendinnetje. Ook als ze niet in het water zaten. En de haren van Ariël? Die blijven keurig in model.

«

»

28 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  ik denk dat mijn kleindochter dan niet meer uit bad te krijgen is, wat een leuke gadget

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Die lijkt me tof voor mijn dochtertje die tegenwoordig een echt poppenmoedertje is! 😀

 • Nele

  2 jaar ago

  Super leuk voor mijn dochtertje, ik doe graag mee

 • Marian

  2 jaar ago

  Geweldig voor Isabella van 4!

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Echt iets voor onze dochter, dol op poppen en badderen. Kortom, ik doe graag mee.

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa. Ze is nu vaak al niet goed het bad uit te krijgen, zal met zo’n leuke pop nog lastiger worden denk ik.

 • Marjo

  2 jaar ago

  Ja super leuk, mijn meisje zit in het aller aller laatste bad van zwemles, hoe leuk als ik dit win en ze samen kunnen zwemmen!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat leuk zo’n pop die in bad zwemt.
  Dit vinden mijn kleindochters vast heel leuk.
  Vervelen zullen ze zich nooit meer, als ze bij mij in bad gaan, dat is zeker.
  Ik heb geen facebook maar volg bloglovin en doe graag mee.

 • Liline Erdmann

  2 jaar ago

  Wauw, gaaf! Ik doe graag mee!

 • Jolanda Woldhuis

  2 jaar ago

  Nou, dat is wel heel toevallig. Mijn dochter van 5 maakte zondag haar verlanglijstje en uit het dikke speelgoedboek knipte ze deze pop. Die wilde ze het liefste hebben. Hoe leuk zou het zijn als die dan op pakjesavond in de zak kan zitten!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Leuk samen zwemmen in bad! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter

 • Marian B

  2 jaar ago

  Eindelijk een pop die in bad mag en ook nog kan zwemmen! Ik krijg mijn dochtertje nu helemaal niet meer uit bad denk ik. Een probleem voor later 😉

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Wat is deze leuk zeg! Mijn meiden spelen in bad altijd ‘zeemeerminnetje’, dus Ariël mag gezellig mee komen spelen!

 • Inge Hechtermans

  2 jaar ago

  Oooh Ariel….

  Al twee keer koos Lott bij het eendjes vissen op de kermis een zeemeermin-barbie en zoals dat Met kermisprulletjes gaat… waren ze beiden heel erg snel stuk. Met traantjes als gevolg natuurlijk.
  Ik wil m heel graag voor haar winnen zodat ze nu wel eens wat langer zeemeerminnenparadijs kan spelen in bad! ❤

 • Manon Laurier

  2 jaar ago

  Echt een super gave prijs. Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Zij vind in bad gaan de laatste tijd niet zo leuk en ik hoop dat daar met deze Ariel wel verandering in zal komen. Ze is namelijk helemaal dol op Zeemeerminnen!

 • Manon Laurier

  2 jaar ago

  Oh wat een super gave prijs. Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Zij vind in bad gaan de laatste tijd niet zo leuk en ik hoop dat daar met deze Ariel verandering in zal komen. Ze is namelijk helemaal dol op Zeemeerminnen!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor Emma, groot fan van Ariël!

 • Kim

  2 jaar ago

  Kan ze mooi samen zwemmen met pinkie pie.

 • Jolein jolein

  2 jaar ago

  Super leuk ja !!! Hier zouden mijn dochters veel zwemplezier mee beleven in bad 🙂 WE doen dus dolgraag mee !!

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Hoi hoi,

  Wauw ik doc gezellig mee! Jammer dat de film niet meer op Netflix te zien is. Want dit is een van mijn favorieten!

  Groetjes Claudia!

 • Marjo

  2 jaar ago

  Wij hebben geen bad maar wil wel heel graag meedoen want bij opa en oma kan hij in het zwembad super leuk voor mijn waterratjes maar ook alle nichtjes (5) die zullen echt genieten

 • Manon W

  2 jaar ago

  Ik doe mee!

 • Goele H

  2 jaar ago

  Zeemeerminnen vindt mijn dochtertje geweldig, en ik denk dat deze Ariel dus ook erg in de smaak zal vallen! Ik doe graag mee voor haar.

 • m chen

  2 jaar ago

  Leuk speeltje voor in bad, ik doe mee!

 • Jikke

  2 jaar ago

  Gaaf! Ik doe mee.voor mijn dochter.

 • Iris Bakker

  2 jaar ago

  Jaaaaa, afleiding tijdens het harenwassen! Hier worden mama’s trommelvliezen blij van!

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve petekindje! Ze zou dit geweldig vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival - MeerVanMir on november 20, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Een vriendje gevonden in Crate Creatures

  Ik kende het speelgoed niet en onze kids, Lieke en ...

  Close