De feestdagen zijn er echt alweer bijna en ik krijg al volop meldingen van Kerstpakketten die te koop worden aangeboden. Dit jaar zullen we voor het eerst geen doos vol verrassingen van onze werkgever ontvangen. Mijn hart is uiteraard een klein beetje gebroken. Gelukkig weten mijn goede vrienden van de Monsterdoos mij altijd een beetje op te vrolijken door mij te verblijden met een pakket vol boodschappen. Het is echt heel stom, maar ik word daar gewoon soort van happy van. Het openen van de doos, het stuk voor stuk bekijken van elk product dat er in zit en stiekem de lekkernijen inpikken. Het ontdekken van nieuwe items blijft ook altijd leuk. Zo weet ik dankzij de Monsterdoos dat de Choco mentos eigenlijk heel erg lekker is. Terwijl dat mij in eerste instantie echt helemaal niets leek. Who knew? Reden genoeg dus om elke keer weer opnieuw de inhoud van de Monsterdozen te ontdekken en uiteraard met je te delen.

De Monsterdoos Najaar 2019

Ze wilden het nog even geheim houden, maar inmiddels is de inhoud al bekend. De Monsterdoos van dit najaar bevat de volgende producten:

 • Arniflor gel 
 • Celestial Seasonings Bengal Spice Tea 
 • Dream Oat Drink Calcium & Vitamins 
 • Yes! 3-pack banana pecan bar 
 • Go-Tan Hoisin saus 
 • Colgate tandpasta 
 • Inproba Chilli Sauce 
 • Lassie Pronto Paella 
 • Candyman Frisse Fruitmix 
 • MadeGood reep 
 • VSM Nisyleen hoestsiroop 
 • Maggi Laag in Zout nasi & bami 
 • Maille Honing mosterd knijpfles 
 • Princes Ansjovisfilets
 • Quaker Kids aardbei 
 • Remia dressing
 • Santa Maria BBQ rub 
 • Sisi Orange No Bubbles 
 • Slimpie Bloedsinaasappel Grapefruit siroop 
 • Spa Reine Subtile Orange Cardamom
 • Stimorol Cool Candy 
 • YumYum noodles 

Winactie

Ik weet dat veel van mijn lezers net zo dol zijn op dit soort pakketten als ik. Dan wil je dat toch gewoon delen? Dus laat een leuke reactie achter en wie weet krijg jij de Monsterdoos opgestuurd. Meedoen kan tot en met 30 november. Succes!

Lees ook: de Monsterdoos 2020