Verhalen van een werkende moeder
TOP
Alles voor het dagelijks leven

“De Monsterdoos editie van dit jaar. Daar zijn we weer!”

De feestdagen zijn er echt alweer bijna en ik krijg al volop meldingen van Kerstpakketten die te koop worden aangeboden. Dit jaar zullen we voor het eerst geen doos vol verrassingen van onze werkgever ontvangen. Mijn hart is uiteraard een klein beetje gebroken. Gelukkig weten mijn goede vrienden van de Monsterdoos mij altijd een beetje op te vrolijken door mij te verblijden met een pakket vol boodschappen. Het is echt heel stom, maar ik word daar gewoon soort van happy van. Het openen van de doos, het stuk voor stuk bekijken van elk product dat er in zit en stiekem de lekkernijen inpikken. Het ontdekken van nieuwe items blijft ook altijd leuk. Zo weet ik dankzij de Monsterdoos dat de Choco mentos eigenlijk heel erg lekker is. Terwijl dat mij in eerste instantie echt helemaal niets leek. Who knew? Reden genoeg dus om elke keer weer opnieuw de inhoud van de Monsterdozen te ontdekken en uiteraard met je te delen.

De Monsterdoos Najaar 2019

Ze wilden het nog even geheim houden, maar inmiddels is de inhoud al bekend. De Monsterdoos van dit najaar bevat de volgende producten:

 • Arniflor gel 
 • Celestial Seasonings Bengal Spice Tea 
 • Dream Oat Drink Calcium & Vitamins 
 • Yes! 3-pack banana pecan bar 
 • Go-Tan Hoisin saus 
 • Colgate tandpasta 
 • Inproba Chilli Sauce 
 • Lassie Pronto Paella 
 • Candyman Frisse Fruitmix 
 • MadeGood reep 
 • VSM Nisyleen hoestsiroop 
 • Maggi Laag in Zout nasi & bami 
 • Maille Honing mosterd knijpfles 
 • Princes Ansjovisfilets
 • Quaker Kids aardbei 
 • Remia dressing
 • Santa Maria BBQ rub 
 • Sisi Orange No Bubbles 
 • Slimpie Bloedsinaasappel Grapefruit siroop 
 • Spa Reine Subtile Orange Cardamom
 • Stimorol Cool Candy 
 • YumYum noodles 

Winactie

Ik weet dat veel van mijn lezers net zo dol zijn op dit soort pakketten als ik. Dan wil je dat toch gewoon delen? Dus laat een leuke reactie achter en wie weet krijg jij de Monsterdoos opgestuurd. Meedoen kan tot en met 30 november. Succes!

Lees ook: de Monsterdoos 2020

Facebook Comments

«

»

42 COMMENTS
 • Tamara Jongkees

  6 maanden ago

  Altijd leuk zo’n box. Dan eet je toch weer andere dingen dan normaal. Ik doe graag mee aan de winactie.

 • elisabeth maria martina

  6 maanden ago

  wat een heerlijk gebaar, verras me maar met dit verrukkelijke exemplaar, mijn schoen staat al klaar, dus ik zou zeggen, vul hem maar

 • Goele H

  6 maanden ago

  Een kerstpakket kennen we hier in België niet echt volgens mij. Maar ik word ook instant blij van zulke dozen! Erg benieuwd naar vele van deze producten, vooral de Yes-bars!

 • Sherida

  6 maanden ago

  Dol op verassingen!
  Dus doe heel graag mee.
  Groetjes sherida

 • Gerlindeij

  6 maanden ago

  Leuke manier van kennismaken.

 • sylvia

  6 maanden ago

  ik kan me voorstellen dat je happy wordt van een monsterdoos, is toch een klein feestje voor jezelf om hem uit te pakken! heb al een paar x in de verleiding gestaan om hem te bestellen maar toch nog nooit gedaan, wie weet wordt dit de eerste x!

 • Jessica

  6 maanden ago

  We houden van winnen. En ik moest even googlen naar je choco mentor??. Mentos die ken ik wel een die zijn zo lekker . Vroeger waren dat mellers. Echt kilo’s van op. En dat is terug te zien .
  Deze box lijkt me erg leuk om uit te pakken met ons gezin.

 • Marian zw

  6 maanden ago

  Die zou ik wel heel graag willen winnen voor Annette en Ruud! In december gaan ze voor partnerschap! Eens kijken of ze dit cadeau ook samen kunnen delen? Zou een leuk cadeau voor ze zijn.

 • Anna wienen

  6 maanden ago

  Zeker altijd handig zo een doos!!

 • Lenny Wibbelink

  6 maanden ago

  Leuk om cadeau te doen aan mijn beste vriendin die altijd voor mij en mijn gezin klaar staat

 • Oma Will

  6 maanden ago

  Zo’n monsterdoos is altijd leuk uitpakken.
  Wow, wat er allemaal zo in zit, kan het goed gebruiken in de dure maand december.
  Ik volg je op Bloglovin en waag een kansje voor deze fantastisch gevulde monsterdoos.
  Maak me blij.

 • Maikel Frijters

  6 maanden ago

  Mooie actie! De Monsterdoos is inderdaad elke keer weer een belevenis. Ik zou graag de producten gaan uitproberen!

 • Marian B

  6 maanden ago

  Dat ziet er uit als een gevarieerde en bruikbare box. Ik heb nog geen ervaring met dit soort dozen, al ben ik wel erg nieuwsgierig. Een mooie kans om eens kennis te maken!

 • Gea

  6 maanden ago

  Wat een superleuke actie van zo’n gave monsterbox ik doe graag mee

 • Joost

  6 maanden ago

  Wat een toffe inhoud. In december word ik ontslagen en loop ik net mijn kerstpakket mis. En dat vind ik jammer voor mij en de kinderen, want dan kunnen wij niet samen het pakket uitpakken. Precies wat je zegt, het is al super leuk om een doos met inhoud te krijgen en die dan uit te pakken. Daar wordt ik altijd zo blij van.

  Dus nu hoop ik deze toffe prijs te winnen. Dan kan ik samen met mijn kinderen deze toffe doos uitpakken, en lekker alles opeten. Behalve dat ene product (bijvoorbeeld rijsttoastjes) wat je niet gebruikt en een jaar later nog in je kast hebt liggen.

 • Iris Bakker

  6 maanden ago

  Dit zijn altijd van die leuke verassingsboxen met producten die altijd wel van pas komen, dus i k doe graag mee

 • Marjanne Tulp

  6 maanden ago

  Wat een super leuke doos, ik doe graag mee. Hij gaat dan naar mijn broer. Hij krijgt elk jaar van mij en onze moeder met kerst een doosje met wat lekkere voedzame dingen om de kerstdagen gezellig door te komen.

 • Ingrid Langstraat

  6 maanden ago

  Wat leuk zo’n pakket! Een handige manier om nieuwe producten te ontdekken. En zo’n pakket uitpakken met de kinderen..dat is gewoon FEEST!

 • Linda Smeets

  6 maanden ago

  Wat een enorm leuk pakket! Lijkt mij écht een feestje op zich om dat uit te mogen pakken, zeker zo met de feestdagen. Ik ken de producten die erin zitten (nog) niet maar ik ben altijd in om wat nieuws uit te proberen.

 • Peggy

  6 maanden ago

  Jaa ‍♀️ haha, ook ik kan zo enthousiast worden van dit soort pakketten! Hartstikke leuk, ik doe graag mee loten!

 • Gé Geurtsen

  6 maanden ago

  Ziet er goed uit, een mooi pakket!

 • Tamara

  6 maanden ago

  ik doe heel graag mee, ben dol op nieuwe producten ontdekken!

 • Sandra

  6 maanden ago

  Ahhhhhhhhhh gaaf, dit monsterlijke huishouden met 3 pubermonsters, mijn monstermannie en mijn poezenmonster staan wij te trappelen op verrassende monsterdozen 😉

 • robin

  6 maanden ago

  Zit een hoop bruikbaars in, lijkt me leuk om te ontvangen!

 • Marloes

  6 maanden ago

  Ik vind het zo leuk, zo’n pakket. Het is altijd net of je 20 cadeautjes tegelijk krijgt.

 • Sharon de Ridder

  6 maanden ago

  Oh, wat leuk! Ik ben dól op nieuwe producten om te testen! Net een kerstpakket 😀

 • Els Black

  6 maanden ago

  Ik ben dol op zulke dozen dus ik doe graag mee

 • Trotsema fati

  6 maanden ago

  Heel leuk om mijn lieve mama ermee te verassen ❤

 • Lynn Brekelmans

  6 maanden ago

  Ik heb dit nog nooit geprobeerd dus zou het heel leuk vinden om een keer een monsterdoos te ontvangen.

 • Elle W

  6 maanden ago

  ik word altijd zo blij van het uitpakken van dit soort verrassingsdozen, er zitten altijd producten waarvan je nog nooit gehoord hebt die daarna spontaan je favoriet worden. Zo vond ik droogshampoo altijd zo’n onzin tot ik het een keer op deze manier leerde kennen. Ideaal spul!

 • carina peters

  6 maanden ago

  Ik ben altijd gek op verassingsdozen en dan ook de unboxing video`s. Ik doe graag mee met deze winactie.

 • Fransien van den Nieuwendijk

  6 maanden ago

  Wauw dit is echt een superactie voor mij ,
  Van zo’n verrassingsdoos wordt ik vast en zeker blij.

  Lekker snuffelen wat er allemaal in zit en dan uitproberen,
  Misschien dat sommige dingen dan nog eens in mijn winkelwagen terugkeren.

  Leuke manier om kennis te maken met allerlei producten op een leuke manier,
  Hopelijk staat deze monsterdoos binnenkort hier!

 • Majonne Twigt

  6 maanden ago

  Een doos vol verrassingen uitpakken vind iedereen leuk. En er zit paella in, dat lijkt me zo lekker, maar mijn man griezelt bij het idee van schaaldieren. Maar als dit uit de monsterdoos tevoorschijn komt, moet je het natuurlijk wel klaar maken.

 • anita kempenaers

  6 maanden ago

  doe zeer graag mee voor deze leuke monsterdoos, zou die graag schenken aan een gezin die het niet zo breed hebben en met de feestdagen in het zicht er toch nog een leuke tijd van kunnen maken

 • Nele

  6 maanden ago

  zo tof! We proberen graag nieuwe producten uit en al zeker als er enkele exotische smaken tussen zitten.

 • m chen

  6 maanden ago

  Ja heel leuk in deze periode is het een (feest)pakket en voor diegene die geen kerstpakket krijgen toch een soort vervanging qua inhoud misschien wel een betere zelfs, hoop het te winnen!

 • Lida

  6 maanden ago

  Natuurlijk zou iedereen wel een pakketje willen ontvangen. Ik heel zeker ook. Zeker het mooie monsterpakket.
  Geen flauwekul ophangen ik zou gewoon heel graag mee loten voor deze prachtige prijs.

 • Esther

  6 maanden ago

  Superleuk. Ik ben altijd al dol geweest op kerstpakketten. Lekkere dingetjes uitproberen, die je zelf misschien niet zo een, twee, drie zou kopen.

 • lottie

  6 maanden ago

  WAUW! Geweldige box! Ik doe mee!

 • Anneliese De Waal

  6 maanden ago

  Echt leuk, doe erg graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Monsterdoos lente editie 2020 is nu verkrijgbaar! - MeerVanMir on november 23, 2019
 • Pingback: De Monsterdoos is er weer en wederom een toppertje - MeerVanMir on november 23, 2019
 • Instagram
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
  • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  De natuurlijke douchegels van Planeta Organica

  Met de Kerstdagen die er aan komen, is het weer ...

  Sluiten